• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat

Helyi alkalmazásra készült gél thiamidollal, mely precíziós megoldást kínál a kisebb hiperpigmentált területekre. A bőr tónusát egyenletesebbé teszi.

Anti-Pigment stift sötét foltokra

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A napfény, a hormonális hatások és az öregedés hatására a melanin termelése fokozódhat, és hiperpigmentáció alakulhat ki. A hiperpigmentáció azt jelenti, hogy egyes bőrterületek sötétebbre színeződnek és májfoltok (más néven napfoltok) jelennek meg, melyektől a bőr egyenetlen tónusúnak látszik.

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift nem zsíros gél, mely a helyi alkalmazáshoz készült applikátorral könnyen és pontosan felvihető a kisebb, hiperpigmentált bőrterületekre. Egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyagot, thiamidolt tartalmaz, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított, hogy közvetlenül a sötét foltokra alkalmazva halványítja azokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után jelentkeznek, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos. A bőr megjelenése egyenletessé és ragyogóvá válik.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait.

Gyakori kérdések

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift úgy működik, mint egy fedést nyújtó korrektor?

Nem. Az Anti-Pigment Korrektor stift nem tartalmaz színpigmenteket, így nem fedi el a sötét foltokat. Áttetsző formulája hatékonyan halványítja magukat a sötét foltokat és segít megelőzni ezek újbóli megjelenését. A termék hatásosságát klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják.

Ha olyan krémet keres, mely azonnal korrigálja az arcbőr színét, próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Mindkét termék tartalmaz színpigmenteket, melyek azonnal egységes árnyalatúvá teszik az arcbőrt.

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift halványítja a májfoltokat?

Igen. Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift sok különböző fajta hiperpigmentáció csökkentésére használható, beleértve a májfoltokat (melyek napfoltként is ismertek).

A hiperpigmentációról szóló cikkből többet is megtudhat a hiperpigmentáció fajtáiról, és arról, hogy mi okozza őket.

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet a kemen levő májfoltokra is használhatom?

Igen. Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy célzott alkalmazással segítsen halványítani a kisebb hiperpigmentált területeket. Ideális a kezeken, valamint az arcon levő májfoltok (más néven napfoltok) ellen.

Összetevők

Használati útmutató

  • Naponta egyszer (reggel vagy este) vigye fel alaposan megtisztított bőrére
  • Közvetlenül a sötét foltokra vigyen fel egy kis mennyiséget
  • Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
  • Alkalmazása után vigyen fel hidratáló bőrápolót
  • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 és az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém termékekkel együtt.
  • Naponta csak egyszer használja. Egy nap maximum négyszer alkalmazzon thiamidolt tartalmazó terméket.

A sötét foltokra szánt korrektor használata

Napi bőrápolási rutin

Az arc tisztítása

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

Az arc tonizálása

Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DematoCLEAN Clarifying Toner-t (minden bőrtípusra), mert ezzel előkészíti bőrét az arckrém befogadására.

A korrektor stift használata

Hidratálja bőrét reggel Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, este pedig Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém használatával.

A legjobb eredmény eléréséhez a hidratáló krém előtt használja az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet.  Egy nap maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket.

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 UVB- (FF30) és UVA-védelmet is biztosít. Ha további napvédelmet szeretne, az Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket, melyeket  kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különféle problémákra.

Az azonnali arcszínkorrekcióhoz az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 után használja az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ terméket. Ez a termék színpigmenteket tartalmaz, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha...

Csökkenteni szeretné a pidmentfoltokat az arcán és/vagy a kezén:

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift helyi alkalmazást segítő applikátorának köszönhetően a koncentrált formula könnyen felvihető pontosan azokra a helyekre, ahol szükség van rá. Bizonyított, hogy hatékonyan halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.

Meg akarja előzni a pigmentfoltok újbóli megjelenését:

A thiamidolt tartalmazó formula segít megakadályozni, hogy a pigmentfoltok ismét megjelenjenek.

Azt szeretné, hogy bőre egyenletesebb árnyalatú legyen:

Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift elhalványítja a kisebb területeken jelentkező hiperpigmentációt, így a bőr tónusa egyenletesebb lesz. A legjobb eredmény eléréséhez használja együtt az Eucerin Anti-Pigment termékcsalád más tagjaival.

Azonnali megoldást keres az arcszín korrigálására:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Korrektort keres a pattanások elfedésére:

Eucerin Anti-Pigment hiperpigmentációt csökkentő termékek Az egyenletes tónusú, ragyogó bőrért

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, hogy bőre egyenletesebb megjelenésű és sugárzó legyen.

Mindhárom termék – egy nappali krém, egy éjszakai krém és egy korrektor stift – thiamidolt tartalmaz. Ez egy hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.