• 1/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 2/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 3/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 4/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 5/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 6/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 7/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 1/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 2/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 3/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 4/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 5/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 6/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló
 • 7/7 Eucerin UreaRepair PLUS 10% Uea testápoló

UreaRepair PLUS 10% urea testápoló

 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
tick Illatanyag- és színezékmentes
tick Gyorsan beszívódik. Nem hagy zsíros nyomot
tick Xerózis, cukorbetegség, psoriasis és keratosis pilaris esetén is alkalmazható

Ceramidok és természetes hidratáló faktorok

Azonnali enyhülést nyújt, plusz 48 órán át késlelteti a rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesedő bőr tüneteit

A termékről

A nagyon száraz bőr láthatóan és érezhetően megfeszülhet, kipirosodhat és érdessé válhat. Ha a bőr száraz, kevésbé képes megkötni a nedvességet és megelőzni a nedvességvesztést. Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azt az ápolást nyújtja a rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesen hámló bőr számára, amelyre szüksége van.

A formula ureát, ceramidot és más természetes hidratáló faktorokat (NMF) tartalmaz, melyek megkötik a nedvességet, helyreállítják a bőr természetes védőrétegét, és ezáltal megelőzik a további nedvességvesztést.

Klinikailag bizonyított, hogy az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azonnali enyhülést és intenzív hidratálást nyújt, és ezáltal akár 48 órán át késlelteti mind a rendkívül száraz, mind a nagyon száraz bőrre jellemző tüneteket. A bőr érezhetően simává és rugalmassá válik.

Xerózis, cukorbetegség, psoriasis és keratosis pilaris esetén is alkalmazható. Kiegészítő kezelésre is alkalmas.

 

Klinikai vizsgálatok

A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a termék nagyon hatékonyan ápol és jól tolerálható, még rendkívül száraz bőr és bőrbetegségek esetén is.

Főbb eredmények

A klinikai eredmények bizonyították:

 • A mindennapos használattal jelentősen csökkennek a száraz bőr tünetei.(1)
 • Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót időskori xerózistól, cukorbetegségtől, keratosis pilaristól és psoriasistól szenvedő betegek is használhatják.(2)

(1) Treatment of Xerosis with a topical formulation containing Gluco Glycerol, Natural Moisturising Factors and Ceramide; Weber et al., JCAD 2012 (Xerózis kezelése helyileg alkalmazandó, glicerin glikozidot, természetes hidratáló faktorokat és ceramidot tartalmazó formulával)
(2) A BDF adatai

TULAJDONSÁGOK

 • water-in-oil emulsion
 • gyorsan beszívódik
 • nem zsíros
 • illatanyagmentes

Használata

Használati útmutató

 • A terméket mindig tiszta és száraz bőrre vigye fel.
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe a testápolót, amíg teljesen be nem szívódik.
 • Használja olyan gyakran, amennyire szükséges.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Testén a bőr nagyon száraz vagy érdes.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló azonnali enyhülést és hosszan tartó hidratálást biztosít, ezáltal akár 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit.

Xerózistól, keratosis pilaristól, psoriasistól vagy cukorbetegségtől szenved.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló minden említett betegség fennállásának esetén használható.

A bőre érett, idősödik.

Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló minden típusú felnőtt bőrre használható.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

A teljes testfelületre alkalmazható hidratálót keres testének nagyon száraz, érdes bőrére, és nincs szüksége nagy koncentrációjú ureára.

Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS  5% Urea tégelyes testápolót.

Ekcémától (atópiás dermatitisztől) szenved.

Próbálja ki az Eucerin AtopiControl 12% omega zsírsavas testápolót (napi használatra) és az Eucerin AtopiControl SOS Bőrnyugtató krémet (a fellángolási időszakok alatt).

Kézkrémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre.

Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea kézkrémet.

Lábápoló krémet keres száraz, nagyon száraz és/vagy érdes bőrre és a töredezett sarkak kezelésére.

Próbálja ki az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea lábápoló krémet.

Összetevők

Alkalmazás előtt

A formulában levő ceramid helyreállítja a bőr védelmi funkcióját és csökkenti a nedvességveszteséget. Az urea és a többi NMF megköti a vizet, azonnal enyhíti a szárazságot és érdességet, és intenzív, 48 órás hidratálást biztosít.

Használat után

Az Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea kézkrémben levő ceramid, urea és más természetes hidratáló faktorok helyreállítják a bőr védelmi funkcióját, csökkentik a nedvességveszteséget és megkötik a vizet.

Gyakori kérdések (4)

  Miért van szükségem speciális hidratálóra, ha a bőröm nagyon száraz és érdes?

  Annak a hidratálónak, melyet kifejezetten rendkívül száraz, viszkető és pikkelyesedő bőrre fejlesztettek ki, gazdagnak kell lennie az olyan összetevőkben, melyek megakadályozzák a nedvességvesztést, képesek több vizet megkötni és erősítik a bőr védelmi funkcióját. Ha a bőrt nem kezelik, vagy olyan termékkel kezelik, mely nem a megfelelő anyagokat tartalmazza, a bőr még inkább kiszáradhat, és fel is repedezhet.

  Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápoló nagy koncentrációban tartalmaz ureát és más természetes hidratáló faktorokat (melyek megkötik a vizet a bőrben), valamint ceramidot (a bőr védelmi funkciójának helyreállítására és a nedvességvesztés csökkentésére). A formula azonnali enyhülést nyújt, és hatását folyamatosan kifejtve akár 48 órán át késlelteti a rendkívül száraz bőr tüneteinek (például a viszketésnek és a pikkelyesedésnek) a megjelenését.

  Az Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót gyermekek is biztonságosan használhatják?

  Ez a termék felnőtteknek ajánlott, gyermekeken nem tesztelték. Csecsemők és gyermekek számára az Eucerin AtopiControl termékeket ajánljuk. Ennek a termékcsaládnak a legtöbb tagja már három hónapos kortól alkalmazható az atópiás dermatitisztől szenvedő csecsemők száraz vagy nagyon száraz bőrére.

  Hogyan tudom megállapítani, hogy a bőröm csak nagyon száraz, vagy esetleg bőrbetegségem van?

  Weboldalunkon információt talál a száraz bőrről, valamint az olyan bőrbántalmakról is, mint az ekcéma (atópiás dermatitisz) és a psoriasis. Ezenkívül bőrtesztünk segítségével többet megtudhat bőrtípusáról és bőre állapotáról, hogy a legjobb ápolást választhassa. Ha még mindig bizonytalan, illetve aggódik a tünetei miatt, javasoljuk, hogy kérje ki egy gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

  Hogyan tudom megállapítani, hogy Eucerin UreaRepair PLUS 5% urea testápolót vagy Eucerin UreaRepair PLUS 10% urea testápolót kell-e használnom?

  A döntést annak alapján kell meghoznia, hogy mennyire száraz a bőre és milyen tüneteket észlel. Ha bőre száraz vagy nagyon száraz és érdes, akkor az 5% urea megfelelő koncentráció ahhoz, hogy azonnali és hosszan tartó enyhülést nyújtson. Ha a bőre rendkívül száraz, pikkelyesedik és viszket, akkor a nagyobb, 10%-os urea-koncentráció célszerűbb lehet az azonnali enyhülés eléréséhez és a tünetek akár 48 órás késleltetéséhez. Ha kétségei vannak, javasoljuk, hogy kérje gyógyszerész vagy bőrgyógyász tanácsát.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői


Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával


Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.