Hyfi ajandekcsomag

Új Hyaluron-Filler tavaszi ráncfeltöltő ajándékcsomagok

Lepje meg magát vagy szeretteit az egészséges és ápolt bőr érzésével! 

A legkedveltebb termékeinket válogattuk össze, hogy mindenki megtalálja a saját bőrének legmegfelelőbb összeállítást. 

Különleges ajánlatunk része, hogy a csomagban lévő szemránckrém most csak 990 Ft-ért lehet az Öné. 

 Az Eucerin Hyaluron-Filler család három különleges termékcsaládot foglal magába, melynek tagjai klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan többféle öregedésgátló hatást is kifejtenek. Mindegyik termékcsalád másra összpontosít (a ráncokra, a bőrtömörség csökkentésére, illetve a rugalmasságvesztésre), és ez biztosítja, hogy a bőr az idősödés minden fázisában megkapja azt az ápolást, amelyre szüksége van.
Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb termékcsalád összeállítását! 

Hyaluron-Filler ráncfeltöltő ajándékcsomagok

Az Eucerin Hyaluron-Filler hármas hatású formuláját kifejezetten a bőr öregedésének lassítására fejlesztették ki.  Ez a különleges formula három lépésben lassítja a finom redők és ráncok kialakulását:
1. Feltölti a ráncokat
2. Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3. Védi a bőr saját hialuronsav termelését

Hyaluron-Filler Volume Lift ajándékcsomagok

Az idő múlásával a bőr veszít rugalmasságából, és az arcbőr megereszkedetté válhat. Ennek oka, hogy csökken azoknak a természetes anyagoknak a szintje, amelyek a bőrt feszessé és sima tapintásúvá teszik. A klinikailag tesztelt Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő termékcsaládot arra fejlesztették ki, hogy célzott módon a bőrnek azokra a rétegeire hasson, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik.

 

Hyaluron-Filler + Elasticity ajándékcsomag

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy mikor a bőr idősödésével a bőr ellenállóképessége, rugalmassága csökken, és ezáltal a ráncok mélyebé válnak, ezek a krémek a tápláló hatásuk mellett, a hialuronsav  tartalmukkal a ráncok feltöltésében segítik az elvékonyodó, törékeny arcbőrt. A nappali és az éjszakai krém egyaránt tartalmaz arctiint (ez a hatóanyag bizonyítottan felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben) és silymarint (egy erőteljes antioxidánst, mely védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól, emellett javítja a sejtszintű vérkeringést is).