A kiválasztott tag-ek eltávolítása

AZ OLDALT AZ ÖN KERESÉSI ADATAI ALAPJÁN SZŰRTÜK

Folytatás, a bőrprobléma hozzáadásával vagy változtatásával

Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém

Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém

12% omega zsírsavval és licochalcone A-val megnyugtatja és táplálja az atópiás bőrt

Illatanyag- és parabenmentes nappali arckrém mindennapi használatra az atópiás bőrgyulladás nem-akut ciklusaira.

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém könnyű, gyorsan beszívódó, mindennapos használatra ajánlott krém az atópiás bőrgyulladás gyulladásmentes (nem-akut) fázisaira.

Az akut gyulladásos ciklus alatt az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém kiegészítőjeként alkalmazható.

A krém 12% omega-6 zsírsav tartalmával nyugtatja és táplálja a száraz, berepedezett bőrt, a licochalcone A hatóanyag pedig gyulladásgátló és irritációcsökkentő hatással rendelkezik. Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém hidratálja, megnyugtatja az arcbőrt és segít csökkenteni annak érdességét, miközben enyhíti a viszketést és a bőrfeszülést is. A bőr puhává és észrevehetően simábbá válik. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok bizonyítják, hogy a termék használata felnőttek, gyerekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.

Mint az Eucerin® AtopiControl termékcsalád minden terméke, ez is illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes. Ezáltal a bőrirritáció és az allergia kockázata minimális.

KLINIKAI TANULMÁNYOK

Atópiás bőrű betegekkel végzett klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolták a termék nagyon jó bőrtolerabilitását .

HASZNÁLATA

Az arckrém használata

  • Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrémet reggel és este, a bőr megtisztítása után vigye fel arcára és nyakára.

MINDENNAPOS HASZNÁLATRA

1. lépés tisztítás

2. lépés tonizálás

3. lépés ápolás

Az atópiás arcbőr tisztítására használja az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej terméket.

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrémet reggel és este vigye fel arcára és nyakára.

Az akut, gyulladásos fázisokban az érintett bőrterületeket gyengéden masszírozza át Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krémmel.

MIT TEGYEN ÉS MIT NE TEGYEN

Használjon Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrémet, ha…

Használjon más terméket, ha…

Atópiás bőrgyulladása van (atópiás ekcéma néven is ismert) és bőrápoló kozmetikumot keres a nem-akut időszakokra:

Ha száraz vagy feszülő a bőre, próbálja ki az 5% Urea nappali arckrémet.

Atópiás bőrgyulladása van és akut gyulladásos időszak kezdődött:

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém mellett kiegészítő ápolásként is alkalmazható.

Három hónaposnál idősebb gyermekének atópiás bőrgyulladása van:

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém segít enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Atópiás bőrgyulladása van és mindennapos használatra keres bőrápoló krémet a test kisebb bőrterületeire, mint például könyökére vagy térdére:

Száraz a bőre, de nincs atópiás bőrgyulladása:

Gyermekének atópiás bőrgyulladása van, de még nem múlt el három hónapos.

Bármely összetevőre allergiás.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

K

Használhatok sminket az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém felvitele után?

Igen, semmi akadálya a sminkelésnek. Csak arra ügyeljen, hogy a sminkben ne legyen olyan összetevő, amely irritálhatja bőrét.

K

Gyermekek is használhatják az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrémet?

Igen, amennyiben a gyermek elmúlt három hónapos.

K

Az Eucerin® AtopiControl termékek megszűntetik az atópiás bőrgyulladást?

Ezt a bőrproblémát nem lehet teljesen megszűntetni, de az AtopiControl 12% Omega zsírsavas arckrém a napi bőrápolás részeként enyhítheti a kellemetlen tüneteket.

K

Mit jelent az a kifejezés, hogy az „atópiás bőr ördögi köre"?

Ez az állandó bőrszárazságra és viszketésre utal, amit az atópiás bőrgyulladásban szenvedők tapasztalnak. A bőr irritált lesz, ezért a beteg vakarózni kezd. A vakarózás gyulladást idéz elő, ami bőrszárazságot eredményez, s ez a védekező funkció gyengüléséhez vezet. Ez pedig ideális szaporodási környezetet teremt a staphylococcus aureus baktérium szaporodásához, aminek a következménye a bőrirritáció és a további vakarózás. Így az ördögi kör újrakezdődik.

K

Az atópiás bőrgyulladás ugyanaz, mint az ekcéma?

Nem. Az ekcéma gyűjtőfogalom, mely bármely bőrgyulladásra alkalmazható. Az atópiás bőrgyulladás az ekcéma egy formája, ezért atópiás ekcémának is nevezik, de több más bőrbetegség is létezik, ami ekcéma, de nem atópiás bőrgyulladás.

EUCERIN® ATOPICONTROL TERMÉKCSALÁD

Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettünk ki, valamint alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is a nem gyulladt és a gyulladt időszakokban egyaránt. Minden termék klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok által igazoltan segít csökkenteni a bőr kipirosodását, pikkelyesedését és feszülését, valamint enyhíti a viszketést. Az összes termék bizonyítottan alkalmas az atópiás bőr ápolására.

A mindennapi bőrápolásra szolgáló testápoló és krémek az omega-6 zsírsavak és a licochalcone A kombinációjával táplálják a bőrt, s ezáltal segítenek helyreállítani természetes védekezőképességét és fokozzák rugalmasságát. Ezek a termékek amellett, hogy intenzíven hidratálják a bőrt, segítenek csökkenteni az atópiás bőrre jellemző érdességet, viszketést és feszülést.

A gyulladt bőr ápolására szolgáló termékek egyike az új Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém. Bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően jelentősen javítja a bőr állapotát a gyulladt fázisok alatt és segít csökkenteni a hidrokortizon használatának a gyakoriságát a gyulladás fellángolásának idején. Egy klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően hasonló kozmetikai hatást eredményezett az atópiás bőr kipirosodásának javulásában, mint az 1%-os hidrokortizon krém. Az AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti azt. A gyulladt bőr ápolására kifejlesztett másik termék az Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni spray, amely, amint azt neve is sugallja, azonnali enyhülést nyújt a viszkető bőrnek.

Ezek a termékek illatanyag-, színezőanyag- valamint parabenmentesek, és 3 hónapnál idősebb kisgyerekeknél már alkalmazhatók (kivéve a Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni sprayt, mely 3 éves kortól használható).