• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém

Érzékeny bőrre ajánlott termék a szemkörnyéki ráncok csökkentésére

Bőrbarát összetételű termék érzékeny bőrre Q10 koenzimmel a finom barázdák és ráncok csökkentésére a szem körüli finom bőrterületen.

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém összetétele Q10 koenzimet tartalmaz a finom barázdák és ráncok csökekntésére a szem körüli kényes bőrterületen.
A Q10 koenzim, melynek természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken, energiával látja el a sejteket, ezáltal javítja regenerációs képességüket. A Q10 koenzim csökkenti a ráncokat és a szem alatti karikákat, antioxidáns tulajdonságaival pedig véd az újabb ráncok kialakulása ellen.
A termék paraben-, illatanyag- és színezőanyag-mentes. Szemorvosok által tesztelt, kontaktlencsét viselők is használhatják.

Klinikai vizsgálatok

Hatékonyságát és bőrtolerabilitását klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják.

Összetevők

Használata

Javasoljuk, hogy az első használatkor a terméket vigye fel alkarja belső oldalára és legalább egy napig figyelje bőrének állapotát, mielőtt a krémet felvinné az arcára.

Használja reggelente az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém vagy az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid termékekkel együtt, vagy esténként az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrém használata mellett.
Vigye fel a szem alatti és szemkörnyéki bőrterületre.
Könnyed paskoló mozdulatokkal itassa be a terméket a bőrébe.
Várjon öt-tíz percet, mielőtt sminkelne.


Mindennapi használatra

Tisztítsa meg arcát az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre termék használatával.

A tonizáláshoz használjon Eucerin® DermatoCLEAN Arctisztító tonikot, így megnyugtathatja bőrét és előkészítheti azt a sejt-energetizáló hatóanyagok jobb befogadására.

Vigye föl az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet, az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid terméket vagy az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrémet arcára, nyakára és dekoltázsára (mellkasára), majd a krémet gyengéd, felfelé irányuló mozdulatokkal masszírozza be bőrébe.

Kenje be egy kevés Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémmel a szeme alatti és körüli érzékeny bőrterületet, így hatékonyan ápolhatja bőrét és megelőzheti a további barázdák és ráncok kialakulását.

A terméket gyengéd paskoló mozdulatokkal itassa be bőrébe. Kezdje a belső szemzugnál és onnnan haladjon kifelé, a halánték irányába.

Amennyiben erősebb fényvédelemre van szüksége, vigye fel az Eucerin® Sun Mattító napozó fluid FF50+ terméket arcára, valamint nyakára és mellkasára az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápoló fluid és az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém alkalmazása után.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrémet, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre és csökkenteni szeretné a szeme körüli barázdákat és ráncokat:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém Q10 koenzimet tartalmaz, mely energiával látja el az érzékeny bőrt, így az jobban meg tudja védeni magát az idő előtti öregedés problémái ellen.

A szeme körüli területeken a ránctalanító krémek könnyen bőrirritációt okoznak:

Az Eucerin® Q10 ACTIVE Szemránckrém nem tartalmaz mesterséges illatanyagot, színezőanyagot és parabent, ezért nem irritálja az érzékeny bőrt.

Ránctalanító szemránckrémet keres a fakó és elvékonyodó bőr ápolására:Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító termékcsalád érzékeny bőrre Ránctalanító arcápolás érzékeny bőrre

Az érzékeny bőrre kifejlesztett Eucerin® Q10 ACTIVE termékcsalád energetizálja a bőrt, hogy megóvja az idő előtti öregedéstől. A bőr öregedése a természetes Q10 koenzim szintjének csökkenése miatt indul el, s azzal jár, hogy a bőr ellenállóképessége csökken a szabadgyökök támadásával szemben.
A Q10 koenzimben gazdag termékcsalád erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken. Erőteljes antioxidáns tulajdonságaival véd a szabadgyökök további károsító hatása ellen.
A maximális bőrtolerabilitás érdekében a termékcsalád egyetlen tagja sem tartalmaz mesterséges színezőanyagot vagy illatanyagot.
A parabenmentes termékek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak.

Overall Rating
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.