• (4)

Eucerin® Intenzív izzadásgátló pumpás spray

Hosszantartó védelem az erős izzadás ellen

Bizonyítottan véd az extrém izzadás és a szagok ellen. Alkoholmentes összetételének köszönhetően nem okoz bőrirritációt.

Az Eucerin® Intenzív izzadásgátló pumpás sprayt azok számára fejlesztették ki, akik erős izzadástól szenvednek. Egyedi, 72 órán át ható formulája megbízható, hosszan tartó védelmet nyújt az erős izzadás és a szagok ellen. Magas koncentrációban tartalmaz két izzadásgátló hatóanyagot: alumínium-hidrokloridot (AHK) és alumínium-kloridot (AK). Az AK mélyebben hatol be az izzadtságot kibocsátó pórusokba, így hosszabb ideig tartó védelmet tud nyújtani két használat között. Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok igazolták, hogy a termék 91%-kal képes csökkenteni az izzadást.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai tanulmányok bizonyították, hogy erősen izzadékony személyeknél 72 órán át 91%-kal csökkentette az izzadás mértékét.

Összetevők

HASZNÁLATA

  • A verejtéktermelődés normál szintre való beállításához alkalmazza esténként, megtisztított, száraz és irritációmentes bőrre.
  • Az alkalmazást követő reggelen zuhanyozonn a megszokott módon. Nincs szükség másik dezodor használatára.
  • Az első három napon használja minden este, majd a későbbiekben minden második este, illetve szükség szerint.
  • Idővel ritkábban lesz szükség a termék használatára. Bőrirritáció esetén hagyjon ki több időt két használat között. Ha az irritáció hosszabb időn át fennmarad, a termék használatát fel kell függeszteni.
  • Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön!
  • Hagyja megszáradni, mielőtt ruhát vagy ékszert vesz föl, így megelőzheti az elszíneződést.
  • Gyerekek elől elzárva tartandó.

A maximális hatékonyság eléréséhez használja naponta

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Intenzív izzadásgátló pumpás sprayt, ha…

Használjon más terméket, ha…

Túlzott, extrém mértékben izzad.

Éppen most borotválta bőrét:

Éppen most borotválta bőrét. Az Eucerin® Izzadásgátló golyós dezodor érzékeny és borotvált bőrön is használható.

A bőrirritáció hosszabb időn át fennmarad.

Gyakori kérdések

Hogyan hatnak a dezodorok?

Az izzadásgátlók az ekkrin és apokrin verejtékmirigyekre hatnak, és ezáltal csökkentik az izzadást. Mivel mérséklődik az izzadás, észrevehetően kevesebb lesz a nedvesség is, és kevesebb szag képződik. A legtöbb izzadásgátló alumínium-hidroklorid (AHK) és alumínium-klorid (AK) hatóanyagokat tartalmaz. Az AK molekulák kisebbek az AHK molekuláknál és pH-értékük is alacsonyabb, ezért még mélyebben be tudnak hatolni a verejtékcsatornákba és hosszabb időre el tudják zárni azokat. Már kis mennyiségű izzadásgátló is hatékonyan csökkenti az izzadást.

Mi okozza a túlzott mértékű izzadást (a hiperhidrózist)?

Sokan erősen izzadnak testmozgás közben, vagy amikor különösen meleg az idő. Az emberek egy nagyon kis hányadánál ez az erős izzadás a hőmérséklettől, évszaktól vagy fizikai aktivitástól függetlenül is jelentkezik. Ezek a személyek hiperhidrózisban szenvednek.

A hiperhidrózisnak két fő oka lehet. A primér idiopátiás hiperhidrózis okát nem ismerjük pontosan. Ez a zavar a serdülőkorban, sőt néha még előbb kezdődik, és egyre több adat utal rá, hogy genetikai eredetű.

Másodlagos hiperhidrózis esetén a túlzott izzadás hátterében valamilyen betegség, például pajzsmirigy-túlműködés vagy szívrendellenesség áll. Bizonyos gyógyszerek is erős izzadást válthatnak ki.

A termék értékelése
  • (4)
5 az 1-5 skálán / 4 értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Hajnal,
Visszaadta az öbmnbizalmamat! Köszönöm!!
RenátaP,

Ajánlom

Szuper az izzadásgátló hatása és az illata is kellemes. Bármilyen parfümmel kombinálható, nem zavar bele az illatába.
Nekina Vanda,

Imádom!

Rengeteg izzadásgátló spray-t kipróbáltam, nekem ez vált be a legjobban, és azóta is ezt használom.
Kiscsizi,

szuper jó

Nagyon izzadékony vagyok, és sajnos ez szagokkal is együtt járt. Hiába használtam különböző dezodorokat, nem sok sikerrel jártam. Most vettem néhány napja az Eucerin izzadásgátló pumpás deot, és egyszerűen nem akarom elhinni, mennyire jó. Nem izzadok, és szaga sincs. Sokkal kellemesebb a közérzetem, főleg így a 30 fokban :)