• (10)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat

Az öregedésgátláson túl: ráncfeltöltés azonnali bőrszínkorrekcióval.

Ráncfeltöltő nappali krém pigmentekkel, melyek egyenletessé teszik a közepes vagy sötétebb árnyalatú bőr színét és sugárzóvá teszik az arcbőrt.

A CC krémek egyenletessé teszik az arcbőrt. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali színezett CC krém azonban többet nyújt a bőrszín korrekciójánál: hatékony ráncfeltöltést is biztosít.

Ráncfeltöltés: A formula egyaránt tartalmaz magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsavat, és ezzel a ráncok eredetére hat, a bioaktív glicin szaponin pedig fokozza a bőr saját ráncfeltöltő hialuronsavainak termelődését. A 15-ös faktorú  fényvédelem az UVA-védelemmel együtt hatékonyan megelőzi az idő előtti öregedést, valamint azt, hogy a már meglevő ráncok az UV-sugárzás hatására elmélyüljenek. 

Arcszínkorrekció: A közepes árnylatú színpigmentek egyenletessé teszik az arcbőrt és ezáltal azonnal javíthatnak az arcképen. Az egyenletes és sima fedés kitűnő feltételeket teremt az alapozó használatához (amennyiben szükség van további fedésre), valamint a sminkeléshez.

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalatának nem-zsíros textúrája eloszlik a bőrön és a szokásos hidratáló krém helyett, vagy azzal együtt is használható. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy minden bőrtípuson alkalmazható.

 

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és laboratóriumi vizsgálatok bizonyítják a kiváló hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Összetevők

Használati útmutató

Vigye fel a jól megtisztított arcbőrre, majd gyengéden és egyenletesen oszlassa el. Bőrtípustól függően önmagában vagy a rendszeres bőrápolás részeként is alkalmazható.

A legjobb eredmény eléréséhez használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler család más termékeivel.

Nő Hyaluron-Filler CC krém használata közben

Napi bőrápolási rutin

Az arc tisztítása

Alaposan tisztítsa meg bőrét az Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselével (normál és vegyes bőr esetén), vagy Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tejjel (száraz bőr esetén).

Az arc tonizálása

Alkalmazza az Eucerin DermatoCLEAN Clarifying Toner terméket, ez előkészíti bőrét a további ápolásra.

Az arckrém használata

Napszaktól függően használja az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali krémet vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai krémet. Ezután alkalmazza az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet. Az öregedésgátló hatás fokozása érdekében a nappali vagy éjszakai krém felvitele előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler Ránceltöltő szérumot.

Arcszínkorrekció

Bőrének árnyalatától függően alkalmazza az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalatát, vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalatát. Ezután használjon alapozót amennyiben szükséges.

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-védelmet egyaránt biztosít. Ha a bőrt várhatóan erős napsugárzás éri, ajánlatos további védelemről is gondoskodni. Próbálja ki az Eucerin Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket, ha bőre normál vagy vegyes típusú, illetve az Eucerin Sun Napozó krémet arcra (FF50+) száraz bőr esetén. Az extra védelmet megszokott bőrápoló terméke használata után, de még az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém felvitele előtt alkalmazza.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Szeretné csökkenteni a ráncok és redők mélységét, ugyanakkor arcszínét is egyenletesebbé kívánja tenni.

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém termékben levő rövid és hosszú láncú hialuronsavak behatolnak a bőrbe és belülről töltik fel a ráncokat. A formula glicin szaponint is tartalmaz, mely fokozza a bőr saját hialuronsav-termelését, a pigmentek pedig korrigálják az egyenetlen arcszínt.

Szeretné megelőzni, hogy bőrén ráncok alakuljanak ki az UV-sugárzás következtében.

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalata 15-ös faktorú fényvédelmet és UVA-szűrőt is tartalmaz, és ezáltal segít megelőzni az idő előtti öregedést, valamint a ráncok elmélyülését.

Egyenletesebbé és ragyogóbbá szeretné tenni arcszínét, de bőre világos árnyalatú.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Miben különbözik az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém más CC krémektől?

A legtöbb CC krém korrigálja az arcbőrt, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém emellett hatékonyan ránctalanít is. Belülről hatva segít feltölteni még a legmélyebb ráncokat is, megemeli a bőr nedvességszintjét és azonnali hatásként segít egyenletessé teszi az arcbőr színét.

Miben különbözik az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém az alapozótól?

