• 1/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 2/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 3/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 4/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 5/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 6/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 1/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 2/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 3/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 4/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 5/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél
 • 6/6 Eucerin Napallergia elleni napozás utáni krém gél

Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél

0.0
0 Vélemény írása
Sejtregeneráló hatású, azonnali enyhülést nyújt, helyreállítja a napsugárzás miatt károsodott bőrt
Minden bőrtípusra, így érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre is alkalmazható
Arcra és testre egyaránt

Napozás utáni bőrápoló krém-gél arcra és testre. Minden bőrtípusra, így érzékeny és napallergiára hajlamos bőrre is használható. A termék gyulladáscsökkentő licochalcone A-t és glicirretinsavat tartalmazó formulája támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát.

A termékről

Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél

Azonnali enyhülést nyújt a napfényre érzékeny, irritált bőr számára és regenerálja a napsugárzás miatt károsodott bőrt. Az innovatív formulájában a szabadgyökök ellen védelmet nyújtó licochalcone A megnyugtatja a bőrt a napozás okozta stressz után, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát, így csökkentve a napsugárzás okozta károsodást.

Azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek. Friss és hűsítő. Nem zsíros és nem ragad. Kellemes illatú és gyerekek bőrére is használható.

 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását minden bőrtípus esetében, még érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön is.

TULAJDONSÁGOK

 • illatanyagmentes

Használata

Használati útmutató

1. Tisztítás

Napozás után a megfelelő Eucerin tisztító, valamint langyos víz segítségével gyengéden tisztítsa meg arcát és testét. Ne dörzsölje bőrét a törölközővel, inkább itassa fel a vizet.

Tovább

2. Ápolás

Napozás után bőséges mennyiségben vigye fel az Eucerin After Sun napozás utáni krém-gélt tiszta bőrére. Szükség esetén este használja újra.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan terméket keres, mely nyugtatja a bőrt a stresszhatás után, amit a napsugárzás jelent:

az Eucerin Sun Allergy Protect Napozás utáni krém-gél a napsugárzás okozta stresszhatás után nyugtatja a bőrt és segíti regenerációját.

A bőre érzékeny és/vagy napallergiára hajlamos:

az Eucerin Sun Allergy Protect Napozás utáni krém-gélt kifejezetten az Ön bőrére fejlesztették ki, és klinikai, valamint bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását érzékeny és napallergiára hajlamos bőrön.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Arcra és testre szánt fényvédőt keres, és bőre napallergiára hajlamos:

próbálja ki az Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 terméket.

fényvédőt keres napallergiára hajlamos gyermekek számára:

próbálja ki az Eucerin Sun Sensitive Protect Gyermek naptej ásványi szűrővel FF30 terméket, mely 100%-ban mentes a kémiai szűrőktől és három hónapos kor fölött már alkalmazható.

Összetevők

Hogyan hatnak?

Az Eucerin After Sun Sensitive Relief napozás utáni krém-gél innovatív formulája a szabadgyökök ellen is védelmet nyújtó licochalcone A-nak köszönhetően azonnali enyhülést nyújt a bőrnek a napozás okozta stressz után, a glicirretinsav pedig támogatja a bőr saját DNS-regeneráló mechanizmusát, így óvva meg a bőrt a napsugárzás okozta károsodás hosszú távú következményeitől.

Azonnali és hosszan tartó hatása enyhülést nyújt és megnyugtatja a napfényre érzékeny, napozás által megviselt vagy napallergiás bőrt. Csökkenti a nap okozta károsodást. Azonnal enyhíti a bőrfeszülést. Csillapítja az égő érzést a bőrön. Gátolja a kipirosodást. Azonnali és hosszan tartó hidratálást nyújt a bőrnek. Friss és hűsítő hatást nyújt. Nem hagy zsíros ragacsos érzetet a bőrön. Felvitelekor kellemes érzést nyújt. Gyorsan beszívódik. Kellemes illatú. Gyerekek bőrére is használható.

Gyakori kérdések (3)

 • Melyek a napallergia tünetei?

