• 1/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 2/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 3/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 4/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 5/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 6/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 1/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 2/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 3/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 4/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 5/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 6/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél

Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél

0
0 Vélemény írása
Sejtregeneráló hatású, azonnali enyhülést nyújt, helyreállítja a napsugárzás miatt károsodott bőrt
Minden bőrtípusra, így érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre is alkalmazható
Arcra és testre egyaránt

Napozás utáni bőrápoló krém-gél arcra és testre. Minden bőrtípusra, így érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre is használható. A termék gyulladáscsökkentő licochalcone A-t és glicirretinsavat tartalmazó formulája támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát.

A termékről

Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél

Azonnali enyhülést nyújt a napfényre érzékeny, irritált bőr számára és regenerálja a napsugárzás miatt károsodott bőrt. Az innovatív formulájában a szabadgyökök ellen védelmet nyújtó licochalcone A megnyugtatja a bőrt a napozás okozta stressz után, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát, így csökkentve a napsugárzás okozta károsodást.

Azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek. Friss és hűsítő. Nem zsíros és nem ragad. Kellemes illatú és gyerekek bőrére is használható.

 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását minden bőrtípus esetében, még érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön is.

TULAJDONSÁGOK

 • illatanyagmentes

Használata

Használati útmutató

1. Tisztítás

Napozás után a megfelelő Eucerin tisztító, valamint langyos víz segítségével gyengéden tisztítsa meg arcát és testét. Ne dörzsölje bőrét a törölközővel, inkább itassa fel a vizet.

Tovább

2. Ápolás

Napozás után bőséges mennyiségben vigye fel az Eucerin After Sun napozás utáni krém-gélt tiszta bőrére. Szükség esetén este használja újra.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mely nyugtatja a bőrt a stresszhatás után, amit a napsugárzás jelent:

az Eucerin Sun Allergy Protect Napozás utáni krém-gél a napsugárzás okozta stresszhatás után nyugtatja a bőrt és segíti regenerációját.

A bőre érzékeny és/vagy napallergiára hajlamos:

az Eucerin Sun Allergy Protect Napozás utáni krém-gélt kifejezetten az Ön bőrére fejlesztették ki, és klinikai, valamint bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Arcra és testre szánt fényvédőt keres, és bőre napallergiára hajlamos:

próbálja ki az Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 terméket.

fényvédőt keres napallergiára hajlamos gyermekek számára:

próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej ásványi szűrővel FF30 terméket, mely 100%-ban mentes a kémiai szűrőktől és három hónapos kor fölött már alkalmazható.

Összetevők

Hogyan hatnak?

Az Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél innovatív formulája a szabadgyökök ellen is védelmet nyújtó licochalcone A-nak köszönhetően azonnali enyhülést nyújt a bőrnek a napozás okozta stressz után, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát, így óvva meg a bőrt a napsugárzás okozta károsodás hosszú távú következményeitől.

Azonnali és hosszan tartó hatása enyhülést nyújt és megnyugtatja a napfényre érzékeny, napozás által megviselt vagy napallergiás bőrt. Csökkenti a nap okozta károsodást. Azonnal enyhíti a bőrfeszülést. Csillapítja az égő érzést a bőrön. Gátolja a kipirosodást. Azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek. Friss és hűsítő hatást nyújt. Nem hagy zsíros ragacsos érzetet a bőrön. Felvitelekor kellemes érzést nyújt. Gyorsan beszívódik. Kellemes illatú. Gyerekek bőrére is használható.

Gyakori kérdések (3)

 • Melyek a napallergia tünetei?

  A napallergia nagyon gyakori, különösen a fiatal nők és azok körében, akiknek világos a bőrük. A napallergia leggyakoribb formája a polimorf fénykiütés (az angol név kezdőbetűiből álló rövidítéssel: PLE). A jellemző tünetek közé tartoznak a bőrfelszínből kiemelkedő, kellemetlen kiütések és a bőr kipirosodása, de kialakulhatnak hólyagok és gennyes pattanások is. A tünetek általában egy-két napozással töltött nap után jelentkeznek, rendszerint a karok belső oldalán és a mellkason – az arc is lehet érintett, de ez ritkább.

