• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé

Arctisztító zselé problémás bőrre, 6% amphotensid hatóanyaggal

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé minnenapos használatra ajánlott arctisztító, mely kímélő amphotensideket tartalmaz a gyengéd, mégis hatékony tisztítás érdekében.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé mindennap használható, szappanmentes és illatanyagmentes összetétele gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja a problémás és aknéra hajlamos bőrt. 6% amphotensid hatóanyag tartalmának köszönhetően eltávolítja a fölösleges faggyút (seborrhea), miközben megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől és a sminktől. Antibakteriális hatásánál fogva megszabadítja a bőrt a baktériumoktól és gátolja a baktériumok szaporodását. Nem mitesszerképző, nem tömíti el a pórusokat.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Klinikai és dermatológiai vizsgálatok bizonyítják a termék kiváló bőrtolerabilitását és hatékonyságát problémás, aknéra hajlamos bőr esetében. 1999-ben három hónapon át tartó, placebó kontrollált vizsgálat zajlott 90, acne vulgaristól szenvedő, 16 és 46 év közötti férfi és nő részvételével. A kutatás célja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé, Mélytisztító arctonik és Aktív éjszakai arcápoló hatékonyságának felmérése volt.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A nem-gyulladásos sebek és a pattanások számának csökkenése minden kezelt csoportban erősen szignifikáns volt.
  • A kérdőívek kiértékelése azt mutatta, hogy az alanyok lelki állapota, önértékelése szignifikánsan javult.

Használata

  • Nedvesítse meg arcát.
  • A zseléből nyomjon egy keveset a tenyerébe és habosítsa fel az arctisztítót. Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.
  • Öblítse le meleg vízzel.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé használata
Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé használata

Mindennapi használatra

Az arctisztító használata

A szennyeződések eltávolításához vigye fel az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét az arcára, majd öblítse le meleg vízzel.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

A legjobb eredmény eléréséhez használja az érintett bőrterületekre az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív szérum terméket, mely segít megnyitni és kitisztítani a pórusokat arctisztítás és tonizálás után.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

AzEucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

A pórusok eredményesebb kitisztításához, valamint a pattanások és mitesszerek csökkentése érdekében hetente egyszer használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír terméket az arcápolási rutin részeként.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, ha…

Használjon más terméket, ha…

Kímélő, mindennap használható, szappan- és illatanyagmentes arctisztítót keres.
Szeretné csökkenteni a faggyú túltermelődését (seborrhea) bőrén.
Gyógyszeres aknekezelésben részesül:

Az Eucerin® DermoPURIFYER bőrápoló termékcsalád alkalmazható a szokásos gyógyszeres aknekezeléssel együtt is.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.
Arctisztítás közben radírozni is szeretné bőrét:

Ebben az esetben használja inkább az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradírt.

Normál vagy vegyes bőrre ajánlott arctisztítót keres:

Az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre termék hatékonyan tisztít és segít fenntartani a bőr hidratáltsági szintjét.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Alkalmazhatom az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét akkor is, ha már gyógyszert használok az akne ellen?

Igen, az összes Eucerin® DermoPURIFYER termék használható a standard gyógyszeres akneterápia mellett. Ha bármilyen kétsége merülne fel, beszéljen bőrgyógyászával, gyógyszerészével vagy háziorvosával, mielőtt használni kezdené a termékeket.

Az aknét a piszkos bőr okozza?

A szennyeződés, piszok nem tartozik az akne kiváltó okai közé, mégis fontos, hogy naponta kétszer megtisztítsa bőrét egy kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval. Így eltávolíthatja a fölösleges faggyút, az izzadtságot és az elhalt hámsejteket, valamint a szennyeződéseket és a smink maradványait is. Ugyanennyire lényeges azonban, hogy ne vigye túlzásba a tisztítást, mert az agresszív tisztító termékek még jobban irritálhatják a bőrt.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

A személyre szabott bőrápolási rutin kialakítása

Dr. Simone Presto, az Eucerin® termékfejlesztője ismerteti az Eucerin® DermoPURIFYER bőrápoló termékcsaládot és tippeket ad a használathoz.

Hogyan alakítsa ki egyéni bőrápolási rutinját?
A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.