• (100)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló

Omega zsírsavakkal és licochalcone A-val segít enyhíti az atópiás bőrprobléma okozta kellemetlenségeket

Könnyen beszívódó „víz-az-olajban” típusú emulzió, mely hidratál, megnyugtatja a bőrt és segít csökkenteni az atópiás bőr érdességét

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló koncentrált omega-6-zsírsavak (ligetszépemag olaj és szőlőmag olaj), valamint bőrnyugtató licochalcone A (édesgyökér kivonat) kombinációjával ápolja a bőrt, segít helyreállítani annak természetes védekezőképességet és rugalmasabbá tenni azt. Az akut gyulladt ciklus alatt használja napota egyszer vagy kétszer az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém kiegészítőjeként.

Rendszeres használatával a viszketés és a feszülő érzet csökken, a bőr puhává és érezhetően simábbá válik. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolják, hogy az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló felnőttek, gyerekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas az atópiás bőr ápolására.

A „víz-az-olajban” típusú emulzió illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes, így a bőrirritáció és az allergia kockázata minimális.

Klinikai vizsgálatok

Atópiás bőrű betegekkel végzett klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolták a termék nagyon jó bőrtolerabilitását .

Összetevők

Használata

  • Használja naponta egyszer vagy kétszer, szükség szerint.

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használjon Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápolót, ha…

Használjon más terméket, ha…

Atópiás bőrgyulladása van (atópiás ekcéma néven is ismert).

Atópiás bőrgyulladása van és bőrápoló kozmetikumot keres a mindennapi bőrápoláshoz:

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém mellett kiegészítő ápolásként alkalmazható.

Három hónaposnál idősebb gyermekének atópiás bőrgyulladása van.

Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló segít enyhíteni a kellemetlen tüneteket.

Atópiás bőrgyulladása van és könnyű arcápoló krémet keres mindennapi használatra:
Gyermekének atópiás bőrgyulladása van, de még nem múlt el három hónapos.

Száraz a bőre, de nincs atópiás bőrgyulladása:

Ebben az esetben próbálja ki az Eucerin® UreaRepair PLUS termékcsalád termékeit.

Bármely összetevőre allergiás.

Gyakori kérdések

Mi a különbség az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém és az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló között?

A fő összetevők mindkettőben ugyanazok, de a termékek állaga eltér. Az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém sűrűbb, mint az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápoló. Ezért a krém jobban alkalmazható kisebb bőrterületeken, míg a testápolót az egész testfelület ápolására ajánljuk.

Az Eucerin® AtopiControl termékek megszűntetik az atópiás bőrgyulladást?

Ezt a bőrproblémát nem lehet teljesen megszűntetni, de az AtopiControl 12% Omega zsírsavas krém a napi bőrápolás részeként enyhítheti a kellemetlen tüneteket.

Gyermekek is használhatják az Eucerin® AtopiControl 12% Omega zsírsavas testápolót?

Igen, amennyiben a gyermek elmúlt három hónapos.

Mit jelent az a kifejezés, hogy az „atópiás bőr ördögi köre"?

Ez az állandó bőrszárazságra és viszketésre utal, amit az atópiás bőrgyulladásban szenvedők tapasztalnak. A bőr irritált lesz, ezért a beteg vakarózni kezd. A vakarózás gyulladást idéz elő, ami bőrszárazságot eredményez, s ez a védekező funkció gyengüléséhez vezet. Ez pedig ideális szaporodási környezetet teremt a staphylococcus aureus baktérium szaporodásához, aminek a következménye a bőrirritáció és a további vakarózás. Így az ördögi kör újrakezdődik.

Az atópiás bőrgyulladás ugyanaz, mint az ekcéma?

Nem. Az ekcéma gyűjtőfogalom, mely bármely bőrgyulladásra alkalmazható. Az atópiás bőrgyulladás az ekcéma egy formája, ezért atópiás ekcémának is nevezik, de több más bőrbetegség is létezik, ami ekcéma, de nem atópiás bőrgyulladás.

Eucerin® AtopiControl termékcsalád Bőrápoló termékek száraz és irritációra hajlamos bőrre

Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettünk ki, valamint alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is a nem gyulladt és a gyulladt időszakokban egyaránt. Minden termék klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok által igazoltan segít csökkenteni a bőr kipirosodását, pikkelyesedését és feszülését, valamint enyhíti a viszketést. Az összes termék bizonyítottan alkalmas az atópiás bőr ápolására.

A mindennapi bőrápolásra szolgáló testápoló és krémek az omega-6 zsírsavak és a licochalcone A kombinációjával táplálják a bőrt, s ezáltal segítenek helyreállítani természetes védekezőképességét és fokozzák rugalmasságát. Ezek a termékek amellett, hogy intenzíven hidratálják a bőrt, segítenek csökkenteni az atópiás bőrre jellemző érdességet, viszketést és feszülést.

Ezek a termékek illatanyag-, színezőanyag- valamint parabenmentesek, és 3 hónapnál idősebb kisgyerekeknél már alkalmazhatók (kivéve a Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni sprayt, mely 3 éves kortól használható).

 
Overall Rating
  • (100)
4,8 az 1-5 skálán / 100 értékelés
5 csillag
86
4 csillag
12
3 csillag
2
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
bajtaik,

Ajánlom

Hatásos termék, enyhíti a pirosságot, jól hidratál. Könnyen lemosható. Illata nem intenzív. Gyerekbarát, érzékeny bőrön is jól alkalmazható.
Adri83,
Nagyon hatásos, régóta szenvedek száraz bőrrel és ekcémás tünetekkel, enyhítette a panaszokat.
blanka04,

Hatékony testápoló

Esténként használom, fürdés után, lefekvés előtt. Egész gyorsan beszívódik, reggelre pedig sokkal hidratáltabb a bőröm, javulást értem el vele az ekcéma területén.
blanka04,

Hatékony testápoló

Esténként használom, fürdés után, lefekvés előtt. Egész gyorsan beszívódik, reggelre pedig sokkal hidratáltabb a bőröm, javulást értem el vele az ekcéma területén.
blanka04,

Hatékony testápoló

Esténként használom, fürdés után, lefekvés előtt. Egész gyorsan beszívódik, reggelre pedig sokkal hidratáltabb a bőröm, javulást értem el vele az ekcéma területén.