• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej

SymSitive* hatóanyaggal

Megnyugtatja a hiperérzékeny és bőrpírre hajlamos bőrt

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád - az UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - felveszik a harcot a hiperérzékeny bőr három jellemző problémájával, melyek: a sérült bőrbarrier, a hiper-reaktív érzékelő rostok és a bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz. Ezek a tényezők együttesen a Hiperérzékeny bőr háromszögét alkotják.

Az első és legfontosabb lépés a hiperérzékeny bőr ápolásában a hatékony arctisztítás, anélkül, hogy irritálnánk a már eleve érzékeny bőrt vagy a hiper-érzékeny szenzoros rostokat. Mivel a hiperérzékeny bőr védő rétege sérült, a bőr különböző irritációknak van kitéve és az epidermiszben lévő szenzoros rostok is könnyen aktiválódnak. Ez kellemetlen érzetekhez vezet, melyet az érintettek többek között égő vagy feszülő érzésnek írnak le.

Az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej kíméletesen, mégis alaposan tisztítja a hiperérzékeny bőrt (a bőrpírra / rosaceára / hajszálerek elpattanására hajlamos bőrt is beleértve), a "mentes" formula pedig csak korlátozott számú összetevőt tartalmaz az intolerancia és az allergiás reakciók csökkentésének érdekében. Az UltraSensitive arctisztító tej nem tartalmaz felületaktív hatóanyagokat, nagyon gyengéd a bőrhöz, ennek ellenére hatékonyan távolítja el a sminket is.

Az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, melyet kifejezetten a hiperérzékeny bőr számára fejlesztettek ki. Ez az összetevő közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat, segít a szenzoros rostok aktiválódását csökkenteni, így azonnal megnyugtatja a hiperérzékeny bőrt.

Az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej azonnal megnyugtatja az irritált bőrt és enyhíti a bőrpírt, ezért alapvetően fontos része kell hogy legyen a mindennapos bőrápolási rutinnak. A tisztítást követően használja az Eucerin® UltraSensitive arcápoló száraz bőrre vagy az Eucerin® UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre terméket, ha ég, feszül vagy viszket arcbőre. Ha a bőr látható bőrpírt produkál, vagy olyan gyulladásos bőrbetegsége van, mint a rosacea, akkor használja az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló terméket, vagy ha színfedő és fényvédő faktort tartalmazó arcápolóra van szüksége, az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket.

Mint a Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád összes tagja, az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej is szennyeződésmentes csomagolásban, dupla szeleprendszerrel kapható.

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Szennyeződésmentes csomagolás

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád minden terméke szennyeződésmentes csomagolásban kapható, hogy megvédje a termékek összetételét a szennyeződésektől és az oxidációtól. Ez a csomagolás a következő három fő területen védi a termékeket: a szelepeknél, az alkotóelemek érintkezésénél és az adagolónál. A szelepek sterilizáló szűrővel rendelkeznek, az érintkezések precíz illesztéssel biztosítják a vízhatlanságot és az adagoló tömítése is rendkívül szoros.

Tudta?

Az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej egy "mentes" összetételű termék, ami azt jelenti, hogy csak korlátozott számú összetevőket tartalmaz és nem tartalmaz tartósítószert (beleértve a parabént), paraffint, illatanyagot és alkoholt.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati ​​tanulmányok igazolják a termék kimagasló bőrtoleranciáját és kiváló hatékonyságát hiperérzékeny, rosaceára és a hajszálér-elpattanásra (couperosa) hajlamos bőrön.

Az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej terméket 53 érzékeny vagy hiperérzékeny bőrű nőn (19-60 év között) tesztelték egy klinikai vizsgálat során. A terméket napi kétszer alkalmazták 4 héten keresztül, arcuk egyik oldalára.

A KLINIKAI VIZSGÁLATOK FŐBB EREDMÉNYEI

  • Csökkent a bőr érzékenysége és hiper-reaktivitása.
  • További jelentős javulások:
  • komfortérzet
  • bőrfeszülés
  • egyenletes bőrtónus
  • bőrpír

Összetevők

Használata

  • Használja a terméket naponta kétszer a megfelelő tisztítás, bőrpír csökkentés és az azonnali és hosszú távú bőrnyugtató hatás elérése érdekében.

Mindennapos arcápolási rutin

Használjon 1-2 pumpálásnyit naponta, minden reggel és este. Finoman oszlassa el a nedves arcon és nyakon.

Törölje le egy vattakorong segítségével vagy langyos vízzel öblítse le.

Használja az arcápoló terméket minden nap reggel és/vagy este. Masszírozza be gyengéden az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.

Mit tegyünk és mit ne tegyünk?

Használja az Eucerin® UltraSensitive arctisztító tej terméket, ha...

Próbáljon ki más Eucerin® terméket, ha…

Hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és egy gyengéd, mégis hatékony arctisztítót keres, mely ideális az Ön bőre számára.

Hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőre van

és olyan arclemosóra van szüksége, ami eltávolítja a sminket.

Pattanásokra hajlamos bőre van

de nincsenek hiper-reaktív bőrérzékenységi tünetei. Ebben az esetben próbálja ki az Eucerin® DermoPurifyer Mélytisztító arclemosó zselét.

Normál, vegyes típusú a bőre és érzékeny, a hiperérzékeny bőr jelei nélkül.
Bőre normál vagy száraz, a hiperérzékeny bőr jelei nélkül.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Miért válik a bőr hiperérzékennyé?

Az Eucerin® három tényezőt azonosított a hiperérzékeny bőr esetében, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermiszben a hiper-érzékeny szenzoros rostok és a bőrpír, amit gyakran gyulladás okoz. Mivel a jelek egy része nem látható, az érintettek által tapasztalt érzések szubjektívek, de sokan feszülő vagy égő érzése panaszkodnak. Ezeket az érzeteket kísérheti bőrszárazság, bőrpír és a bőr állapota tovább súlyosbodhat rosaceás vagy hajszálerek elpattanására (couperosa) hajlamos bőrré. Tudjon meg többet a Hiperérzékeny arcbőrről!

Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékcsalád SymSitive*-vel, a bőrérzékenységet szabályozó hatóanyaggal

Az Eucerin® a Hiperérzékeny bőr termékcsalád termékeivel holisztikus bőrápoló megoldást kínál a Hiperérzékeny bőr háromszöge mindhárom tünetének enyhítésére, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a kipirosodott bőr, amit gyakran gyulladás okoz.

 

A két Eucerin® Hiperérzékeny bőr termékvonal - az UltraSensitive és az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek - azonnali és hosszan tartó komfortérzetet nyújtanak a bőrnek.

 

Mindegyik termék SymSitive* hatóanyagot tartalmaz, azt az innovatív aktív összetevőt, mely hatékonyan szabályozza a bőr hiper-reaktivitását, azonnali bőrnyugtató hatást redményezve. Az Anti-Redness Bőrpír elleni termékek licochalcone A hatóanyagot is tartalmaznak, egy természetes gyulladáscsökkentő és antioxidáns összetevőt, mely szemmel láthatóan és hatékonyan csökkenti a bőrpírt.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Kata,

Mindennap tökéletes

Tökéletes a mindennapi arctisztításhoz, egyszerre távolítja el a szennyeződést és ugyanakkor nem irritálja a bőrömet. Reggel és este is használom, után az arc bőröm kisimul és fellélegzik. Nem pirosodik ki tőle az arcom egy picit sem! Egyszerűen imádom!:)