• (0)
Írjon értékelést

Eucerin MEN Silver Shave After shave balzsam

A borotválkozás okozta irritáció megelőzésének érdekében aktívan nyugtatja és élénkíti a bőrt

Bőrnyugtató formula gyulladáscsökkentő licochalcone A-val és antibakteriális ezüstionokkal, hogy a bőr borotválkozás után is nyugodt, friss és egészségesen ápolt legyen.

Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsamot a legújabb tudományos eredmények alapján fejlesztették ki. Regenerálja és intenzíven nyugtatja az érzékeny arcbőrt borotválkozás után.

A balzsam licochalcone A-t és ezüstionokat tartalmazó formulája nyugtatja a bőrt és segít megelőzni a borotválkozással kapcsolatos irritációt, így az égő érzést és a mikrovágások okozta gyulladásokat.

A formula még érzékeny és problémás bőr esetén is alkalmazható, atópiás dermatitiszes és aknéra hajlamos bőrön is.

Használata után az arcbőr felélénkül, érezhetően simább és egészséges megjelenésű lesz.

 

Klinikai vizsgálatok

A termék hatékonyságát és tolerabilitását klinikai vizsgálatok igazolják még atópiás dermatitiszes és aknéra hajlamos bőrön is.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsam rendszeres használata jelentősen csökkentette a bőrpírt a tesztidőszak – három egymást követő nap – során.
  • A bőrbarát tulajdonságot vizsgáló tesztek igazolták az Eucerin MEN Silver Shave formulák jó tolerabilitását.
  • „A bőrtolerabilitás nagyon jó vagy jó”, állította az atópiás dermatitisztől vagy aknéra hajlamos bőrtől szenvedő tesztalanyok 100%-a.
  • A teszt résztvevőinek 93%-a állította, hogy a termék „nyugtatja a bőrt”.

Összetevők

Használata

  • Borotválkozás után öblítse le, majd törölje szárazra arcbőrét.
  • Tegyen egy kevés gélt tenyerére.
  • Vigye fel közvetlenül a borotvált területre, hogy felfrissítse és megnyugtassa a bőrt.

Az Eucerin MEN Silver Shave Borotvahab vagy Borotvagél használatával készítse elő a bőrét, majd a borosta növekedésével megegyező irányban borotválkozzon. Alaposan öblítse le és gyengéden törölje szárazra az arcát.

Vigyen fel egy kis mennyiségű Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsamot a borotvált területre és finoman masszírozza be bőrébe. A balzsam néhány pillanat múlva kifejti gyulladásgátló hatását.

Arcára és nyakára vigye fel az Eucerin MEN Deep Moisture Refreshing Care vagy az Intense Anti-Age Revitalizing Care terméket és gyengéden masszírozza be bőrébe.

Napvédelem: Ha várhatóan több napsütés éri a bőrét, arcára használja az Eucerin Sun Fluid Mattifying SPF 30/50+ terméket, testére pedig az Eucerin Sun Spray Transparent SPF 30/50+ napvédőt.

Mindennapi használata

1. lépés: Borotválkozás

Vigye fel nedves bőrére az Eucerin MEN Silver Shave Borotvahabot vagy Borotvagélt, és a borosta növekedésével egyező irányban borotválkozzon meg. Öblítse le és óvatosan törölje szárazra a bőrét.

2. lépés: After shave

Vigye fel az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsamot frissen borotvált területre, hogy bőre megnyugodjon. Várjon egy kicsit, amíg a formula beszívódik.

3. lépés: Ápolás

Ezután vigye fel a bőre állapotának megfelelő arcápolót – válasszon az Eucerin MEN Deep Moisture Refreshing Care és az Intense Anti-Age Revitalizing Care közül.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsamot, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

A bőrén égő érzést vagy irritációt tapasztal borotválkozás után:

Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsam formulája gyulladáscsökkentő licochalcone A-t tartalmaz, mely enyhíti a borotválkozás következtében gyakran fellépő kipirosodást és gyulladást.

A mikrovágások, a szőrbenövések és a borotválkozás utáni kiütések okoznak Önnek gondot:

Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsam antibakteriális ezüstionokat és siklást könnyítő polimereket tartalmaz, így segít megelőzni a borotválkozáskor gyakran jelentkező irritációt.

A legtöbb after shave irritálja érzékeny bőrét:

Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsamot klinikailag tesztelték a legérzékenyebb bőrtípusokon is, beleértve az atópiás dermatitiszes és az aknés bőrt is.

Azt szeretné, hogy bőre egészséges megjelenésű és friss érzetű legyen:

Az Eucerin MEN Silver Shave After Shave Balzsam élénkítő formulája minden egyes használat alkalmával megnyugtatja és energiával tölti fel a bőrét.

Olyan terméket keres, mely aktívan nyugtatja a bőrét borotválkozás közben:

Az Eucerin MEN Silver Shave After Borotvahab antibakteriális ezüstionokat tartalmaz és segít megelőzni az irritációt a borotválkozás alatt. Az Eucerin MEN Silver Shave Borotvagél sima, zselés textúrája érezhetően puhává teszi a bőrt. Használata kellemes és csökkenti az irritációt.

Érzékeny a bőre és testének ápolására keres termékeket:

Tisztálkodáshoz használja a pH5 Washlotion terméket, hidratálásra pedig az Eucerin pH5 Lotion-t. 

Hatékony dezodort keres, melyet érzékeny bőrön is teszteltek:

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy az Eucerin 48h Anti-Transpirant Roll-on csökkenti az izzadást és a kellemetlen szagokat. Ezt a terméket kifejezetten érzékeny bőrre tervezték és közvetlenül borotválkozás után is alkalmazható.

Sampont keres érzékeny fejbőrére:

Az Eucerin DermoCapillaire pH5 Mild Shampoo úgy tisztíja meg a fejbőrt, hogy nem borítja fel természetes egyensúlyát. Ha a fejbőre száraz és viszket, próbálja ki az Eucerin DermoCapillaire Calming Urea Shampoo terméket.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.