• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló

Arcápoló gyulladáscsökkentő licochalcone A hatóanyaggal

Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló csökkenti a mitesszeres, pattanásos bőr problémáit.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló olaj- és illatanyagmentes olaj-a-vízben (O/V) típusú emulzió zsíros, problémás és aknéra hajlamos bőrre. Gyulladáscsökkentő licochalcone A hatóanyagot, antibakteriális hatású decandiolt és a faggyútermelést szabályozó karnitint tartalmazó egyedi összetételével hatékonyan lép fel a bőrhibák ellen, faggyúelnyelő részecskéi pedig láthatóan finomítják a pórusokat és mattítják a bőrt. Ez a mindennapi használatra ajánlott termék kiváló alapot nyújt a sminkeléshez is.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló hatékonyságát több akne vizsgálattal is tesztelték. A négyhetes, vak vizsgálatban 31 férfi és nő vett részt, életkoruk 17 és 44 év között volt. A vizsgálat ideje alatt egy bőrgyógyász minden alanyt kétszer megvizsgált.
Egy másik, az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló hatékonyságát vizsgáló 8 hetes kutatásban 29 (15 és 37 év közötti) alany vett részt. Minden alanyt három alkalommal vizsgáltak meg.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A fényképes értékelés a mitesszerek és a propioni akne baktérium látható csökkenését mutatta.
  • Az alanyok saját értékelésükben hatékony hidratálásról és a bőr puhaságáról számoltak be (az eredményeket a korneométer és a topométer eredményei is megerősítették).
  • A résztvevők beszámolói alapján a termék gyorsan beszívódik, nem tömíti el a pórusokat, a bőrt rugalmassá és puhává teszi és gátolja a túlzott faggyútermelést.
  • Az eredmények azt mutatták, hogy a bőrtolerabilitás nagyon jó és a termék nagyon jó hatással van az enyhe acne vulgaristól szenvedő páciensek bőrének állapotára.

Használata

  • Használja minden reggel a jól megtisztított arcbőrre.
  • Vigye fel más érintett bőrterületre is, ha szükséges.
  • Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló használata
Az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló használata

Mindennapi használatra

Az arc tisztítása

A szennyeződések eltávolításához vigyen fel az arcára Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

Vigye föl arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be.

A kedvezőbb hatás elérése érdekében használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót, a Fedő stiftet, a Mélytisztító arcradírt és az Aktív szérumot is.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

AzEucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

Ha várhatóan napfény éri a bőrét, a hidratáló arcápoló után használja az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápolót, ha…

Használjon más terméket, ha…

Arcbőre fénylő és Ön mattító arcápolót keres, mely egyben tökéletes sminkalap is.

Különösen fényérzékeny a bőre.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Speciális hidratáló arcápoló FF30 terméket kifejezetten a komolyabb aknéval rendelkező bőrre és a fényre érzékeny bőr számára fejlesztették ki.

A gyógyszeres aknekezelés következtében a bőre kiszáradt:
Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Mit tehetek a bőröm kipirosodása ellen?

A kipirosodás a bőr gyulladásának jele lehet. Ezért a megfelelő bőrápoló terméknek gyulladáscsökkentő hatóanyagot is kell tartalmaznia, az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápolóban ilyen hatóanyag a licocalchone A.

Az akne fertőző?

Dr. Simone Presto orvos, az Eucerin® munkatársa, megadja a választ.

Az akne fertőző?
Overall Rating
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.