  A napallergia nagyon gyakori, különösen a fiatal nők és azok körében, akiknek világos a bőrük. A napallergia leggyakoribb formája a polimorf fénykiütés (az angol név kezdőbetűiből álló rövidítéssel: PLE). A jellemző tünetek közé tartoznak a bőrfelszínből kiemelkedő, kellemetlen kiütések és a bőr kipirosodása, de kialakulhatnak hólyagok és gennyes pattanások is. A tünetek általában egy-két napozással töltött nap után jelentkeznek, rendszerint a karok belső oldalán és a mellkason – az arc is lehet érintett, de ez ritkább.

  A napallergia egyéb formái közé tartozik az acne aestivalis (melyet gyakran Mallorca akne néven említenek). Az acne aestivalis tünetei nagyon hasonlítanak azokhoz, amelyek a PLE esetén jelennek meg. Leggyakrabban azokat a 25-40 éves nőket érinti, akik serdülőkorukban aknétól szenvedtek.

  Ezekről az allergiákról és az allergiás bőr ápolásáról többet is olvashat a PLE-ről és más napallergiákról szóló cikkben.

 • Hogyan előzhetem meg, hogy a nap stresszt jelentsen a bőrőmnek?

  A napsütés, ha mértékletesen élvezzük, jó hatással van hangulatunkra, de ha védelem nélkül és huzamosabb ideig tesszük ki magunkat a napsugárzásnak, akkor ennek olyan rövid- és hosszútávú következményei lehetnek, mint a napégés, a fényöregedés (a bőr idő előtti öregedése a napfény hatására), vagy akár a bőrrák.

  A bőr napvédelmének lényegi lépése, hogy mind felnőttek, mind gyermekek esetében korlátozzuk a napon töltött időt. Az arcbőr fényvédelmét a napi bőrápolási rutin részévé kell tenni, mert a nap nemcsak a nyaralás során károsíthatja a bőrt.

  A napvédelem néhány aranyszabálya:

  • Válasszon olyan terméket, melyet kifejezetten az Ön allergiára hajlamos bőrére fejlesztettek ki, és amely képes olyan szintű védelmet biztosítani, amilyenre a bőrének szüksége van
  • Vigyen fel bőrére bőséges mennyiségű fényvédőt, mielőtt a napra megy, és ismételje meg gyakran a termék alkalmazását, főleg fürdés, törölközés és jelentősebb kiizzadás után, mert csak így tartható fenn a védelem eredeti szintje
  • Ügyeljen rá, hogy ne hagyjon ki egyetlen olyan bőrterületet sem, melyet nap érhet
  • Ne feledje, hogy a felvitt mennyiség csökkentése jelentős mértékben gyengíti a védelem hatásfokát
  • Ne maradjon túl sokáig a napon még akkor sem, ha fényvédő terméket használ – a bőr már akkor is károsodhat, amikor a napégés még nem látható
  • A túl sok napfény komoly egészségügyi kockázatot jelent
  • A csecsemőket és kisgyerekeket óvja a közvetlen napsugárzástól.

  Többet is megtudhat arról, hogyan ápolhatja bőrét – olvassa el cikkeinket a nap bőrre gyakorolt hatásáról, valamint a megelőzés és a védelem lehetőségeiről, illetve anapnak a gyermekek bőrére gyakorolt hatásairól. Ha nem biztos abban, hogyan reagál bőre a napsugárzásra és milyen szintű védelemre van szüksége, kérjen tanácsot bőrgyógyásztól.

 • A napallergiára hajlamos bőrnek különleges fényvédelemre van szüksége?

  Az érzékeny bőrhöz hasonlóan az allergiára hajlamos bőrnek is meggyengült a védőrétege, ezért kiszolgáltatottabb a külső irritáló tényezőkkel szemben. Az egyik ilyen külső irritáló tényező nem más, mint a napsugárzás. Bizonyos vegyi anyagok – például az illatanyagok – szintén irritálhatják az érzékeny, allergiára hajlamos bőrt. Az Eucerin Sun Allergy Protect Napallergia elleni krém-gél FF50 azt a magas szintű védelmet biztosítja a napallergiára hajlamos bőrnek, amelyre szüksége van. Antioxidánsokat is tartalmaz, ezek nyugtatják a bőrt és erősítik saját védekező rendszerét, mely az UV-sugárzás következtében létrejött szabadgyököket semlegesíti. Mindezzel a termék segít megelőzni a napallergiás reakció kialakulását.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.