• (2)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25

SymSitive* és licochalcone A hatóanyagokkal

Azonnali és hosszan tartó bőrnyugtató hatás és színfedés a bőrpír ellen, FF25 és UVA védelem.

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád két termékvonalból áll (UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek). A termékcsalád kifejlesztésekor az Eucerin® egy holisztikus bőrápoló megoldást talált a Hiperérzékeny bőr háromszögének mindhárom problémájára, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a bőrpír, melyet gyakran gyulladás okoz.

A Hiperérzékeny bőr háromszöge

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kifejezetten a hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására hajlamos (couperosa) bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után alkalmazva azonnal megnyugtatja az irritált bőrt és elfedi a látható bőrpírt. Innovatív hatóanyag összetétele két aktív hatóanyagot tartalmaz: SymSitive* és licochalcone A.

SymSitive* hatóanyag segít a bőr hiperérzékenységét szabályozni. Közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat, azonnal megnyugtatja a bőrt és növeli annak toleranciáját. A licochalcone A hatóanyag, a Glycyrrhiza Inflata gyökér kivonatának aktív alkotóeleme, csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt.

A két aktív hatóanyaga mellett az arcápoló zöld pigmenteket is tartalmaz, melyek elfedik és semlegesítik a kipirosodott bőrt, így az egy pillanat alatt egyenletes tónusú lesz.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék bizonyítottan azonnali enyhülést hoz a hiperérzékeny bőr tipikus kellemetlen tüneteire, továbbá nyugtatja és elfedi a bőrpírt, védi a felhámot és csökkenti a bőrirritációt.

Az intolerancia és az allergiás reakciók esélyének csökkentése érdekében a termék "mentes" formula és a csomagolást is úgy tervezték, hogy a kettős szeleprendszernek köszönhetően megvédje a terméket a szennyeződések ellen.

A bőr fényvédelme érdekében a színezett arcápoló 25-ös fényvédő faktort tartamaz, így nyújt védelmet az UV sugárzással szemben.

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Színfedő hatás

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék zöld fedőpigmenteket is tartalmaz, melyek elfedik a bőrpírt, így az arc egyenletes tónusú lesz.

Az egyenletes tónusú bőr ábrája

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros.

A szennyeződésmentes csomagolás ábrája

Tudta?

"Mentes" grafika

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék egy "mentes" összetételű arcápoló, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot és alkoholt.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny, rosaceára és a hajszálér-elpattanásra (couperosa) hajlamos bőrön.

 

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket 55 hiperérzékeny vagy rosaceára/couperosára hajlamos bőrű nőn (22-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat* során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

*In Vivo

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék hatékonyságáról az In Vivo tanulmány során készült fotók
Előtte Két hét elteltével

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • A bőrpír szemmel látható enyhülése jelentős volt.

Összetevők

Használata

  • Használja minden reggel az alaposan megtisztított arcra, az arcápolót finoman masszírozza be a bőrbe. 
  • A zöld fedő pigmentek segítenek a bőrpír azonnali elfedésében, egyenletes tónusú arcbőrt eredményezve.

A színezett arcápoló használata

Mindennapos arcápolási rutin

A színezett arcápoló használata

Finoman masszírozza be bőrébe! A pirosabb területek lehet, hogy több arcápoló felvitelét igénylik.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír ellleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket, ha…

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és egyenletes tónusú arcbőrt szeretne.

Hiperérzékeny és rosaceára / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és fényvédő faktorral rendelkező termékre van szüksége.


Hiperérzékeny, de bőrpírmentes a bőre
Hiperérzékeny és rosaceára/hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

de nincs szüksége fényvédelemre: próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket.

Hiperérzékeny és rosacea/hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

de nincs szüksége színfedésre: próbálja ki az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket.

Atópiás dermatitisze van és gyulladást tapasztal bőrén.

Gyakori kérdések

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termékben lévő árnyalat megfelelő-e minden etnikai csoport bőrárnyalatának?

Igen, az árnyalat zöld, így bármilyen bőrszínen elfedi a bőrpírt.

Használhatok-e sminket az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termékre?

Igen. Az arcápoló kiváló sminkalap, de figyeljen arra, hogy hipoallergén sminket használjon, hogy ne rontsa bőre állapotát.

A termék értékelése
  • (2)
5 az 1-5 skálán / 2 értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Meli,

Nagyon jó

Nagyon jó
Adrienn,
Nagyon elégedett vagyok a termékkel, örülök, hogy kipróbáltam. Amellett, hogy valóban nem okozott semmilyen allergiás reakciót, a pigmentfoltokat is hatékonyan védi a napsütéstől. Szeretem az adagoló pumpás megoldását is, jó, hogy nem kell kézzel (vagy más eszközzel) belenyúlni. Az árai is elfogadható. Jó szívvel ajánlom!