Az alapozó csupán fedést biztosít, mely nagy mennyiségű színanyagot tartalmaz, de nincs öregedésgátló hatása. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalata egyesíti magában a bőrápoló és az alapozó előnyeit, és kevesebb pigmenttel teszi egyenletessé az arcszínt. Könnyen felszívódik és nem halmozódik fel a finom ráncokban, s nem képez éles sminkvonalakat sem.

Hogyan használjam az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltölő színezett nappali CC krémet?

A termék nagyon sokoldalú. Használhatja megszokott bőrápoló terméke helyett, de alkalmazhatja azzal együtt is. Ha még teljesebb fedésre van szüksége, kiválóan előkészíti a bőrt az alapozó használatához.

Mi a hialuronsav?

A hialuronsav a bőrben természetes módon termelődő anyag, mely segít megkötni a nedvességet: a saját súlyánál több ezerszer nagyobb mennyiségű vizet képes megtartani. Az epidermisz (a bőr felső rétege) és a dermisz (a bőr középső rétege) extracelluláris mátrixának alkotóeleme, mely belülről hatva növeli a bőr feszességét.

Miért tartalmaz a formula glicin szaponint?

A glicin szaponin, mely egy bizonyos fajta szójacsíra-kivonatból készül, serkenti a bőr saját hialuronsav-termelését. Hatását a sejtekben fejti ki, ott, ahol a legmélyebb ráncok alakulnak ki. A ránccsökkentést a folyamat eredeténél hatva kezdi meg, azáltal, hogy felduzzasztja a sejt közötti állományt.

Miért tartalmaz az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém 15-ös faktorú fényvédőt és UVA-szűrőket?

Az arcbőrt egész éven át több napfény éri, mint a test többi részén lévő bőrt. Ennek következtében kiszolgáltatottabbá válik az ártalmas UVA- és UVB-sugarakkal szemben. A sejtek DNS-ének károsodása, a fény hatására bekövetkező idő előtti öregedés és a hiperpigmentáció elkerülése érdekében mindig fontos, hogy védjük az arcbőrt, amikor napsugárzásnak van kitéve.

Eucerin® Hyaluron-Filler Korszerű megoldások a ránctalanításra

Ahogyan a bőr öregszik, a benne természetes módon megtalálható hialuronsav szintje csökken, és ez finom ráncok és mélyebb redők kialakulásához vezet a bőr felszínén. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag tesztelt tagjai rövid és hosszú láncú hialuronsavak kombinációja mellett bioaktív glicin szaponint is tartalmaznak. Ez utóbbi olyan anyag, amely bizonyítottan növeli a bőr saját hialuronsavtermelését. Ha az Ön számára a ráncok és redők megjelenése jelenti a legfőbb gondot az idősödéssel kapcsolatban, akkor ajánjuk az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot, mely hatásosan feltölti a ráncokat és bőrtolerabilitása kiváló.

Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum az Eucerintől

Az öregedés első jelei

Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum

 • Rendkívül könnyed textúrájú koncentrátum
 • Minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is
 • Azonnali hidratálást biztosít a bőrnek
 • Növeli a bőr hidratáltságát akár 24 órán keresztül
 • Feltölti a finom redőket és az első ráncokat
 • Feszesebb, frissebb és ragyogóbb bőrt biztosíthat
 • Intenzív nedvességgel tölti fel a bőrt
 • Azonnali hatás: friss érzet és 24 órás hidratálás
 • Kiváló smink alap
 • Könnyed és kellemes illat

Részletek
A termék értékelése
 • (10)
5 az 1-5 skálán / 10 értékelés
5 csillag
10
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Lia,
Valóban nagyon jó a termék!! Megéri az árát!!
Ida,

Számomra 5*-os, nagyon jó

Reggelente alapozóként is használom, szépen kisimítja a bőröm, úgy fed,hogy nem képez plusz réteget az arcomon. Tökéletes alapja a reggeli sminknek plusz még igazán kellemesen hidratál is. Nagyon szeretem, csak ajánlani tudom ,ahogy a többi eddig kipróbált Eucerin terméket is.
Adri,

Tapasztalatból

Használom ezt a CC krémet, Isteni! Mikor reggel felkenem az arcomra, olyan érzés, mintha felébredne a bőröm! Újjászületek! Köszönöm. Szívesen kipróbálnám a szérumot is a szemránckrémet is!
Amy,
Könnyen kenhető, jó fedésű, kellemes állagú krém.
Erika,

Szuper krem

Eloszor hasznalom es nagyon meg vagyok vele elegedve! Egyenletes borszint es tonusokat eredmenyez! Csak ajanlani tudom!