• (1)

Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum

Szérum tejsavval, problémás bőrre

Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum az akne kialakulásának négy fő okára hat. A tisztításból, tonizálásból és hidratálásból álló arcápolás részeként alkalmazható.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum nagyon könnyű, gyorsan beszívódó emulzió. A koncentrált tejsav komedolitikus hatásának köszönhetően a bőr tónusa javul:  az eltömődött pórusok megnyílnak és kitisztulnak. Ráadásul a hatóanyag összetétel decandiolt is tartalmaz, mely antibakteriális hatása révén segít megelőzni az újabb bőrhibák kialakulását. 
Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum rendszeres használata javítja a bőr általános állapotát és egészséges megjelenésűvé, puhává teszi az arcbőrt.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

A Beiersdorf Kutatóközpontja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum hatékonyságát egy akne vizsgálattal mérte föl. A vizsgálatban 31 férfi és nő vett részt, életkoruk 17 és 44 év között volt. A résztvevők négy héten át használták az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérumot az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápolóval együtt. A kutatás ideje alatt minden alanyt kétszer vizsgáltak meg.
Emellett 33 (11 és 37 év közötti) férfi és női páciens vett részt egy 8 hetes vizsgálatban, melyben az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum hatékonyságát tesztelték. A kutatás ideje alatt minden alanyt három alkalommal vizsgáltak meg.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A fényképes értékelés a mitesszerek és a propioni akne baktérium látható csökkenését mutatta.
  • A korneométerrel és a topométerrel végzett vizsgálat, valamint az alanyok saját értékelése egyaránt a bőr hidratáltságának és simaságának javulását jelezte.
  • A tanulmány megerősítette, hogy a bőr matt hatásúbbá vált.
  • A résztvevők beszámoltak róla, hogy a készítmény gyorsan beszívódik és rendszeres használata a bőrt rugalmassá és puhává teszi.
  • Az eredmények azt mutatták, hogy a bőrtolerabilitás nagyon jó és a termék nagyon jó hatással van az enyhe acne vulgaristól szenvedő páciensek bőrének állapotára.

Használata

  • Alkalmazza minden reggel és este a jól megtisztított arcbőrre.
  • Néhány cseppet vigyen fel az érintett bőrterületekre.
  • Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.


Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum használata
Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum használata

Mindennapi használatra

Az arc tisztítása

A szennyeződések eltávolításához vigye föl arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

A legjobb eredmény eléréséhez használja az érintett bőrterületekre azEucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum terméket, mely segít megnyitni és kitisztítani a pórusokat arctisztítás és tonizálás után.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30 terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

A pórusok eredményesebb kitisztításához, valamint a pattanások és mitesszerek csökkentése érdekében hetente egyszer használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír terméket az arcápolási rutin részeként.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérumot, ha…

Használjon más terméket, ha…

Optimalizálni szeretné a termékek hatékonyságát. Az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum gyorsan beszívódik és célzott hatást fejt ki.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

A fogamzásgátló tabletta használ az akne ellen?

Dr. Simone Presto orvos, az Eucerin® munkatársa, válaszol az egyik leggyakoribb kérdésre az aknéval és a problémás bőrrel kapcsolatban.

A fogamzásgátló tabletta használ az akne ellen?
A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Eszter,
Tökéletes hidratálás aknés bőröm számára, mivel nagyrészt szárító termékeket használok, ez egy igazi csoda. Szinte szomjazza a bőröm 😊