• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik

Mélytisztító arctonik problémás bőrre, 2% természetes tejsavval

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik intenzíven tisztítja az arc T-zónáját és a többi problémás területet.

A tejsavat tartalmazó Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik naponta használható a problémás bőr tisztító ápolásának részeként. Antibakteriális összetételének 2%-os tejsav liposzómás szállítórendszere gyengéden kitisztítja a pórusokat, anélkül, hogy túlságosan kiszárítaná a bőrt. Gátolja a baktériumok elszaporodását (mely a problémás bőr kialakulásának egyik oka) és megelőzi a bőrhibákat. Különösen hatékony a T-zónában és más problémás területeken. A szokásos gyógyszeres akneterápia mellett is használható.

KLINIKAI VIZSGÁLATOK

1999-ben három hónapon át tartó, placebó kontrollált vizsgálat zajlott 90, acne vulgaristól szenvedő, 16 és 46 év közötti férfi és nő részvételével. A kutatás célja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé, Mélytisztító arctonik és Aktív éjszakai arcápoló hatékonyságának felmérése volt.

2000 júniusa és 2002 júliusa között 1033 acne vulgaristól szenvedő páciens (átlagéletkor 21 év) vett részt egy hathetes kezelési programban, mely Németországban, Ausztriában, Belgiumban és Thaiföldön zajlott. A tesztelt termékek a következők voltak: Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselé, Mélytisztító arctonik és Aktív éjszakai arcápoló.

FŐBB EREDMÉNYEK

 • A klinikai és dermatológiai vizsgálatok bizonyították a kiváló bőrtolerabilitást és hatékonyságot a problémás bőrű, aknéra hajlamos páciensek esetében.
 • A nem-gyulladásos sebek és a pattanások számának csökkenése minden kezelt csoportban erősen szignifikáns volt.
 • A kérdőívek kiértékelése azt mutatta, hogy az alanyok lelki állapota, önértékelése szignifikánsan javult.
 • Az Eucerin® termékeket szinte minden páciens bőre nagyon jól tolerálta.
 • Az akne jellegzetes tünetei egyértelműen javultak.
 • A hatékonyság és a biztonság minősítése a betegek és az orvosok értékelése szerint a legtöbb páciens esetében "jó" vagy "nagyon jó" volt.

Használata

 • Vattakorong segítségével vigye fel a tonikot bőrére.
 • Használja a tonikot az érintett bőrterületeken reggel és este.
 • Ne öblítse le.
 • Minden alkalommal használjon új vattakorongot.

Az Eucerin® Mélytisztító arctonik használata
Az Eucerin® Mélytisztító arctonik használata

Mindennapi használatra

Az arctisztító használata

A szennyeződések eltávolításához vigyen fel arcára Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arclemosó zselét, majd öblítse le.

Az arc tonizálása

Ezután használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, amely optimálisan előkészíti a bőrt az arcápoláshoz.

Az arcápoló használata

Vigyen fel arcára Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápolót és gyengéden masszírozza be.

A kedvezőbb hatás elérése érdekében használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót, a Mélytisztító arcradírt, a Fedő stiftet és az Aktív szérumot is.

Az arcápoló használata

Vigye fel arcára az

Eucerin® DermoPURIFYER Hidratáló arcápoló terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

A jobb eredmény elérése érdekében esténként használja az Eucerin® DermoPURIFYER Aktív éjszakai arcápolót is.

Fényvédő termék használata

Ha várhatóan napfény éri majd bőrét, használjon gyorsan beszívódó fényvédő terméket, melyet kifejezetten a zsíros és aknéra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. Ilyen termék például az Eucerin® Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, mely megvédi bőrét a napsugárzás káros hatásaitól.

A Fedő stift használata

AzEucerin® DermoPURIFYER Fedő stift használatával csökkentheti a pattanások megjelenését és elfedheti a bőrhibákat, de használhat nem mitesszerképző, illatanyagmentes smink terméket is, mely kifejezetten aknéra hajlamos bőrre ajánlott.

Ha várhatóan napfény éri a bőrét, a hidratáló arcápoló után használja az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, ha…

Használjon más terméket, ha…

Problémás a bőre.

