• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre

Normál és vegyes bőrre

Ez a gyengéd, mégis hatékony zselé eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, s segít a bőrnek fenntartani természetes hidratációs egyensúlyát.

Az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre:

 • Eltávolítja a sminket.
 • Segíti a bőrt lélegezni.
 • Tanulmányok igazolják, hogy érzékeny bőrre is használható.

Hatóanyagok újszerű kombinációját tartalmazza:
 • APG-komplex: hatékony, mégis extragyengéd tisztítókomplex.
 • Glüko-glicerol: természetazonos hidratáló hatóanyag.
 • Hialuronsav: magas nedvességmegkötő kapacitással bír, hatékonyan hidratálja a bőrt.

Az eredmény:
 • A bőr üdévé, puha tapintásúvá válik.
 • A bőr tisztább, emellett észrevehetően frissebb és rugalmasabb lesz.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Kontrollált termékhasználati tanulmány 18 és 75 év közötti nők részvételével.

FŐBB EREDMÉNYEK

 • Engedi a bőrt lélegezni. A bőr oxigénelnyelő képessége jelentősen javul.
 • Jobb hidratáltság. Az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre nem szárítja a bőrt. A bőr hidratációs szintje egy hét rendszeres termékhasználat után jelentősen javul. A terméket az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikkal együtt használták.
 • Érzékeny bőrön is tesztelt. A tanulmány igazolta, hogy a termék vegyes/kombinált és érzékeny bőrtípusra egyaránt használható.

Összetevők

Használata

 • Nedvesítse meg arcát, nyakát és dekoltását, majd vigye fel a terméket.

Alaposan öblítse le langyos vagy meleg vízzel.

Használja minden nap

Az arc tisztítása

A legjobb eredményt akkor érheti el, ha minden reggel és este használja az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre terméket.

Arcápoló termék használata

Ezután használja a bőrtípusának és bőre igényeinek megfelelő arcápolót.

Ha napra megy, javasoljuk, hogy az arcápoló felvitele után kiegészítésként használjon fényvédő terméket is.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre terméket, ha…

Használjon más terméket, ha…

Gyengéd, mégis hatékony, mindennap használható arctisztítót keres.
Bőre normál vagy vegyes/kombinált típusú, illetve szeret zselé állagú arctisztítót használni.
Hatékony arctisztítót keres, mely gyengéden felkészíti bőrét az arcápoló termék hatóanyagainak optimális felvételére.
Gyengéd, mégis hatékony, mindannapos használatra ajánlott arctisztítót keres, de bőre száraz, illetve ha szereti a gazdagabb, tej állagú arctisztító termékeket:
Mindennapos használatra ajánlott arctisztítót keres, de bőre pattanásokra hajlamos.

Gyakori kérdések

Hogyan találhatom meg a számomra legmegfelelőbb arctisztítót?

Az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre terméket azoknak fejlesztettük ki, akiknek bőre normál vagy vegyes/kombinált típusú, illetve azoknak, akik szeretik a zselé állagú arctisztítókat. Weboldalunkon sok helyen talál információt a különböző bőrtípusokról, bőrállapotokról, így a száraz bőrről, érzékeny bőrről és az aknéra hajlamos bőrről is, de ha nem tudja biztosan, az Ön bőre mely típusba tartozik, javasoljuk, kérdezze gyógyszerészét vagy bőrgyógyászát, aki személyre szabott tanácsot adhat.

Tényleg meg kell tisztítanom az arcom reggel és este is?

Igen. Bőrünk az éjszaka folyamán pihen és megújul, így amikor reggel megtisztítjuk, eltávolítjuk a felesleges faggyút is (a bőr által természetes módon termelt olajos anyagot, mely megóvja a bőrt a kiszáradástól). Este pedig szintén el kell távolítani a faggyút, illetve az izzadságot és az arcon lévő összes sminket is. Klinikailag bizonyított, hogy a megtisztított bőr jobban tud lélegezni. Az arctisztítás azért is fontos, mert így a bőr hatékonyabban tudja befogadni az arcápolók aktív hatóanyagait.

Miért nem ajánlott egyszerűen szappannal és vízzel mosni az arcom?

A szappan erősen lúgos, így károsíthatja a bőr természetes védőrétegét, irritációt okozhat és kiszáríthatja a bőrt. Az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre gyengéd a bőrhöz és megvédi a kiszáradástól. A faggyú (a bőr által természetes módon termelt olajos anyag, mely megóvja a bőrt a kiszáradástól) nem oldódik vízben, ezért nem lehet eltávolítani, ha az arcot csak vízzel mossák meg.

Kell tonikot használnom az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre termék használata után?

Igen, ez célszerű. Az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonik használata kiváló befejező lépés az arctisztítás során, mert felkészíti a bőrt az arcápoló termék aktív hatóanyagainak optimális felvételére. Az Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonik segít eltávolítani az arctisztító (zselé vagy tej), valamint a smink utolsó nyomait is a bőrről. Mivel alkoholmentes, gyengéd a bőrhöz és segít javítani annak hidratáltságát.

Eucerin® DermatoCLEAN termékcsalád Arctisztító termékek, melyek kíméletesen, mégis hatékonyan tisztítják a bőrt és engedik azt lélegezni

A hatékony bőrápolás első lépése az alapos tisztítás Tudományosan bizonyított tény, hogy a megfelelően megtisztított és hidratált bőr könnyebben lélegzik és hatékonyabban fogadja be az oxigént.
Az Eucerin® DermatoCLEAN termékcsalád arctisztítói teljes körű megoldást kínálnak minden bőrtípus számára, minden tisztítási igénynek megfelelően. A természetazonos hatóanyagok innovatív összetételének köszönhetően a termékek hatékonyan távolítják el a sminket, miközben segítenek fenntartani a bőr természetes hidratációs egyensúlyát.
Az Eucerin® DermatoCLEAN termékekkel tiszított bőr üde, puha, friss, és készen áll az arcápolási termékekkel történő ápolásra.

A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.