• (0)

Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló

Minden bőrtípusra

Innovatív testápoló, mely intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló könnyű állagú testápoló, mely gyorsan beszívódik és intenzív, azonnal érezhető és hosszan tartó hidratálást biztosít.

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Ahhoz, hogy a bőr jól hidratált legyen, nemcsak a víz mennyisége fontos, hanem az is, hogy milyen hatékonyan oszlik el a sejtek között. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló aktiválja a bőr saját hidratációs hálózatát, így a bőr hozzájut a szükséges nedvesség mennyiséghez.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló kifejlesztése egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos eredményen, az aquaporinok felfedezésén alapul. Az aquaporinok csatornák, melyek a víz áramlását biztosítják a sejtek között. Ez a termék glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporinok képződését, s ezáltal segíti a nedvességeloszlást a bőrben.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló használata normál bőrre ajánlott, de használható érzékeny bőr esetében is. A bőr puhává, rugalmassá és üde tapintásúvá válik. És hosszú időre ilyen is marad.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló klinikailag igazoltan használható érzékeny bőr esetén is.

Összetevők

Használata

  • Alkalmazza naponta (vagy szükség szerint még gyakrabban, pl. zuhanyzás vagy fürdés után).
  • Gyengéden masszírozza be bőrébe, míg teljesen be nem szívódik.

A testápló használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápolót, ha…

Használjon más terméket, ha…

Hidratáló és frissítő testápolót keres.
A bőre érzékeny.

Intenzíven hidratáló és frissítő testápolót keres és normál vagy száraz a bőre.

Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló balzsamot, mely klinikailag igazoltan használható érzékeny bőr esetén is.

Hidratáló testápolót keres és nagyon száraz a bőre.

Próbálja ki az UreaRepair PLUS termékcsalád termékeit.

Hidratáló arckrémet keres.
Frissítő tusfürdőt keres.

Frequently asked questions

Hogyan találhatom meg a nekem megfelelő testápoló terméket?

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló intenzív hidratálást biztosít a normál bőr számára. Könnyű textúrájának köszönhetően különösen ajánlott azok számára, akik gyorsan beszívódó testápoló terméket keresnek. Weboldalunkon sok helyen talál információt más hidratálókról és a különböző bőrtípusokról. Ha Ön nem tudja biztosan, milyen bőrtípusba tartozik, javasoljuk, kérdezze meg erről gyógyszerészét vagy bőrgyógyászát.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló védi a bőröm a napsugárzás ellen?

Nem. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló véd a környezeti hatások ellen, melyek kiszáríthatják a bőrt (pl. a hőmérsékletváltozás és a hideg), de a termék nem rendelkezik fényvédő faktorral (FF), így nem nyújt védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen. Az Eucerin® napozó termékcsaládban megtalálja az Eucerin® Sun Színtelen napozó sprayt FF50+ fényvédelemmel, valamint az Eucerin® Sun Extra könnyű naptejet FF30 és FF50 változatban.

Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló termékek Intenzív és hosszan tartó hidratáció

A bőrnek vízre van szüksége ahhoz, hogy egészséges lehessen. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló termékek a bőr saját hidratációs hálózatát használják, hogy biztosítsák a szükséges mennyiségű nedvességet.

Az egyedi, szabadalmaztatott formula egy Nobel-díjjal jutalmazott tudományos felfedezésen, az aquaporin csatornák felfedezésén alapul. Az aquaporin csatornák a nedvesség áramlását biztosítják a sejtek között. A termékcsalád glüko-glicerol hatóanyagot tartalmaz, ami serkenti az új aquaporin csatornák képződését, s ezáltal javítja a nedvességeloszlást a bőrben.

Optimális és hosszan tartó hidratáló hatás. A bőr puha tapintású, rugalmas, üde és friss lesz.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.