Anti-Pigment ajándékcsomag a sötét foltok ellen!

Lepje meg magát vagy szeretteit az egészséges és ápolt bőr érzésével! 

ÚJ Anti-Pigment ajándékcsomag: Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 + Anti-Pigment éjszakai arckrém 50% kedvezménnyel

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, hogy bőre egyenletesebb megjelenésű és sugárzó legyen.

Az első eredmények 2 hét után jelentkeznek, 12 hét után akár 75%-os csökkenés tapasztalható

Rendszeres használat mellett folyamatos a javulás (az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek). Halványítja a pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, hogy a bőr még ragyogóbb legyen. Minden bőrtípusra és bőrárnyalatra használható.

Valódi emberek, valódi esetek, valódi eredmények

Petra Mayer, 35, Németország

Petra önbizalma nagyot zuhant, amikor hiperpigmentáció alakult ki a bőrén. Az Eucerin felkérte Petrát, hogy tesztelje az új Anti-Pigment termékcsaládot, és ez fordulópont lett számára a bőrproblémája szempontjából. Tizenkét hét után bőre elkezdett változni, és ez megváltoztatta Petra életét. Az élmény nemcsak Petrára volt hatással, hanem világszerte arra ösztönözte a nőket, hogy felfedezzék maguknak az Anti-Pigment termékek erejét. Az Eucerin rendkívül hatékony, saját fejlesztésű hatóanyagának, a thiamidolnak köszönhetően Petra, és még sok-sok más nő bőrén a sötét foltok mindössze néhány hét alatt elhalványultak. Nézze meg a történetet!

Elena Satzl, 31, Németország

Elenát nagyon zavarta a hiperpigmentáció, és nem mert a vőlegényével olyan programokat szervezni, melyek során a szabadban, a napon kellett volna tartózkodnia. Miután látta, milyen eredményt ért el Petra az Anti-Pigmenttel, Elena tudta, végre megtalálta a megoldást, amellyel elhalványíthatja foltjait, még éppen időben az esküvő előtt. Tekintse meg a történetét!

Aida Jokanovic, 38, Szerbia

Aida mindent kipróbált, még a citromlevet is, hogy elhalványítsa a hiperpigmentációt, mely a terhessége alatt jelent meg az arcán. A sötét foltok csökkentették az önbizalmát, főleg, amikor dolgozott. Semmi nem segített egészen addig, amíg egy bőrgyógyász azt nem ajánlotta neki, hogy próbálja ki az Anti-Pigmentet. Nézze meg, milyen utat járt be Aida, hogy visszanyerje bőrének szépségét!

Hogyan hat?

Tudjon meg többet az Eucerin egyedi és hatékony formuláiról; vezető bőrgyógyászok beszélnek a thiamidolról, új, szabadalmaztatott és bizonyítottan eredményes hatóanyagunkról.

 

 

Használata

A legjobb eredmény eléréséhez használja naponta a termékeket. A thiamidolt egy nap maximum négyszer alkalmazza.

Cikkek a hiperpigmentációról

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.