4 ajánlott termék: Bőrszín egységesítés

    Az ön választása:
  • Bőrszín egységesítés
Minden szűrő kikapcsolása

DermoPURIFYER

Eucerin® DermoPURIFYER problémás bőrre. A termékek hatékonyságát és a nagyon jó bőrtolerabilitását klinikai és dermatológiai vizsgálatok bizonyítják.

Bőrápolási tanácsok

Az akne tünetei sokfélék lehetnek, akárcsak súlyosságának mértéke, ezért mindig ezeknek megfelelően alakítsa ki bőrápolási rutinját.
Az Eucerin® DermoPURIFYER termékek mindennapos használata ajánlott a bőrhibák csökkentése érdekében.
Még a legjobb akneterápia is hiábavaló, ha a mitesszerképző kozmetikumok újra és újra súlyosbítják az aknét. Kérjen tanácsot orvosától vagy gyógyszerészétől a megfelelő kozmetikai termékek kiválasztásával kapcsolatban.
A problémás, aknés bőr esetében a legjobb eredmény eléréséhez többlépcsős bőrápolást javasolunk, a bőr tisztítását, tonizálását és ápolását.
Bizonyos kozmetikai termékek mitesszerképzők lehetnek, ami azt jelenti, hogy serkentik a mitesszerek kialakulását. A termékeken található összetevő lista ad tájékoztatást arról, hogy mely termékeket ne használja.

Hyaluron-Filler

Ráncfeltöltő bőrápolás hialuronsavval

Bőrápolási tanácsok

Az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémet határozott, felfelé irányuló mozdulatokkal vigye föl bőrére, hogy ezzel is megmozgassa a mélyebben fekvő arcizmokat.
Fényvédelem nélkül ne tegye ki bőrét UV-sugárzásnak - mindig használjon olyan terméket, mint például az Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém, mely fényvédelmet is nyújt (FF15).
Étrendjében legyen sok antioxidánsokban gazdag gyümölcs és zöldség, mert így lelassíthatja a szabadgyökök károsító hatását, mely a ráncok kialakulásához vezet.
Növelje a napi testmozgás mennyiségét. A több fizikai aktivitás javítja a vérketingést, és ez szebbé teszi a bőr színét és textúráját.
A bőr alvás közben regenerálódik, ezért lefekvés előtt használjon Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet, hogy maximalizálja az éjszakai bőrregenerációt.
A ráncok szembetűnőbbek a kiszáradt bőrön, ezért mindig igyon napi egy-két liter vizet (napi ajánlott mennyiség).

Sun

Az Eucerin® Sun termékcsalád szakértő fényvédelmet nyújt a különböző bőrtípusok számára

Bőrápolási tanácsok

Kémiai hámlasztás, lézeres kezelés után vagy gyógyszer okozta fényérzékenység esetén használjon nagyon magas fényvédő faktorú (FF50+) terméket.
Ne tartózkodjon hosszú ideig a napon, mert még a magas fényvédő faktorú (FF) termékek sem nyújtanak 100%-os védelmet.
Kerülje a déli órák intenzív napsütését, mely általában 11 és 15 óra között a legerősebb, bár ez függ a földrajzi helytől is.
Csecsemőket és kisgyermekeket ne tegyen ki közvetlen napsugárzásnak. Mindenáron előzze meg a napégést! A gyermekek teste legyen fedve, viseljenek szalmakalapot, pólót és napszemüveget is.
Kisgyermekek esetében mindig használjon magas fényvédő faktorú (FF) terméket.
A túlzásba vitt napozás komoly veszélyt jelenthet az egészségre. Mielőtt napra megy, bőségesen használjon fényvédő terméket. A fényvédő szükségesnél kisebb mennyiségben való alkalmazása csökkenti a fényvédő hatást.
A megfelelő szintű védelem fenntartásának érdekében a fényvédőt gyakran vigye fel újra bőrére, különösen úszás és törölközés után, vagy ha kiizzadt.