20180517-nyari-fenyvedo-ajandekcsomagok

FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK 

A fényvédelem már az első napsugarak megjelenésétől kiemelten fontos, hiszen az UVB és UVA sugarak már ilyenkor is károsan hatnak a bőrre.

Az Eucerin Sun termékek amellett, hogy rendkívül hatásosak a Nap elleni védelemben nylon, oxybenzon valamint oktinoxát mentesek, így nem kársoítják a vizek élővilágát. 

Ajándékcsomagjaink összeállításakor figyelembe vettük a különböző bőrtípusok igényeit. Így alkottunk meg 4 verziót, amit most kedvezményesen vásárolhatsz meg. 

Keresd a patikákban az új Napozó csomagjainkat és vidd haza az egyik terméket INGYEN!

Az Eucerin termékeket is forgalmazó patikákat IDE kattintva érheted el. 

Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 + Eucerin Sun Sensitive Relief Napozás utáni krém-gél INGYEN

 

Javasolt fogyasztói ár

5090 Ft

A napallergia elleni krém-gélt kifejezetten a napallergiára – például a fénykiütésre – hajlamos bőr
számára fejlesztették ki. Kiváló minőségű fényvédő arcra és testre. Védelmet nyújt a napallergiával és
a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Illatanyagmentes, így a bőrirritáció kockázata minimális.
A nem zsíros és nem ragacsos formula gyorsan beszívódik és vízálló. A napozás utáni krém-gél
innovatív antioxidáns védelmi hatóanyaggal rendelkezik, mely semlegesíti a szabadgyököket – a
túlérzékenységet és az allergia legfőbb okozóit. A formulában levő licochalcone A nyugtatja a bőrt és
támogatja a regenerációt.

Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre FF30 + Eucerin Sun photoaging control napozókrém arcra FF50 INGYEN

 

Javasolt fogyasztói ár

5090 Ft

A naptej minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is. Az extrakönnyű fényvédő azonnal beszívódik, és a bőrt egyenletesebb megjelenésűvé, valamint frissebb érzetűvé teszi. A mindennapos használatra szánt arckrém minden bőrtípuson megállja a helyét. A mindkét termék formuláját gazdagító rövid- és hosszú láncú hialuronsav láthatóan csökkenti a ráncokat az arcon, dekoltázson, karokon és a vállakon, valamint segít megelőzni a napfény okozta öregedést.

Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF50 + Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra FF50 INGYEN

 

Javasolt fogyasztói ár

5090 Ft

Az extra könnyű naptej testre kifejlesztett fényvédő, mely nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napsugárzás károsító hatásaival szemben. Atópiás bőrre is használható. A készítmény azonnal beszívódik a bőrbe. Az arcra való napozó olyan mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, Thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Rendszeres használat esetén idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.

Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej FF50+ Eucerin Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30 INGYEN

 

Javasolt fogyasztói ár

5090 Ft

A kifejezetten gyermekek számára készült naptej nyugtatja az érzékeny bőrt és véd a napégés, valamint a maradandó bőrkárosodás ellen. A fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát. A formula illatanyagmentes és extra vízálló. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az extra könnyű naptej kiválóan használható érzékeny bőrön, beleértve az atópiás bőrt is.