Dr. Rainer Wolber, a DermoCosmetics Termékfejlesztés vezetője bőrápolási szakemberekkel beszélget

Az Eucerin® tudományos háttere DermoCapillaire termékcsalád

FEJBŐR- ÉS HAJÁPOLÓ TERMÉKCSALÁDUNK TÖRTÉNETE

Az Eucerin®-nél múltba nyúló hagyomány, hogy a legújabb tudományos áttöréseket hatásos bőrápoló termékek kifejlesztésére használjuk, hogy megküzdjünk olyan problémákkal, mint például a száraz, érzékeny bőr vagy atópiás bőrgyulladás.

Így mikor felfedeztük, hogy a leggyakoribb fejbőrpanaszok és -betegségek mögött közös tényezőként legtöbbször megjelennek a mikrogyulladások, meg voltunk győződve róla, hogy fel tudjuk használni szakértelmünket a legelterjedtebb — és legaggasztóbb — haj- és fejbőrproblémák megoldására.

Kutatások bizonyítják, hogy a megfelelő sampon és fejbőr ápoló kombinációja hatásosan kezeli a fejbőrproblémákat - és puha, egészséges és fényes hajat eredményez.

„A mikrogyulladások enyhe bőrgyulladások” magyarázza Rainer Wolber, PhD, az Eucerin® Kutató és Fejlesztő részleg vezetője. „Ami azt illeti, olyan kicsik, hogy láthatatlanok. Ám amikor a fejbőrön jelentkeznek, sebezhetőbbé teszik azt mindenféle panaszra - a korpától, kiszáradástól és viszketéstől kezdve az érzékeny, hiperérzékeny fejbőrig.”

Beiersdorf Kutató Központ, Hamburg
Beiersdorf Kutató Központ, Hamburg
Mikroszkópba néző nő
A licochalcone A hatóanyag felfedezése intenzív kutatás eredménye

Ennek a tudásnak a birtokában az Eucerin® kutatói különböző hatóanyagokat teszteltek, hogy megtalálják azt, amelyik hatékonyan csökkenti a mikrogyulladásokat.

„A kutatás egy erős gyulladáscsökkentőhöz vezetett minket: ez a licochalcone A, melyet kínai édesgyökérből nyernek” mondja Dr. Wolber.

„Mentesíti a fejbőrt a mikrogyulladásoktól, ezért az egyik fő hatóanyag a DermoCapillaire fejbőr pakolásunkban, mely hatékony korpás fejbőr esetén.”

„Ezeket a mikrogyulladásokat csökkentve a körülmények tökéletessé válnak az egészséges fejbőr kialakítása számára” magyarázza dr. Wolber.

„Ezért fejlesztettük ki a DermoCapillaire samponjainkat is. Összetevőik a fejbőr ápoláshoz kapcsolódva csökkentik a zsíros és száraz korpát és csillapítják a fejbőr viszketését és szárazságát.”

mikrogyulladás illusztráció
1. A fejbőr mikrogyulladásai
A Dermo Capillaire KORPÁSODÁS ELLENI INTENZÍV PAKOLÁS 93% szerint „javítja a fejbőr állapotát”.