SPF 50+
 • 1/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 2/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 3/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 4/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 5/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 6/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 1/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 2/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 3/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 4/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 5/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+
 • 6/6 Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+

Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+

0.0
0 Vélemény írása
Nagyon magas szintű napvédelem az arc számára
Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia: UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény elleni (HEVIS) védelem
Minden bőrtípusra

Minden bőrtípusra használható, kiváló minőségű napozókrém arcra, mely véd a nap okozta hiperpigmentáció ellen. Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat.

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas és nagyon magas fényvédő faktorral véd az UVA/UVB-sugárzás, valamint a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen. A napvédő segíti a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, 

 

A termékről

Fényvédő arcra, mely megelőzi a foltok kialakulását

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára. A napfény fokozza a melanintermelést, és ez hiperpigmentációhoz, például napfoltok kialakulásához vezethet.

Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+ olyan, minden bőrtípusra mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a nagyon magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket¹ és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A pigmentcsökkentő napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva csökkenti a melanintermelést. Idővel láthatóan csökkenti a sötét foltokat és rendszeres használat esetén megakadályozza újbóli megjelenésüket.

Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+ kellemes, könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják kiváló tolerabilitását, még érzékeny bőrön is.

(1) Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják:

kiváló tolerabilitás, még érzékeny bőrön is

Főbb eredmények

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás volt, melyet 160 (25 és 55 év közötti) nő részvételével végeztek meleg és párás éghajlaton. Az alanyok mindegyike rendszeresen használt fényvédő és halványító termékeket. Az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd négy heti rendszeres használat után:

 

2 hét után

4 hét után

Hatékonyan védi a bőröm a napfény okozta pigmentáció ellen

98%

99%

A sötét foltok jelentősen csökkentek

97%

99%

Egyenletesebbé teszi az arcszínemet

97%

99%

Gyorsan beszívódik

96%

99%

A sötét foltok idővel javulnak     93%     98%

1 Beiersdorf AG, PIU, June 2018

TULAJDONSÁGOK

 • könnyű textúra
 • nem ragad
 • nem zsíros
 • gyorsan beszívódik
 • nem mitesszerképző
 • smink alá is használható

Használata

A fényvédelem legyen a napi bőrápolási rutin része

 • Alkalmazza reggelente szokásos napi arcápolója után vagy helyett
 • Használhatja más Eucerin arcápoló termékekkel, például az Eucerin Anti-Pigment termékcsalád tagjaival együtt
 • Bőre azonnal védetté válik a napsugárzás ellen – várakozási idő nélkül
 • Végül vigye fel arcára a kedve szerinti sminket

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt mennyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a napvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

1. Válassza a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

Tovább

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét.

A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényvédőre van szüksége.

Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

Tovább

3. Legyen alapos a felvitelkor

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki a fülét és nyakának hátsó részét sem.

Tovább

Fontos tudnivalók a termék használatához

  Mielőtt kimegy a napra, vigye fel a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben, és ezt a védelem megfelelő szintjének fenntartása érdekében gyakran ismételje meg, főként fürdés után, vagy ha izzad, illetve miután megtörölközött.

  Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz.

  Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használata mellett sem.

  A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent.

  Vigyázzon, hogy termék ne kerüljön a szemébe.

  Várja meg, amíg a fényvédő teljesen felszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textil anyaggal vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon.

  Naponta maximum 4 alkalommal használjon thiamidolt tartalmazó termékeket.

Használja ezt a terméket, ha…

Nagyon magas fokú védelmet nyújtó napvédőt keres, mely egyaránt megvédi bőrét az UVA- és UVB-sugaraktól, valamint a HEVIS fény káros hatásaitól:

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Szeretné megvédeni arcát a napfény okozta hiperpigmentációtól, például a napfoltoktól:

Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+ kiváló minőségű, nagyon magas faktorszámú napvédő, mely segít megelőzni a napsugárzás által előidézett hiperpigmentációt.

