• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló

Éjszakai arcápoló tejsavval, problémás bőrre

Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló termék az éjszaka során segít a pórusokból a faggyú kiürülésének elősegítésében, s ezáltal javítja az arcbőr állapotát.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló rendkívül hatékony, olajmentes összetétele tejsavat tartalmaz. Hatását a szőrtüszőkben fejti ki az éjszaka során mitesszeroldó hatásával, és támogatja a bőr regenerációját. Mindennapos esti alkalmazás mellett három héten belül láthatóan csökkenti a bőrhibákat, így a bőr nappal is egyenletesebb tónusú lesz. Alkalmazható az akne gyógyszeres kezelése mellett is.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Három hónapon át tartó, placebó kontrollált vizsgálat zajlott 90, acne vulgaristól szenvedő, 16 és 46 év közötti férfi és nő részvételével. Egy másik klinikai vizsgálatban 1033, acne vulgaristól szenvedő páciens vett részt Németországban, Ausztriában, Belgiumban és Thaiföldön.
Mindkét vizsgálat az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló hatékonyságának felmérését célozta.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A klinikai és dermatológiai vizsgálatok bizonyították a kiváló bőrtolerabilitást és hatékonyságot a problémás bőrű, aknéra hajlamos páciensek esetében.
  • A nem-gyulladásos sebek és a pattanások számának csökkenése minden kezelt csoportban szignifikáns volt.
  • A kérdőívek kiértékelése azt mutatta, hogy az alanyok lelki állapota, önértékelése szignifikánsan javult.
  • Az Eucerin® termékek használatát szinte minden páciens bőre nagyon jól tolerálta.
  • Az akne tipikus tünetei egyértelműen csökkentek.
  • A hatékonyság és a termékek minősítése a betegek és az orvosok értékelése szerint a legtöbb páciens esetében "jó" vagy "nagyon jó" volt.

Használata

  • Vigye föl minden este a jól megtisztított arcra és az egyéb érintett bőrterületekre.
  • Gyengéden masszírozza be a bőrbe, vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló használata
Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló használata

Mindennapi használatra

Az arc tisztítása

A szennyeződések eltávolításához vigye föl arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

A legjobb eredmény eléréséhez használja az érintett bőrterületekre az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum terméket, mely segít megnyitni és kitisztítani a pórusokat arctisztítás és tonizálás után.

Woman uses care

Vigye fel arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében nappalra használja az Eucerin® Hidratáló arcápoló, vagy gyógyszeres aknekezelés esetén az Eucerin® Speciális hidratáló arcápoló FF30 terméket is.

A pórusok eredményesebb kitisztításához, valamint a pattanások és mitesszerek csökkentése érdekében hetente egyszer használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír terméket az arcápolási rutin részeként.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót, ha…

Használjon más terméket, ha…

Problémás a bőre.

A tejsav minden bőrtípus esetében hatékony.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.
Problémás bőrre ajánlott nappali ápoló terméket keres.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

A serdülőkor után az akne tünetei általában javulnak az életkor előrehaladtával. Mindazonáltal néhányan még 30 éves koruk után is aknétól szenvednek. Ha nem tapasztal javulást, kérjük, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Kerülnöm kell a tejtermékeket, ha aknés a bőröm?

Igen. Már jó ideje ismert, hogy a szénhidrátban (cukorban és fehér lisztben) gazdag étrend, valamint a nagymértékű tehéntej-fogyasztás súlyosbítja az aknét. Ezért fontos, hogy figyeljen arra, mit eszik, különösen akkor, ha a kezelés alatt azt tapasztalja, hogy bizonyos tünetek nem reagálnak a kezelésre.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

Az akne a helytelen táplálkozás következménye?

Dr. Simone Presto orvos, az Eucerin® munkatársa, válaszol az egyik leggyakoribb kérdésre az aknéval és a problémás bőrrel kapcsolatban.

Az akne a helytelen táplálkozás következménye?
A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.