• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír

Arcradír problémás bőrre, pórusfinomító mikroszemcsékkel

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír kitisztítja a pórusokat és finomítja a bőrt, miközben csökkenti a mitesszerek és bőrhibák számát.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír hetente alkalmazható a tisztító, hidratáló bőrápolás részeként. Olajmentes, tejsavat tartalmazó formulája közvetlenül a bőrhibák eredetére hat, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A pórusfinomító mikrorészecskék gyengéden átradírozzák a bőrt, anélkül, hogy felsértenék. A bőr észrevehetően tisztább, puhább és finomabb tapintású lesz.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

2005 áprilisa és júniusa között 16 női és 4 férfi páciens, akiknek életkora 13 és 34 év között volt (átlagéletkor 18,5 év) nyílt vizsgálatban vett részt Németországban. A hathetes kezeléssel az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír hatékonyságát tesztelték.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • A Mélytisztító arcradír nagyon pozitív hatással volt a bőr általános állapotára.
  • Bebizonyosodott, hogy az aknéra hajlamos, problémás bőrű, vagy enyhe acne comedonicától szenvedő betegek nagyon jól tolerálták a terméket.

Összetevők

Használata

  • Gyengéden masszírozza be az arcbőrbe.
  • Alaposan öblítse le.
  • Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír használata
Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír használata

Mindennapi használatra

Az arctisztító használata

A szennyeződések eltávolításához vigyen fel az arcára Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Hetente egyszer használja helyette az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradírt, mely segít eltávolítani a fölösleges, elszarusodott bőrt.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

Vigye föl arcára az Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be.

A kedvezőbb hatás elérés érdekében használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót, a Fedő stiftet és az Aktív szérumot is.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

AzEucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradír a háton és a dekoltázson is alkalmazható.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használjon Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arcradírt, ha…

Használjon más terméket, ha…

Pattanásos, aknés a bőre az arcán, a hátán, a nyakán vagy a vállán.

Gyengéden fejti ki hatását, ezért különösen jól tolerálható és alkalmazható problémás bőr esetén.

Mitesszerektől szenved.

A pórusfinomító mikrorészecskék mélyen kitisztítják a pórusokat, s ezáltal megszabadítják a bőrt a pattanásoktól és mitesszerektől, mégpedig anélkül, hogy kiszárítanák a bőrt.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

A fogamzásgátló tabletta használ az akne ellen?

Mivel az akne összefügg a hormonális egyensúly megbillenésével és a faggyúmirigyek megnövekedett érzékenységével, hasznos lehet, ha a nők antiandrogén összetevőt tartalmazó fogamzásgátló tablettát szednek.

Sminkkel fedem el az aknékat. Lehet, hogy ezzel rontok a helyzeten?

A legjobb tisztító-hidratáló ápolás is hatástalan, ha bőre állapotát rendszeresen rontják a mitesszerképző kozmetikumok. Kérjen tanácsot orvosától vagy gyógyszerészétől a megfelelő kozmetikai termék kiválasztását illetően.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

Gyakori kérdések a problémás bőrrel és az aknéval kapcsolatban

Dr. Simone Presto, az Eucerin® orvosának tippjei és információi az aknéval és a problémás bőrrel kapcsolatban.

Tippek és információk az aknéval és a bőrhibákkal kapcsolatban
A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.