• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid

Könnyű állagú ránctalanító nappali arcápoló érzékeny bőrre, normál vagy vegyes bőrtípusra 15-ös fényvédő faktorral

Könnyű állagú, nem mitesszerképző nappali arcápoló érzékeny bőrre, mely sejt-energetizáló Q10 koenzimmel védi a bőrt az idő előtti öregedés ellen.

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid könnyű, ránctalanító nappali arcápoló idősödő, érzékeny bőrre.
A termék összetétele sejt-energetizáló Q10 koenzimet tartalmaz és véd a szabadgyökök ráncokat okozó* bőrkárosító hatása ellen. Emellett 15-ös fényvédő faktorral és hatékony UVB- és UVA-szűrőkkel óvja a bőrt az UV-sugárzás okozta további bőröregedéstől.
Rendszeres használatával a bőr simább és feszesebb lesz, a barázdák és ráncok mélysége pedig csökken. A nem mitesszerképző formula nem tömíti el a pórusokat és ideális alapot nyújt a sminkeléshez. A paraben- és mesterséges színezőanyagoktól mentes termék jó bőrtoleranciát biztosít.

*in vitro vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok

Hatékonyságát és bőrtolerabilitását klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják.

Összetevők

Használata

Javasoljuk, hogy az első használatkor a terméket vigye fel alkarja belső részére és legalább egy napig figyelje bőrének állapotát, mielőtt az arcápolót az arcára használná.

Az arcápolót reggelente vigye fel gondosan megtisztított bőrére.
Használja arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára).
A terméket gyengéden masszírozza be bőrébe.
Ezután használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet.
Sminkelés előtt várjon öt-tíz percet.

Mindennapi használatra

A normál vagy vegyes bőr tisztítására használja az Eucerin® DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé normál, vegyes bőrre terméket.
 

A tonizáláshoz használjon Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, így megnyugtathatja bőrét és előkészítheti azt a sejt-energetizáló hatóanyagok jobb befogadására.

Vigye föl az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid terméket arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára), majd gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal dolgozza be bőrébe.

A szem alatti és szemkörnyéki érzékeny területre vigyen fel Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet, ezzel hidratálhatja bőrét és megelőzheti a barázdák és ráncok kialakulását. Vigyázzon, hogy a termék szembe ne kerüljön.

Amennyiben erősebb fényvédelemre van szüksége, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid és az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém alkalmazása után arcára, valamint nyakára és mellkasára vigye fel az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid terméket, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre, normál vagy vegyes bőrtípusba tartozik és ránctalanító nappali arcápolót keres:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával látja el a sejteket és segít megóvni a bőrt az idő előtti öregedés jeleitől.

Ránctalanító nappali arcápolót keres érzékeny bőrre fényvédelemmel:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid 15-ös fényvédő faktorral, valamint hatékony UVB- és UVA-szűrőkkel óvja a bőrt az UV-sugárzás okozta bőröregedéstől.

Bőre érzékeny, de pattanásokra is hajlamos:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid olajmentes és nem mitesszerképző, ezért nem zárja el a pórusokat.

Olyan ránctalanító krémet keres érzékeny bőrre, mellyel a szemkörnyéket ápolhatja:

Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet - maximális biztonsággal használható a szemkörnyéki bőr érzékeny területén.

Éjszakai használatra ajánlott ránctalanító krémet keres érzékeny bőrre:


Nappali arckrémet keres, mely javít a megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőr állapotán:
Olyan nappali krémet keres, mellyel egyszerre ápolhatja a nagyon száraz bőrt és csökkentheti a ráncokat:

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító termékcsalád érzékeny bőrre Ránctalanító arcápolás érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin® Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől. A bőr öregedése a természetes Q10 koenzim szintjének csökkenése miatt indul el, s azzal jár, hogy a bőr ellenállóképessége csökken a szabadgyökök támadásával szemben.
A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.
A maximális bőrtolerabilitás érdekében a termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz mesterséges színezőanyagot vagy illatanyagot.
A parabenmentes termékek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.