• (7)

Eucerin® pH5 Intenzív testápoló

A pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM-nek köszönhetően aktiválja a bőr saját védekező képességét

Az érzékeny bőr speciális igényeinek megfelelő testápoló, mely 24 órás hidratálást biztosít.

Testápoló száraz, érzékeny bőrre

Az Eucerin® pH5 Intenzív testápoló gyengéd, mégis hatékony testápoló, melyet kifejezetten a test érzékeny bőrének igényei szerint fejlesztettek ki. A termék pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM-t tartalmaz, mely klinikailag bizonyított módon aktiválja a bőr saját enzimeit. A hatóanyagösszetétel belülről erősíti a bőr védekezőrendszerét, s ezáltal segít helyreállítani a pH-szintet, támogatja a bőr regenerációját és akár 24 órára feltölti a bőr nedvességraktárait. Bizonyítottan megakadályozza a pollenek 90%-ának bejutását a bőrbe, ezért kiválóan alkalmazható a szénanátha kellemetlen tüneteinek az enyhítésére is. A dexpanthenolnak köszönhetően a testápolónak hegesedést elősegítő hatása is van. Használja mindennap, így hosszan tartóan megvédheti és puhává, simává teheti bőrét.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin® pH5 Intenzív krémben lévő pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM bizonyítottan erősíti a bőr természetes védelmét és még sérült bőrfelületen is kiváló hatékonyságot, valamint tolerabilitást mutat.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Az enzimaktivitás jelentősen javult azoknál az alanyoknál, akiket az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsalád pH5 citrát-puffer, dexpanthenol és glicerin aktív hatóanyagkombinációját tartalmazó termékeivel kezeltek.
  • A bőr nedvességtartalma szintén jelentősen nőtt a placebóhoz képest.
  • Egy további vizsgálat megerősítette az Eucerin® pH5 termékek használhatóságát szénanáthával küzdő egyének esetében.

Összetevők

Használata

  • Alkalmazza naponta az Eucerin® pH5 Intenzív testápolót, így 24 órás védelmet nyújthat bőrének, mely bársonyosan puhává válik.

A testápoló használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® pH5 Intenzív testápolót, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre a testén vagy szénanáthától szenved vagy egyszerűen csak a lehető legjobb védelmet szeretné biztosítani bőrének:

Az Eucerin® pH5 Intenzív testápoló gyengéd ápolást nyújt. Segít ellenállóbbá tenni és hidratálni az érzékeny bőrt, emellett bizonyítottan megakadályozza a pollenek 90%-ának bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

Érzékeny arcbőrére és testének kisebb területeire keres hidratáló terméket:
A bőre száraz, érdes és feszül:
Érzékeny bőrre készült tisztálkodószert keres:
Kezének érzékeny bőrére keres krémet:

Próbálja ki az Eucerin® pH5 Kézkrémet.

Az ajkait szeretné védeni és hidratálni:

Mindennapos használatra próbálja ki az Eucerin® pH5 Lip Aktív ajakápolót.

Frequently asked questions

Mi az Enzim-Védelmi rendszerTM?

Az Eucerin® Kutatóközpontja kidolgozott egy módszert, amellyel a bőr legfelső rétegében levő trypsin-enzim aktivitást lehet mérni.  A laboratóriumi vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékek aktiválják ezt az enzimet és ezáltal belülről erősítik a bőr természetes védelmét.

Mely hatóanyagoknak köszönhető az Eucerin® pH5 termékek hatása?

Az Eucerin® pH5 tisztálkodószerek és testápolási termékek nagyon kíméletes, bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőket tartalmaznak, melyek ideálisak az érzékeny, valamint a száraz és érzékeny bőr számára. Mindegyik termék rendkívül bőrbarát és véd a mindennapi környezeti hatásokkal szemben. Az Eucerin® pH5 termékekben levő pH5 citrát-puffer természetes módon stabilizálja a bőr hidrolipid rétegét. A glicerin és a dexpanthenol véd a kiszáradástól és segíti a bőr regenerációját.

Honnan tudhatom, hogy egy termék biztonsággal használható érzékeny bőrre?

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy egyesítse a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyságot a klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással. Általános tanácsként pedig azt mondhatjuk, hogy ha új terméket próbál ki, vigye föl ismételten a könyökhajlatára. Ha nem okoz kipirosodást, duzzadást vagy viszketést, akkor a termék megfelelő az Ön bőre számára.

Ha bármely tünet miatt aggódik, konzultáljon bőrgyógyászával vagy gyógyszerészével.

Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsalád Aktiválja a bőr természetes védekező képességét

Bőrünk saját védelmi rendszere, melyet az enzimek szabályoznak, kiváló természetes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Szabályozza a baktériumok szaporodását, fenntartja a nedvesség szintjét és óv az irritációtól. Azonban az érzékeny bőr esetében az enzimaktivitás csökken, így a védelmi funkció károsodik és a bőr könnyen irritálhatóvá válik és kiszárad.

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyság klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással párosuljon. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát. Így a bőr érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik.

Overall Rating
  • (7)
5 az 1-5 skálán / 7 értékelés
5 csillag
7
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Erika,

Kiváló

Az Eucerin® pH5 Intenzív testápoló nyomófejes nagy kiszerelésben a kedvencemmé vált. Rettenetesen érzékeny a bőröm, kipirosodik, begyullad, nem bírja sem az illatosított sem pedig a színezett testápolót. Az évek során rengeteg fajtát kipróbáltam már, de úgy érzem ez az igazi. Nem kísérletezek tovább. Nagyon jól eldolgozható, sokáig kitart, nagyszerűen hidratál, jól és gyorsan felszívódik, kellemes az illata és nem marad utána ragacsos érzés. Bőrbarát. Biztos hogy a jövőben is ennél a terméknél maradok, engem meggyőzött, számomra 5 csillagos. ❤
Erika,
Az Eucerin® pH5 Intenzív testápoló nyomófejes nagy kiszerelésben a kedvencemmé vált. Rettenetesen érzékeny a bőröm, kipirosodik, begyullad, nem bírja sem az illatosított sem pedig a színezett testápolót. Az évek során rengeteg fajtát kipróbáltam már, de úgy érzem ez az igazi. Nem kísérletezek tovább. Nagyon jól eldolgozható, sokáig kitart, nagyszerűen hidratál, jól és gyorsan felszívódik, kellemes az illata és nem marad utána ragacsos érzés. Bőrbarát. Biztos hogy a jövőben is ennél a terméknél maradok, engem meggyőzött, számomra 5 csillagos. ❤
Szilvi,

Eucerin ph5 intenzív testápoló

Jól és gyorsan felszívódó krém. Kellemes az állaga és az illata, és ami számomra a lényeg, nem viszket utána a bőröm.
Császár Mónka,

Ph5 testápoló értékelés

Nagyon megvagyok elégedve a testápolóval. Könnyen beszívódik és kellemes az állaga és az illata. Gyereknek is nagyon szeretem ezt használni.
Beáta,

Nemcsak nőknek kell az ápolás.

Az Eucerin testápoló megfelelő biztonságot nyújt a bőrömnek, és még a fiam is használja. Mivel neki nagyon érzékeny és száraz a bőre, nem mindent testápoló nyújtott neki segítséget. Most már belátja, hogy ez nemcsak nőknek való "kencefice", ahogy ő hívja, hanem bárki nyugodtan használhatja.Tökéletes termék.