Új
  • (3)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló

Ceramidok és természetes hidratáló faktorok

Azonnali enyhülést nyújt, plusz 48 órán át késlelteti a rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesedő bőr tüneteit

A nagyon száraz bőr láthatóan és érezhetően megfeszülhet, kipirosodhat és érdessé válhat. Ha a bőr száraz, kevésbé képes megkötni a nedvességet és megelőzni a nedvességvesztést. Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azt az ápolást nyújtja a rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesen hámló bőr számára, amelyre szüksége van.

A formula ureát, ceramidot és más természetes hidratáló faktorokat (NMF) tartalmaz, melyek megkötik a nedvességet, helyreállítják a bőr természetes védőrétegét, és ezáltal megelőzik a további nedvességvesztést.

Klinikailag bizonyított, hogy az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azonnali enyhülést és intenzív hidratálást nyújt, és ezáltal akár 48 órán át késlelteti mind a rendkívül száraz, mind a nagyon száraz bőrre jellemző tüneteket. A bőr érezhetően simává és rugalmassá válik.

Xerózis, cukorbetegség, psoriasis és keratosis pilaris esetén is alkalmazható. Kiegészítő kezelésre is alkalmas.

 

Klinikai vizsgálatok

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a termék nagyon hatékonyan ápol és jól tolerálható, még rendkívül száraz bőr és bőrbetegségek esetén is.

FŐBB EREDMÉNYEK

A klinikai eredmények bizonyították:

  • A mindennapos használattal jelentősen csökkennek a száraz bőr tünetei.(1)
  • Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót időskori xerózistól, cukorbetegségtől, keratosis pilaristól és psoriasistól szenvedő betegek is használhatják.(2)

(1) Treatment of Xerosis with a topical formulation containing Gluco Glycerol, Natural Moisturising Factors and Ceramide; Weber et al., JCAD 2012 (Xerózis kezelése helyileg alkalmazandó, glicerin glikozidot, természetes hidratáló faktorokat és ceramidot tartalmazó formulával)
(2) A BDF adatai

Összetevők

Használati útmutató

  • A terméket mindig tiszta és száraz bőrre vigye fel.
  • Gyengéden masszírozza be bőrébe a testápolót, amíg teljesen be nem szívódik.
  • Használja olyan gyakran, amennyire szükséges.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Testén a bőr nagyon száraz vagy érdes.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azonnali enyhülést és hosszan tartó hidratálást biztosít, ezáltal akár 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit.

Xerózistól, keratosis pilaristól, psoriasistól vagy cukorbetegségtől szenved.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló minden említett betegség fennállásának esetén használható.

A bőre érett, idősödik.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló minden típusú felnőtt bőrre használható.

A teljes testfelületre alkalmazható hidratálót keres testének nagyon száraz, érdes bőrére, és nincs szüksége nagy koncentrációjú ureára.
Ekcémától (atópiás dermatitisztől) szenved.

Próbálja ki az Eucerin AtopiControl 12% omega zsírsavas testápolót (napi használatra) és az Eucerin AtopiControl SOS Bőrnyugtató krémet (a fellángolási időszakok alatt).

Kézkrémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre.
Lábápoló krémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre és a töredezett sarkak kezelésére.

Gyakori kérdések

Miért van szükségem speciális hidratálóra, ha a bőröm nagyon száraz és érdes?

Annak a hidratálónak, melyet kifejezetten rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesedő bőrre fejlesztettek ki, gazdagnak kell lennie az olyan összetevőkben, melyek megakadályozzák a nedvességvesztést, képesek több vizet megkötni és erősítik a bőr védelmi funkcióját. Ha a bőrt nem kezelik, vagy olyan termékkel kezelik, mely nem a megfelelő anyagokat tartalmazza, a bőr még inkább kiszáradhat, és fel is repedezhet.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló nagy koncentrációban tartalmaz ureát és más természetes hidratáló faktorokat (melyek megkötik a vizet a bőrben), valamint ceramidot (a bőr védelmi funkciójának helyreállítására és a nedvességvesztés csökkentésére). A formula azonnali enyhülést nyújt, és hatását folyamatosan kifejtve akár 48 órán át késlelteti a rendkívül száraz bőr tüneteinek (például a viszketésnek és a pikkelyesedésnek) a megjelenését.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót gyermekek is biztonságosan használhatják?

