Az Eucerin® tudományos háttere – DermoCapillaire termékcsalád

Tovább

FEJBŐR- ÉS HAJÁPOLÓ TERMÉKCSALÁDUNK TÖRTÉNETE

Az Eucerin®-nél múltba nyúló hagyomány, hogy a legújabb tudományos áttöréseket hatásos bőrápoló termékek kifejlesztésére használjuk, hogy megküzdjünk olyan problémákkal, mint például a száraz, érzékeny bőr vagy atópiás bőrgyulladás.

Beiersdorf Kutató Központ, Hamburg
A licochalcone A hatóanyag felfedezése intenzív kutatás eredménye

Így mikor felfedeztük, hogy a leggyakoribb fejbőrpanaszok és -betegségek mögött közös tényezőként legtöbbször megjelennek a mikrogyulladások, meg voltunk győződve róla, hogy fel tudjuk használni szakértelmünket a legelterjedtebb — és legaggasztóbb — haj- és fejbőrproblémák megoldására.

Kutatások bizonyítják, hogy a megfelelő sampon és fejbőr ápoló kombinációja hatásosan kezeli a fejbőrproblémákat - és puha, egészséges és fényes hajat eredményez.

„A mikrogyulladások enyhe bőrgyulladások” magyarázza Rainer Wolber, PhD, az Eucerin® Kutató és Fejlesztő részleg vezetője. „Ami azt illeti, olyan kicsik, hogy láthatatlanok. Ám amikor a fejbőrön jelentkeznek, sebezhetőbbé teszik azt mindenféle panaszra - a korpától, kiszáradástól és viszketéstől kezdve az érzékeny, hiperérzékeny fejbőrig.”

1. A fejbőr mikrogyulladásai

Ennek a tudásnak a birtokában az Eucerin® kutatói különböző hatóanyagokat teszteltek, hogy megtalálják azt, amelyik hatékonyan csökkenti a mikrogyulladásokat.

„A kutatás egy erős gyulladáscsökkentőhöz vezetett minket: ez a licochalcone A, melyet kínai édesgyökérből nyernek” mondja Dr. Wolber.

„Mentesíti a fejbőrt a mikrogyulladásoktól, ezért az egyik fő hatóanyag a DermoCapillaire fejbőr pakolásunkban, mely hatékony korpás fejbőr esetén.”

„Ezeket a mikrogyulladásokat csökkentve a körülmények tökéletessé válnak az egészséges fejbőr kialakítása számára” magyarázza dr. Wolber.

„Ezért fejlesztettük ki a DermoCapillaire samponjainkat is. Összetevőik a fejbőr ápoláshoz kapcsolódva csökkentik a zsíros és száraz korpát és csillapítják a fejbőr viszketését és szárazságát.”

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői


Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával


Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.

Építsd fel a bőrápolási rutint