• (4)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára

Korpásodás elleni sampon száraz korpára

Ez a korpásodás elleni kímélő sampon hatékonyan csökkenti a száraz korpát és enyhíti a viszketést, miközben gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat.

Korpásodás elleni sampon száraz korpára

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket kifejezetten a száraz korpa csökkentésére fejlesztették ki. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat az apró, fehér korpától és hatékonyan csökkenti, gátolja a korpásodást. Gyengéd összetétele már az első hajmosáskor megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a viszketést, különleges kondicionáló összetevői pedig egészséges fényűvé és puha tapintásúvá teszik a hajat.

Klinikai vizsgálatok

Bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát száraz fejbőr esetén is.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Hatékonyan csökkenti a korpásodást. Már az első használat után megnyugtatja a fejbőrt és csökkenti a viszketést.
  • Egészséges fényűvé és rugalmas tapintásúvá teszi a hajat.

Összetevők

HASZNÁLATA


  • Masszírozza be a nedves hajba
  • Hagyja beszívódni, majd alaposan öblítse le
  • Mindennapos használatra is alkalmas.

A termék használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket, ha…

Használjon más terméket, ha…

Száraz korpásodástól szenved:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket erre a fejbőr-rendellenességre fejlesztették ki.

Apró, fehér korpa jelenik meg, mely leválik a fejbőrről:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket kifejezetten az ilyen száraz korpa ellen fejlesztették ki.

Fejbőrét más korpásodás elleni samponok irritálják:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára nem tartalmaz színezőanyagot és parabent.

A korpásodás következtében sárgás korpa ragad a fejbőrére és hajszálaira:

Ez azt jelenti, hogy Ön zsíros korpától vagy seborrheás dermatitisztől szenved. Használja ikább az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára termékünket.

Nagyon viszket a fejbőre, de nincs látható korpa:

Ha nem vagy alig tapasztal pikkely-, illetve korpaképződést, akkor lehet, hogy az Ön fejbőre száraz és viszket. Próbálja ki az Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampont.

Gyakori kérdések

Mi történik, ha az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára terméket nem az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt használom?

Még így is javulás várható a korpásodást illetően. Azonban bőrgyógyászati vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt alkalmazva még hatékonyabban csökkenti a korpásodást. Ezért azt javasoljuk, a legjobb eredmény elérésé érdekében használja mindkét terméket.

Hogyan tudom megállapítani, hogy az én esetemben zsíros vagy száraz korpáról van szó?

A zsíros korpásodás során sárgás korpa képződik, mely hajlamos a fejbőrhöz és a hajszálakhoz ragadni. A száraz korpásodást fehér, apró korpa jellemzi, mely a fejbőrről és a hajról lehull a vállra. A korpásodásról bővebben itt olvashat.

Visszatérhet a korpa, ha abbahagyom az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni termékek használatát?

Igen, ez lehetséges, mivel a termékek gátolják a sarjadzó gombák szaporodását és csökkentik a mikrogyulladásokat, melyek a korpásodás okozói. Ha abbahagyja a termékek használatát, ezek a folyamatok új erőre kapnak és a korpa heteken belül visszatérhet. A hosszú távú eredmény eléréséhez javasoljuk a rendszeres használatot.

Eucerin® DermoCapillaire Fejbőr és haj termékcsalád

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.

A termék értékelése
  • (4)
5 az 1-5 skálán / 4 értékelés
5 csillag
4
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
IbolyaI,
Nagyon jó 3 mosás után már nem viszkev a fejem Heti hány mosás ajánlott
GerBea,

Eucerin sampon

Nekem nagyon bevált eddig bár nem olyan rég használom. Nem csak a fejtörőmnek tesz jót hanem a hajam is puha es illatos lesz tőle. :) Remélem így is marad !
reni,

nagyon jo

Fiam ezt használja évek óta, csak ez jöhet számitásba neki semmi más, rendszeresen ezt veszem.
edina148,

Csoda

Évek óta ezt használom,végre egy sampon amitől nem viszket a fejbőröm!Köszönöm!