  A napallergia egyéb formái közé tartozik az acne aestivalis (melyet gyakran Mallorca akne néven említenek). Az acne aestivalis tünetei nagyon hasonlítanak azokhoz, amelyek a PLE esetén jelennek meg. Leggyakrabban azokat a 25-40 éves nőket érinti, akik serdülőkorukban aknétól szenvedtek.

  Ezekről az allergiákról és az allergiás bőr ápolásáról többet is olvashat a PLE-ről és más napallergiákról szóló cikkben.

 • Hogyan előzhetem meg, hogy a nap stresszt jelentsen a bőrőmnek?

  A napsütés, ha mértékletesen élvezzük, jó hatással van hangulatunkra, de ha védelem nélkül és huzamosabb ideig tesszük ki magunkat a napsugárzásnak, akkor ennek olyan rövid- és hosszútávú következményei lehetnek, mint a napégés, a fényöregedés (a bőr idő előtti öregedése a napfény hatására), vagy akár a bőrrák.

  A bőr napvédelmének lényegi lépése, hogy mind felnőttek, mind gyermekek esetében korlátozzuk a napon töltött időt. Az arcbőr fényvédelmét a napi bőrápolási rutin részévé kell tenni, mert a nap nemcsak a nyaralás során károsíthatja a bőrt.

  A napvédelem néhány aranyszabálya:

  • Válasszon olyan terméket, melyet kifejezetten az Ön allergiára hajlamos bőrére fejlesztettek ki, és amely képes olyan szintű védelmet biztosítani, amilyenre a bőrének szüksége van
  • Vigyen fel bőrére bőséges mennyiségű fényvédőt, mielőtt a napra megy, és ismételje meg gyakran a termék alkalmazását, főleg fürdés, törölközés és jelentősebb kiizzadás után, mert csak így tartható fenn a védelem eredeti szintje
  • Ügyeljen rá, hogy ne hagyjon ki egyetlen olyan bőrterületet sem, melyet nap érhet
  • Ne feledje, hogy a felvitt mennyiség csökkentése jelentős mértékben gyengíti a védelem hatásfokát
  • Ne maradjon túl sokáig a napon még akkor sem, ha fényvédő terméket használ – a bőr már akkor is károsodhat, amikor a napégés még nem látható
  • A túl sok napfény komoly egészségügyi kockázatot jelent
  • A csecsemőket és kisgyerekeket óvja a közvetlen napsugárzástól.

  Többet is megtudhat arról, hogyan ápolhatja bőrét – olvassa el cikkeinket a nap bőrre gyakorolt hatásáról, valamint a megelőzés és a védelem lehetőségeiről, illetve anapnak a gyermekek bőrére gyakorolt hatásairól. Ha nem biztos abban, hogyan reagál bőre a napsugárzásra és milyen szintű védelemre van szüksége, kérjen tanácsot bőrgyógyásztól.

 • A napallergiára hajlamos bőrnek különleges fényvédelemre van szüksége?

  Az érzékeny bőrhöz hasonlóan az allergiára hajlamos bőrnek is meggyengült a védőrétege, ezért kiszolgáltatottabb a külső irritáló tényezőkkel szemben. Az egyik ilyen külső irritáló tényező nem más, mint a napsugárzás. Bizonyos vegyi anyagok – például az illatanyagok – szintén irritálhatják az érzékeny, allergiára hajlamos bőrt. Az Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 azt a magas szintű védelmet biztosítja a napallergiára hajlamos bőrnek, amelyre szüksége van. Antioxidánsokat is tartalmaz, ezek nyugtatják a bőrt és erősítik saját védekező rendszerét, mely az UV-sugárzás következtében létrejött szabadgyököket semlegesíti. Mindezzel a termék segít megelőzni a napallergiás reakció kialakulását.

Építsd fel a bőrápolási rutint