• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® pH5 Olajtusfürdő

A pH5 Enzim-Védelmi rendszerTM-nek köszönhetően aktiválja a bőr saját védekező képességét

Mindennapos használatra szánt, gazdag állagú tisztálkodószer, mely óvja a bőr természetes védekezőrendszerét és véd a kiszáradástól.

Az Eucerin® pH5 Olajtusfürdőt kifejezetten az érzékeny bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki. A pH5 citrát-puffer és az extra kímélő felületaktív hatóanyagok egyedi kombinációja védi a bőr saját enzimeit. A lipidek intenzív visszapótlásának köszönhetően a bőr ápolttá és selymesen puhává válik. A termék még gyakori zuhanyozás esetén is segít megakadályozni a bőr kiszáradását.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin® pH5 Olajtusfürdőben levő különösen kíméletes felületaktív anyagok bőrtoleranciája bizonyítottan kimagasló, így a termék érzékeny, irritációra hajlamos bőrre is alkalmazható.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Az Eucerin® pH5 Olajtusfürdő támogatja a bőr enzimaktivitását, ápolja és jobban védi a bőrt a kiszáradástól, mint más, kereskedelmi forgalomban kapható standard tisztálkodószer.
  • Bizonyítottan lágyítja a csapvizet, ezáltal alkalmasabb az érzékeny és irritációra hajlamos bőr tisztítására.
  • Egy további vizsgálat megerősítette, hogy az Eucerin® pH5 termékek allergiás reakcióra hajlamos bőrön is használhatók.

Összetevők

Használata

  • Használja mindennap az Eucerin® pH5 Olajtusfürdőt, hogy megőrizze bőre természetes védelmi funkcióját. Az optimális ápolás és védelem érdekében használja az Eucerin® pH5 Intenzív testápolót is.

A termék használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® pH5 Olajtusfürdőt, ha…

Használjon más terméket, ha…

Száraz a bőre vagy szénanáthától szenved:

Az Eucerin® pH5 Olajtusfürdő gyengéden ápoló tisztálkodószer érzékeny bőrre, mely segít megóvni a bőrt a kiszáradástól. Allergiára hajlamos bőrre is használható.

Gyengéd tisztálkodószert keres gyakori zuhanyozáshoz:
Érzékeny bőrre készült hidratáló testápolót keres:

Gyakori kérdések

Mely hatóanyagoknak köszönhető az Eucerin® pH5 termékek hatása?

Az Eucerin® pH5 tisztálkodószerek és testápolási termékek nagyon kíméletes, bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőket tartalmaznak, melyek ideálisak az érzékeny, valamint a száraz és érzékeny bőr számára. Mindegyik termék rendkívül bőrbarát és véd a mindennapi környezeti hatásokkal szemben. Az Eucerin® pH5 termékekben levő pH5 citrát-puffer természetes módon stabilizálja a bőr hidrolipid rétegét. A glicerin és a dexpanthenol véd a kiszáradástól és segíti a bőr regenerációját.

Mi történik, ha víz kerül az Eucerin® pH5 Olajtusfürdő flakonjába?

Sok Eucerin® termék egyaránt tartalmaz vízben oldódó, hidrofil anyagokat és lipideket vagy hidrofób összetevőket. Annak érdekében, hogy ezek az anyagok keveredjenek egymással és egynemű terméket alkossanak, emulgeálószereket vagy emulzióképzó tulajdonságú összetevőket adunk a termékekhez. A keverék összetételének precízen kiegyensúlyozottnak kell lennie. Ha például véletlenül nagy mennyiségű víz kerül az Eucerin® pH5 Olajtusfürdő flakonjába, a termék homogenitása megszűnhet. A többlet víz megváltoztathatja a termék állagát. A folyékony Olajtusfürdőből zselészerű massza lesz, ami leülepszik a flakon aljára. A vizes és a zselészerű részek láthatóan szétválnak és többé már nem lehet őket egyszerűen rázással elkeverni. A termék hatása ekkor már nem optimális. Javasoljuk, hogy a flakont tartsa távol a zuhanyrózsától, és kérjük, hogy a termékhez ne adjon vizet.

Honnan tudhatom, hogy egy termék biztonsággal használható érzékeny bőrre?

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy egyesítse a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyságot a klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással. Általános tanácsként pedig azt mondhatjuk, hogy ha új terméket próbál ki, vigye föl ismételten a könyökhajlatára. Ha nem okoz kipirosodást, duzzadást vagy viszketést, akkor a termék megfelelő az Ön bőre számára.

Ha bármely tünet miatt aggódik, konzultáljon bőrgyógyászával vagy gyógyszerészével.

Mik a felületaktív anyagok és az Eucerin® melyeket használja közülük?

A felületaktív anyagok, melyeket tenzideknek is neveznek, aktív tisztító hatású anyagok. Szerves vegyületek, melyek megváltoztatják a molekulák közötti vonzást különféle anyagok érintkezési felületén (pl. a bőr és a szennyezőanyag-részecskék között). Csökkentik a felületi feszültséget, és ezáltal megkönnyítik a szennyezőanyag-részecskék eltávolítását.

Az Eucerin® tisztálkodószerei kímélő felületaktív anyagokat tartalmaznak, melyeknek kiváló bőrkompatibilitását széleskörű klinikai vizsgálatok bizonyítják.

Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsalád Aktiválja a bőr természetes védekező képességét

Bőrünk saját védelmi rendszere, melyet az enzimek szabályoznak, kiváló természetes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Szabályozza a baktériumok szaporodását, fenntartja a nedvesség szintjét és óv az irritációtól. Azonban az érzékeny bőr esetében az enzimaktivitás csökken, így a védelmi funkció károsodik és a bőr könnyen irritálhatóvá válik és kiszárad.

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyság klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással párosuljon. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát. Így a bőr érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.