• (1)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára

Korpásodás elleni sampon zsíros korpára

Ez a korpásodás elleni sampon hatékonyan csökkenti a zsíros korpát és enyhíti a viszketést, miközben gyengéden tisztítja a fejbőrt és a hajat.

Korpásodás elleni sampon zsíros korpára

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket kifejezetten a zsíros korpa és a seborrheás dermatitisz csökkentésére fejlesztették ki. Gyengéden megtisztítja a fejbőrt és a hajszálakat a tapadós, sárga korpától és hatékonyan csökkenti, gátolja a korpásodást. Kímélő összetétle már az első hajmosáskor megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a viszketést, különleges kondicionáló összetevői pedig egészséges fényűvé és puha tapintásúvá teszik a hajat.

Klinikai vizsgálatok

Bőrgyógyászati és klinikai vizsgálatok bizonyítják a termék hatékonyságát és nagyon jó tolerálhatóságát zsíros fejbőr és seborrheás ekcéma esetén is.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Hatékonyan csökkenti a korpásodást. Már az első használat után megnyugtatja a fejbőrt és csökkenti a viszketést.
  • Egészséges fényűvé és rugalmassá teszi a hajat.

Összetevők

HASZNÁLATA


  • Masszírozza be a nedves hajba
  • Hagyja beszívódni, majd alaposan öblítse le
  • Mindennapos használatra is alkalmas.

A termék használata

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket, ha…

Használjon más terméket, ha…

Zsíros korpásodástól vagy seborrheás dermatitisztől szenved:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket ezekre a problémákra fejlesztették ki.

A korpásodás következtében sárgás korpa van a fejbőrén és hajszálain:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket kifejezetten az ilyen zsíros korpa csökkentésére fejlesztették ki.

Fejbőrét gyakran irritálják más korpásodás elleni samponok:

Az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára nem tartalmaz színezőanyagot és parabent.

A korpásodás következtében fejbőréről apró, fehér korpa hullik a hajára és a vállára.

Ez a száraz korpásodás jele. Ebben az esetben használja inkább az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára termékünket.

Gyakori kérdések

Mi történik, ha az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára terméket nem az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt használom?

Még így is javulás várható a korpásodást illetően. Azonban bőrgyógyászati vizsgálatok bebizonyították, hogy az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás termékkel együtt alkalmazva még hatékonyabban csökkenti a korpásodást. Ezért azt javasoljuk, a legjobb eredmény elérésé érdekében használja mindkét terméket.

Hogyan tudom megállapítani, hogy az én esetemben zsíros vagy száraz korpáról van szó?

A zsíros korpásodás során sárgás korpa képződik, mely hajlamos a fejbőrhöz és a hajszálakhoz ragadni. A száraz korpásodást fehér, apró korpa jellemzi, mely a fejbőrről és a hajról lehull a vállra.

Visszatérhet a korpa, ha abbahagyom az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni termékek használatát?

Igen, ez lehetséges, mivel a termékek gátolják a sarjadzó gombák szaporodását és csökkentik a mikrogyulladásokat, melyek a korpásodás okozói. Ha abbahagyja a termékek használatát, ezek a folyamatok új erőre kapnak és a korpa heteken belül visszatérhet. A hosszú távú eredmény eléréséhez javasoljuk a rendszeres használatot.

Eucerin® DermoCapillaire Fejbőr és haj termékcsalád

Az Eucerin® DermoCapillaire termékek enyhítik a fejbőr mikrogyulladásait, melyek kulcsszerepet játszanak az olyan problémák kialakulásában, mint a korpa, a fejbőr szárazsága és viszketése vagy irritáltsága. A samponok segítenek helyreállítani a fejbőr egészséges egyensúlyát és a gyökértől a hajvégekig ápolják a hajszálakat.

A termék értékelése
  • (1)
5 az 1-5 skálán / 1 értékelés
5 csillag
1
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Eszter,
Azért írom ezt az értékelést, hogy mások, akik hasonló fejbőrproblémákkal küzdenek, és hezitálnak, hogy megvegyék-e ezt a sampont, azokat bátorítsam, hogy mindenképpen próbálják ki a terméket! Ez az egyetlen sampon a piacon, amely hosszútávon, kíméletesen megszüntetni a seborrheás dermatitisz tüneteit (zsíros korpa, nagyobb foltokban hámló és viszkető fejbőr). Rengeteg más sampont kipróbáltam, de azoktól rettenetes állapotba került a hajam (összetapadt, kezelhetetlen lett, ráadásul a szaguk is kellemetlen). Ennél a samponnál semmi ilyesmi nem jelentkezik, nagyon kellemes használni, teljesen kezelhető a hajam, és megszűntek a problémáim! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a termékre! Én biztos, hogy továbbra is csak ezt fogom használni. Megjegyzés: Mezei, elégedett vásárló vagyok, senki nem fizetett ezért az értékelésért! :)