• (2)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer

A pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM-nek köszönhetően aktiválja a bőr saját védekező képességét

Tisztálkodószer kímélő felületaktív anyagokkal, melyek fenntartják a bőr természetes védelmét és óvják a bőrt a kiszáradástól.

Folyékony mosakodószer száraz, érzékeny bőrre

Az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer szappanmentes összetétele gyengéden, mégis hatékonyan tisztítja az érzékeny bőrt. A pH5 citrát-puffer és az extra kímélő felületaktív anyagok kombinációja segít megőrizni a bőr enzimaktivitását, ezáltal fenntartja a védelmi funkciót és óvja a bőrt a kiszáradástól.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer bizonyítottan biztonságos és hatékony mosakodószer csecsemők és gyermekek napi ápolásához. Az is bizonyított, hogy allergiára hajlamos bőrön is használható.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Száraz, irritációra hajlamos bőrű csecsemőket és gyermekeket naponta Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószerrel, hetente egy, két vagy három alkalommal pedig Eucerin® pH5 Olajfürdővel fürdettek.
  • Mindkét termékről bebizonyosodott, hogy gyengéden tisztít, hatékonyan ápolja a bőrt és jól tolerálható.
  • Egy további vizsgálat megerősítette, hogy az Eucerin® pH5 termékek allergiás reakcióra hajlamos bőrön is használhatók.

Összetevők

Használata

  • Használja az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószert a mindennapi tisztálkodáshoz.

A termék használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószert, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre vagy szénanáthája van vagy gyengéd tisztálkodószert keres, melyet az egész család használhat, a csecsemőket is beleértve:

Az Eucerin® pH5 Folyékony mosakodószer nagyon kíméletes, mindannap használható tisztálkodószer.

Kímélő tisztálkodószert keres gyakori zuhanyozáshoz:
Irritált bőrének intenzív ápolásra van szüksége:

Próbálja ki az Eucerin® pH5 Olajfürdőt.

Érzékeny bőrre használható hidratáló testápolót keres:

Frequently asked questions

Mi az Enzim-Védelmi rendszerTM?

Az Eucerin® Kutatóközpontja kidolgozott egy módszert, amellyel a bőr legfelső rétegében levő trypsin-enzim aktivitást lehet mérni.  A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékek aktiválják ezt az enzimet és ezáltal belülről erősítik a bőr természetes védelmét.

Mely hatóanyagoknak köszönhető az Eucerin® pH5 termékek hatása?

Az Eucerin® pH5 tisztálkodószerek és testápolási termékek nagyon kíméletes, bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőket tartalmaznak, melyek ideálisak az érzékeny, valamint a száraz és érzékeny bőr számára. Mindegyik termék rendkívül bőrbarát és véd a mindennapi környezeti hatásokkal szemben. Az Eucerin® pH5 termékekben levő pH5 citrát-puffer természetes módon stabilizálja a bőr hidrolipid rétegét. A glicerin és a dexpanthenol véd a kiszáradástól és segíti a bőr regenerációját.

Honnan tudhatom, hogy egy termék biztonsággal használható érzékeny bőrre?

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy egyesítse a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyságot a klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással. Általános tanácsként pedig azt mondhatjuk, hogy ha új terméket próbál ki, vigye föl ismételten a könyökhajlatára. Ha nem okoz kipirosodást, duzzadást vagy viszketést, akkor a termék megfelelő az Ön bőre számára.

Ha bármely tünet miatt aggódik, konzultáljon bőrgyógyászával vagy gyógyszerészével.

Mik a felületaktív anyagok és az Eucerin® melyeket használja közülük?

A felületaktív anyagok, melyeket tenzideknek is neveznek, aktív tisztító hatású anyagok. Szerves vegyületek, melyek megváltoztatják a molekulák közötti vonzást különféle anyagok érintkezési felületén (pl. a bőr és a szennyezőanyag-részecskék között). Csökkentik a felületi feszültséget, és ezáltal megkönnyítik a szennyezőanyag-részecskék eltávolítását. Az Eucerin® tisztálkodószerei kímélő felületaktív anyagokat tartalmaznak, melyeknek kiváló bőrkompatibilitását széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsalád Aktiválja a bőr természetes védekező képességét

Bőrünk saját védelmi rendszere, melyet az enzimek szabályoznak, kiváló természetes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Szabályozza a baktériumok szaporodását, fenntartja a nedvesség szintjét és óv az irritációtól. Azonban az érzékeny bőr esetében az enzimaktivitás csökken, így a védelmi funkció károsodik és a bőr könnyen irritálhatóvá válik és kiszárad.

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyság klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással párosuljon. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát. Így a bőr érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik.

Overall Rating
  • (2)
5 az 1-5 skálán / 2 értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Rita,

Minőségi mosakodószer

A dermokozmetikumok közül kiemelkedik alkáli vegyhatású szappanvegyületektől mentes formulája. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápoló tisztítására.
Rita,

Minőségi mosakodószer

Nagyon tetszik, hogy dermokozmetikumok között kiemelkedik alkáli vegyhatású szappanvegyületektől mentes formulája. Kiválóan alkalmas az érzékeny bőr ápoló tisztítására.