Ez a termék felnőtteknek ajánlott, gyermekeken nem tesztelték. Csecsemők és gyermekek számára az Eucerin AtopiControl termékeket ajánljuk. Ennek a termékcsaládnak a legtöbb tagja már három hónapos kortól alkalmazható az atópiás dermatitisztől szenvedő csecsemők száraz vagy nagyon száraz bőrére.

Hogyan tudom megállapítani, hogy a bőröm csak nagyon száraz, vagy esetleg bőrbetegségem van?

Weboldalunkon információt talál a száraz bőrről, valamint az olyan bőrbántalmakról is, mint az ekcéma (atópiás dermatitisz) és a psoriasis. Ezenkívül bőrtesztünk segítségével többet megtudhat bőrtípusáról és bőre állapotáról, hogy a legjobb ápolást választhassa. Ha még mindig bizonytalan, illetve aggódik a tünetei miatt, javasoljuk, hogy kérje ki egy gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

Hogyan tudom megállapítani, hogy Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea testápolót vagy Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót kell-e használnom?

A döntést annak alapján kell meghoznia, hogy mennyire száraz a bőre és milyen tüneteket észlel. Ha bőre száraz vagy nagyon száraz és érdes, akkor az 5% urea megfelelő koncentráció ahhoz, hogy azonnali és hosszan tartó enyhülést nyújtson. Ha a bőre rendkívül száraz, pikkelyesedik és viszket, akkor a nagyobb, 10%-os urea-koncentráció célszerűbb lehet az azonnali enyhülés eléréséhez és a tünetek akár 48 órás késleltetéséhez. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy kérje gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

Eucerin UreaRepair PLUS Azonnali enyhülést nyújt, PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

A bőr szárazsága nagyon gyakori probléma, a páciensek több mint 40%-a emiatt keresi fel a bőrgyógyászt. Attól függően, hogy milyen súlyos a szárazság, a bőr megfeszülhet és érdessé válhat, és/vagy hajlamossá válhat a viszketésre, pikkelyesedésre, hámlásra és kipirosodásra. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan száraz lesz (ezt xerosisnak nevezzük).

A szárazság legfőbb oka a nedvességhiány és a bőr védelmi (barrier) funkciójának károsodása. Ezt a következők idézhetik elő:
- A zsírok hiánya: ezek a lipidek kulcsfontosságúak a bőr védelmi funkciójának megbízható működéséhez, emellett a nedvességvesztést is meggátolják.
- Csökken az urea és a természetes hidratáló faktorok (angol rövidítéssel: NMF) szintje; ezek az anyagok kötik meg a nedvességet a bőrben.

Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék formulájában az összetevők egyedi kombinációja található:

- A ceramid más lipidekkel együtt védőburkot képez, mely erősíti a bőr védelmi funkcióját és véd a nedvességvesztés ellen.
- Az urea és a többi természetes hidratáló faktor (NMF) fokozza a bőr vízmegkötő kapacitását és növeli nedvességtartalmát.

Klinikailag bizonyított, hogy a formula lipidekkel és nedvességgel egyaránt feltölti a bőrt, és ezáltal azonnali enyhülést nyújt. Emellett akár 48 órával is késlelteti a száraz bőr tüneteinek megjelenését. Az Eucerin UreaRepair PLUS a bőrt láthatóan és érezhetően simává, lággyá és rugalmassá teszi.

Az Eucerin UreaRepair PLUS széles termékskálájában a testápoló, a kézkrém, a mosakodószer és a lábápoló krém egyaránt megtalálható. Ezek a termékek különböző arányban tartalmazzák a vízmegkötő urea hatóanyagot, és azt, hogy ki milyen koncentrációjú terméket használ, a bőrszárazság súlyossági foka szerint kell meghatározni.

 

 

A termék értékelése
  • (3)
5 az 1-5 skálán / 3 értékelés
5 csillag
3
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
fifimami,
Kislányomnak használjuk évek óta az atópiás bőr kezelésére. Nagyon bevált, mindig rendben tudjuk tartani a bőrét.
Maja,
Lányomnál használjuk ezt a készítményt,a könyökén lévő psoriasist kenjük vele.Megnyugtatja a bőrt és megszünteti a viszketést.
Juli,

Pikkely sömöre használ

Szuper jo