• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift

Fedő stift szalicilsavval, problémás bőrre

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift kettős hatású ápoló termék: segít a pattanások csökkentésében és elfedi a bőrhibákat.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift kettős hatású ápolást nyújt, bizonyítottan csökkenti az aknét, valamint elfedi a bőrhibákat és nyugtatja az irritált bőrt. Az érintett bőrterületek mindennapos ápolása során a szalicilsav komedolitikus hatást fejt ki, szabaddá teszi az eltömődött pórusokat és nyugtatja a bőrt.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

2008-ban, jauártól márciusig 25 (13 és 43 év közötti) férfi és nő részvételével klinikai vizsgálat zajlott, mely az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift hatékonyságát mérte fel. Minden alany bőre problémás, aknéra hajlamos volt, a személyek egy része enyhe acne comedonicától szenvedett..

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A vizsgálati időszakban a nyitott, zárt és az irritált mitesszerek száma jelentősen csökkent.
  • A terméket az alanyok nagyon jól tolerálták a használat teljes ideje alatt.

Használata

  • Naponta 1-3 alkalommal vékony rétegben vigye fel az érintett bőrterületre.
  • Ne használja az ajkakon.
  • Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használata.
Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használata.

Mindennapi használatra

Az arctisztító használata

A szennyeződések eltávolításához vigyen fel az arcára Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

Vigye föl arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be.

A kedvezőbb hatás elérése érdekében használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót, a Mélytisztító arcradírt és az Aktív szérumot is.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

AzEucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stiftet az érintett bőrterületeken.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stiftet, ha…

Használjon más terméket, ha…

Ha pattanásai vannak:

Az Eucerin® DermoPURIFYER Fedő stift nemcsak elfedi a bőrhibákat, hanem segít csökkenteni a már kialakult bőrirritációt is.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Ha zsíros a bőröm, el kell kerülnöm a hidratálók használatát?

Nem. A zsíros bőrnek is szüksége van nedvességre. De kerülnie kell a nagyon sűrű állagú termékeket, melyek nagy mennyiségű lipidet tartalmaznak. Keresse a nem mitesszerképző, olajmentes hidratálókat.

A Fedő stift eltömíti a pórusaimat?

Nem. A termék nem mitesszerképző.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

Nyomjam ki a pattanásokat?

Dr. Simone Presto orvos, az Eucerin® munkatársa, válaszol az egyik leggyakoribb kérdésre az aknéval és a problémás bőrrel kapcsolatban.

Nyomjam ki a pattanásokat?
Overall Rating
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Erika,
Körülbelül egy éve vettem. Még mindig sok van belőle. A csúnya pattanásokat is kitűnően szárítja és fedi. Egy nagyon vékony réteg is teljes fedést biztosít és egész nap kitart. Az évek óta próbált korrektoraim legjobbja. Egy igazi kis csoda. Biztos hogy újraveszem.