Az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonik olajmentes és a problémás bőr számára különösen jól tolerálható termék, mert szárító hatás nélkül fejti ki hatását.

Ön azok közé a férfiak közé tartozik, akiknél a borotválkozás bőrirritációt okoz.

Az arctonik after shave helyett is alkalmazható.

Az összetevők bármelyike allergiás reakciót váltott ki Önnél a múltban.
Normál és vegyes bőrre szánt arctonikot keres:

Az Eucerin® DermoCLEAN Arctisztító tonik optimálisan tisztít és fenntartja a bőr hidratációs szintjét.

Gyakori kérdések

Miért igényel az aknéra hajlamos bőr speciális fényvédelmet?

Az aknéra hajlamos bőrnek megvannak a maga sajátos szükségletei. Például az akné gyógyszeres kezelése fényérzékennyé teheti a bőrt, mely így még inkább ki van téve a napsugárzás bőrkárosító hatásainak. Az aknéra hajlamos bőrre fokozott faggyútermelés jellemző, és ez a megfelelő fényvédő termék használatával szabályozható. Mindemellett a pigmentfoltok is nagy figyelmet igényelnek, mert az aknés pattanások esetében megnő annak a kockázata, hogy a napfény pigmentációt idéz elő a bőrben. A speciális fényvédő termékek mindezen szempontoknak meg kell hogy feleljenek.

Miért használjak fényvédő terméket a napi arcápolási rutin részeként?

Az arcbőr egész éven át jobban ki van téve a napsugaraknak, mint a testünk más részein levő bőrfelület. Így az arcbőrt jelentősen több káros UVA/UVB-sugárzás éri, még felhős időben is. Ha szeretnénk megelőzni a napfény által előidézett aknés pattanások kialakulását, a bőrsejtekben levő DNS károsodását és a fény hatására felgyorsuló bőröregedést, akkor fontos, hogy mindig védjük arcbőrünket, ha napsugárzás éri.

Az aknét higiéniai hiányosságok okozzák?

Az akne nem a rossz testi higiénia jele. Épp ellenkezőleg: ha az arcbőrt túl gyakran tisztítják agresszív tisztálkodószerekkel, az még erősebb irritációt okozhat. Az arcbőrt naponta kétszer kell tisztítani kímélő, nem szárító hatású arctisztítóval, így a fölösleges zsír, az izzadtság és az elhalt hámsejtek jól eltávolíthatók. Az aknét sohasem szabad ujjal piszkálni, kapargatni.

Az akne allergiás reakció?

Az akne nem allergiás reakció, mely bizonyos ételek vagy külső ingerek hatására alakul ki. Az allergia jellegzetesen más formákban nyilvánul meg, és így egyértelműen felismerhető.

Az akne magától elmúlik, ahogy idősebb leszek?

Az aknés bőrproblémák a serdülőkor után rendszerint javulnak. Azonban néhányan még 30 éves koruk után is szenvednek az aknétól. Ha nem tapasztal javulást a termékek 6-8 hetes használata után, keressen fel egy bőrgyógyászt.

Már napok óta használom az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot, de a bőröm még mindig pattanásos, mit csinálok rosszul?

Az aknés bőr rendbe hozható, de nem egyik napról a másikra. Minél súlyosabb a bőr állapota, annál hosszabb időre és annál intenzívebb ápolásra van szükség. Legyen türelemes. Tartson ki a mindennapi tisztítás, tonizálás, hidratálás rutinja mellett, és észlelni fogja bőrén a javulás jeleit.

Használhatom az Eucerin® DermoPURIFYER Mélytisztító arctonikot a hátamra?

Igen. Az akne tüneteit a háton pontosan úgy kell kezelni, mint az arcon.

Az akne öröklődik?

Igen. A genetikai hajlamnak fontos szerepe van az akne kialakulásában. Ha mindkét szülő aknétól szenvedett serdülőkorban, nagyobb a valószínűsége, hogy a gyermekeiknél is megjelenik az akne.

Az akne kialakulásának négy fő oka

Dr. Simone Presto orvos, az Eucerin® munkatársa, elmagyarázza az akne kialakulásának négy fő okát.

Az akne és a bőrhibák kialakulásának okai
A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.