• 1/2 Eucerin® 10% Urea lábápoló krém
 • 2/2
 • 1/2 Eucerin® 10% Urea lábápoló krém
 • 2/2

Eucerin® 10% Urea lábápoló krém

0
0 Vélemény írása

A lábak száraz vagy rendkívül száraz bőrére

Intenzíven hidratálja és megnyugtatja a száraz vagy akár nagyon száraz lábfej bőrét, enyhíti a töredezett sarkak okozta kellemetlen érzést, hogy a bőr ismét érezhetően sima és puha lehessen.

A termékről

Az Eucerin® 10% Urea lábápoló krém a száraz vagy rendkívül száraz lábfej bőrének azt az intenzív ápolást nyújtja, amire szüksége van, akkor is, ha a sarok bőre repedezett. Az ureát és tejsavat tartalmazó termék még a súlyosan kiszáradt és repedezett bőrt is hosszan tartóan hidratálja. Gyorsan enyhíti a bőrszárazságot és a kellemetlen érzést, és a lábat simává és puhává teszi.

Klinikai vizsgálatok

Az Eucerin® 10% Urea lábápoló krém hatékonyságának és tolerabilitásának vizsgálatát 604 olyan személy bevonásával végezték, akiknek a lábán a bőr xeroderma, cukorbetegség vagy atópiás bőrgyulladás következtében száraz vagy rendkívül száraz volt. A terméket az alanyok két héten át, naponta legalább kétszer alkalmazták.

Előtte
10 nap elteltével

Főbb eredmények

 • A páciensek 95%-ánál a bőr állapota észrevehetően javult
 • Az olyan klinikai tünetek, mint a szárazság, pikkelyesedés, repedezés és cipőnyomási fekély a cukorbetegek 96,7%-ánál, az atópiás betegek 97,4%-ánál mutattak javulást
 • A betegek 96%-a a termék tolerabilitását jónak vagy nagyon jónak értékelte

TULAJDONSÁGOK

 • illatanyagmentes
 • színezőanyag-mentes

Használata

Használata

 1. Tiszta és száraz lábra használja a krémet.
 2. Egy kis mennyiségű krémet gyengéden masszírozzon be a láb bőrébe, különös tekintettel a sarkakra.
 3. Használja reggel és este.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® 10% Urea lábápoló krémet, ha…

Lába száraz vagy rendkívül száraz, függetlenül attól, hogy a sarok bőre repedezett-e:

Az Eucerin® 10% Urea lábápoló krémet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy hidratálja a bőrt és rendbehozza a repedezett sarkakat.

Diabetes következtében kialakult xerosistól vagy bőrszárazságtól szenved:

Ez a lábápoló krém bizonyítottan nagyon hatásos ezekben az esetekben.

Sarka repedezett, lábán a bőr nagyon száraz, érdes vagy töredezett, és/vagy bőrkeményedések vagy nyomási fekélyek vannak a lábán:

Ezek a jelek arra utalnak, hogy lába száraz vagy rendkívül száraz. Klinikailag bizonyított, hogy ez a lábápoló krém hatékonyan enyhíti a száraz bőr ezen problémáit.

Használjon más terméket, ha…

Egész testen használható hidratálót keres száraz vagy nagyon száraz bőrre:

Próbálja ki száraz bőrre ajánlott testápoló termékeinket.

Olyan termékre van szüksége, amellyel a kezét ápolhatja:

Próbálja ki az Eucerin® 5% Urea kézkrémet.

Összetevők

Hogyan hat

A száraz bőrben nemcsak nedvességből van kevés, hanem az olyan nedvességmegkötő anyagokból is, mint amilyen az urea és a tejsav. Ezeknek a természetes hidratáló faktoroknak a visszapótlása helyreállítja a természetes nedvességszabályozó rendszert, s ezáltal csökkenti a bőrszárazságot és a feszülő érzést, hogy a bőr puha, sima és egészséges legyen.

Gyakori kérdések (2)

 • Miért kell külön hidratáló a lábamra?

  Lábunk nagyon érzékeny a bőrszárazságot előidéző tényezőkre. A láb bőrének szárazsága általában rendellenességekhez vezet, a bőr érdessé, repedezetté, akár hasadozottá válhat és tyúkszemek alakulhatnak ki. Ráadásul lábunk különleges igénybevételnek van kitéve, a cipő vagy a mezítláb járás következtében nyomás éri, dörzsölődik, és ez még inkább hajlamossá teszi a száraz bőrrel kapcsolatos problémákra. A lábon a bőr többnyire sokkal vastagabb, ami azt jelenti, hogy gyakran van szüksége sűrűbb és intenzívebb hidratálásra. Tudjon meg többet a láb bőréről.

 • Nem tudom biztosan, hogy a bőröm száraz, rendkívül száraz vagy bőrbetegségem van. Hogyan tudom megállapítani?

  Weboldalunkon sok helyen talál információt a száraz bőrről és az olyan bőrbetegségekről, mint az arcon és a testen jelentkező atópiás bőrgyulladás, valamint a cukorbetegség. Ám ha aggódik vagy bizonytalan a tüneteivel kapcsolatban, illetve azok rosszabbodnak, javasoljuk, hogy keresse fel bőrgyógyászát vagy gyógyszerészét személyes konzultáció céljából.

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.