Eucerin UreaRepair PLUS

Akár 48 óráig tartó enyhülés a száraz bőrnek

Eucerin UreaRepair PLUS

Azonnali enyhülés PLUSZ 48 órán át késlelteti a száraz bőr tüneteit

A száraz bőr rendkívül gyakori állapot, és bőrgyógyászati vizsgálatok 40%-áért felelős. A szárazság súlyosságától függően a bőr feszes és érdes lehet, és/vagy hajlamos lehet viszketésre, hámlásra, pelyhesedésre és bőrpírra is. Szélsőséges esetekben a bőr kórosan szárazzá válhat (Xerosis).

A szárazság fő okai a nedvességhiány és a bőr védőrétegének károsodása, amelyeket a következők okozhatnak:

  • Lipidhiány: ezek elengedhetetlenek a stabil védőréteghez, amely véd a nedvességvesztéstől is.
  • Az urea és a természetes hidratáló faktorok (NMF) hiánya, amelyek megkötik a nedvességet a bőrben.

Minden Eucerin UreaRepair PLUS termék összetevők egyedi kombinációjával készül:

  • A keramid és más lipidek lipidburkot alakítanak ki, amely megerősíti a bőr védőrétegét és véd a nedvességvesztés ellen.
  • Az urea és egyéb természetes hidratáló faktorok (NMF) javítják a bőr vízmegkötő képességét és elősegítik a nedvességtartalom növekedését.

A formula klinikailag bizonyítottan pótolja mind a lipideket, mind a nedvességet a bőrben az azonnali megkönnyebbülés érdekében. A száraz bőr tüneteit akár 48 órán keresztül is késlelteti. Az Eucerin UreaRepair PLUS simává, puhává és rugalmassá teszi a bőrt.
 
Az Eucerin UreaRepair PLUS átfogó termékválasztékot kínál, amely testápolókat, krémeket és mosakodószereket, valamint kéz- és lábápolási termékeket tartalmaz. Ezek a termékek a vízmegkötő aktív urea különböző koncentrációit tartalmazzák, mivel az alkalmazott koncentrációnak a szárazság súlyosságához kell igazodnia. Az újonnan megjelent illatos habtusfürdő és az illatos 5% Urea testápoló megkönnyebbülést nyújtanak a száraz bőr számára és megnyugtatják az érzékeket azok esetén, akik kellemes illatot szeretnének élvezni

Kapcsolódó cikkek