Eucerin tavaszi ajándékcsomagok

Tavaszi zsongás ajándékcsomagba zárva

Az Eucerin összeállításaival a testi-lelki megújulás nem (téli) álom többé!

Az Eucerin elhozta legújabb ajándékcsomagjait, melyek segítségedre lesznek abban, hogy a hideg idő által megviselt bőr visszanyerhesse üde ragyogását, ápoltságát és hidratáltságát. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő és a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő krémek exkluzív neszesszerei mellett mostantól megtalálod az érzékeny bőr számára kifejlesztett Eucerin pH5, illetve a napsugarak károsító hatásai ellen professzionális bőrvédelmet biztosító Eucerin Sun ajándékcsomagokat is.

A hosszú, hideg hónapok jelentősen igénybe veszik a bőrt, amely ilyenkor kiszárad, veszít rugalmasságából és érzékenyebbé válik. Az Eucerin ajándékcsomagjai személyre szabott, életkornak és bőrtípusnak megfelelő megoldást kínálnak, hogy a természettel egyidőben Te is kívül-belül megújulhass! Sőt, a tavaszi feltöltődést most dekoratív neszesszerekbe csomagolva ajándékba is adhatod húsvét, vagy anyák napja alkalmából.

Idén a már ismert Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő és a Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő krémeket tartalmazó ajándékcsomagok mellett megtalálod az Eucerin pH5 termékeket rejtő csomagokat is, amelyek kiváló bőrvédelmet és regenerálást biztosítanak az érzékenyebb bőrűek számára. Különösen fontos, hogy már az első tavaszi napsugarak megjelenésével kiemelt figyelmet fordítsunk a megfelelő fényvédelemre, melyben az Eucerin Sun ajándékcsomagjai lesznek segítségedre.

Tavaszi feltöltődéshez válogass kedvedre az Eucerin termékei közül, melyekről lentebb részletes információt találsz.

Tavaszi ajándékcsomag

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és
Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém

Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és
Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortól jelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre és
Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő szemránckrém

Tavaszi ajándékcsomag

Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és
Hyaluron-Filler+Volume-Lift Bőrfeszesítő szemránckrém

 

A krémek egyszerre hatnak az arckontúr megereszkedését okozó számos tényezőre, illetve azokra a rétegekre, ahol a rugalmasságvesztés jelentkezik. Három aktív hatóanyagának kombinációja hatására az arcbőr érezhetően feszesebbé válik. A magnolol a bőr feszességét javító sejtek számát növeli, az oligo-peptidek erősítik a kollagénhálózatot és segítik a kollagén megújulását, a hialuronsav pedig intenzíven hidratálja a bőrt és segít a ráncok csökkentésében. Paraben- és színezőanyagmentes krémek 15-ös fényvédő faktorral. 40 év körüli hölgyeknek ajánljuk.

Tavaszi ajándékcsomag

Eucerin® Sun Photoaging Control FF30 naptej
+ ajándék Eucerin® Sun Photoaging Control napozókrém arcra FF50

Eucerin® Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém gél FF50
+ ajándék Eucerin® Sun napozási utáni krém gél

Tavaszi ajándékcsomag

Eucerin® Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30
+ ajándék Eucerin® Sun Oil control napozó gél-krém arcra FF50+

 

Eucerin® Sun Sensitive Protect  Gyermek naptej FF50
+ ajándék Eucerin® Sun Sensitive Protect Extra könnyű naptej FF30

Az Eucerin Sun termékei kiemelkedően hatékony, bőrtípushoz igazodó napvédelmet biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) egyesíti a megbízható UV-védelmet nyújtó, szélessávú, fotostabil UVA- és UVB-szűrőket, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen védő licochalcone A-t. A glicirretinsav további DNS-védelmet is biztosít. A kiemelkedően hatékony napvédő termékcsaládban olyan termékek találhatók, melyek a bőr egyéni igényeihez igazodnak, és hatóanyag-összetételükkel megoldást nyújtanak különféle bőrproblémák esetén. Ha a bőre zsíros és/vagy aknéra hajlamos, válassza az Oil Control Technológiát tartalmazó formulát, mely lipid-elnyelő pigmentjeivel azonnali és hosszantartó matt megjelenést kölcsönöz a bőrnek. A rövid- és hosszúláncú hialuronsavat tartalmazó Photoaging termékek láthatóan csökkentik a bőr öregedésének jeleit. A napallergiára hajlamos bőrre kifejlesztett Sun Protection és az After Sun termékek formulája alfa-glikozil-rutint tartalmaz, amely segít megelőzni a napfény által kiváltott allergiás reakciókat, például a fénykiütések (PLE) kialakulását. Az Eucerin Kids Sun termékek pedig hatékonyan segítenek a gyermekek érzékeny, finom bőrének nyugtatásában és védelmében. 

Tavaszi ajándékcsomag

Eucerin® pH5 Olajtusfürdő 200ml
+ pH5 Intenzív krém

Eucerin® pH5 Intenzív testápoló 200 ml
+ pH5 Intenzív krém

Az Eucerin pH5 Érzékeny bőr termékcsalád aktiválja a bőr saját természetes védekező képességét. Bőrünk saját védelmi rendszere, melyet az enzimek szabályoznak, kiváló természetes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Szabályozza a baktériumok szaporodását, fenntartja a nedvesség szintjét és óv az irritációtól. Azonban az érzékeny bőr esetében az enzimaktivitás csökken, így a védelmi funkció károsodik és a bőr könnyen irritálhatóvá válik és kiszárad. Az Eucerin pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyság klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással párosuljon. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát. Így a bőr érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik.

Az akció csak a partner patikákra érvényes. Partnerpatikáink listáját az alábbi gombra kattintva tekintheti meg:


PATIKALISTA

* Az ajánlat az ajándékcsomagokra nem vonatkozik, és csak a készlet erejéig érvényes. Más akcióval nem vonható össze.