Amellett, hogy szeretné megelőzni a napfény okozta újabb hiperpigmentáció kialakulását, a már meglevő sötét foltokat is csökkenteni kívánja:

Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+ thiamidolt – egy szabadalmaztatott hatóanyagot – tartalmaz, mely klinikailag bizonyított módon, hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, hogy bőre egyenletes árnyalatú és ragyogó legyen.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Szeretné megvédeni arcát a fényöregedés egyéb jeleitől, például a ráncosodástól is:

Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra SPF50+ magas fokú védelmet nyújtó fényvédő, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy segítsen megelőzni az idő előtti bőröregedést és láthatóan csökkentse a ráncokat az arcon és a dekoltázs területén.

Olyan, az arcbőrre szánt napvédőt keres, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézerkezelés után is használható:

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra SPF50+ a kezelések utáni használatra is alkalmas.

Színezett napvédőt keres:

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra SPF50+ light és medium változata nagyon magas fokú védelmet nyújt, miközben azonnali hatásként egyenletessé teszi az arcszínt és láthatóan csökkenti a bőröregedés jeleit.

A bőre aknéra hajlamos és olyan terméket keres, mely hosszan tartóan matt hatásúvá teszi arcát és segít a faggyútermelődés szabályozásában:

Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra SPF50+ vagy SPF30 terméket.

Összetevők

Hogyan hatnak?

Licochalcone A
A licochalcone A erős antioxidáns, gyulladásgátló és bőrnyugtató hatóanyag. A kínai édesgyökér (Glycyrrhiza inflata)  gyökeréből nyerik ki. A növény ezt a természetes anyagot arra használja, hogy megvédje sejtjeit a túlzott mértékű napsugárzással szemben. Bőrápoló termékekben a licochalcone A gyulladáscsökkentőként hat, emellett semlegesíti a szabadgyököket, melyek káros hatással vannak a sejtekre és felgyorsítják az öregedés folyamatát. A licochalcone A segít megvédeni a bőr mélyebb rétegeit a napsugárzás ártalmas hatásaitól.

Glicirretinsav
A glicirretinsavat az igazi édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) gyökeréből vonják ki. Antioxidáns és bőrnyugtató hatásáról ismert. Segít megvédeni a mélyebb epidermális rétegekben levő sejteket az UV-sugárzás következtében létrejött ártalmas szabadgyököktől, emellett a bőr saját DNS-javító mechanizmusát is támogatja.

Thiamidol
A thiamidol az Eucerin által szabadalmaztatott hatóanyag. Ez a rendkívül hatékony összetevő tíz évnyi fejlesztés eredménye; klinikailag és bőrgyógyászatilag igazolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.

Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek idő előtti bőröregedést okoznak és hiperpigmentációs problémákat, például napfoltokat idéznek elő. Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50 a Szélesspektrumú Fényvédő Technológiával többet nyújt az UV-védelemnél és megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is. A formula támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, valamint segít megelőzni és csökkenteni a sötét foltok kialakulását. 

Szélesspektrumú Fényvédő Technológia

Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

DNS-védelem

Az innovatív Pigment Control formula glicirretinsavat is tartalmaz, mely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.
 
1. Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Hogyan hat?

Gyakori kérdések (6)

 • Mi a hiperpigmentáció és mi okozza?

  Hiperpigmentáltnak nevezzük a bőr azon területeit, ahol egyenetlen, erősebb a pigmentáció. A hiperpigmentáció sötét területek vagy foltok formájában jelentkezik, melyek egyenetlenné teszik a bőr megjelenését. A sötét foltokat gyakran napfoltoknak (vagy májfoltoknak) nevezik, és a hiperpigmentáció bizonyos bőrproblémák, például melasma vagy gyulladás utáni hiperpigmentáció tünete is lehet. A hiperpigmentáció legfőbb oka a nap, mivel a napfény fokozza a melanin – a bőrünk színét adó pigment – termelődését. Ezért a nagy energiájú látható fény elleni védelemmel kiegészített hatékony UVA- és UVB-védelem alkalmazása a legfontosabb lépés, melyet a hiperpigmentáció megelőzésének érdekében tehetünk.

 • Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort (SPF) használjak?

  A napvédők négy különböző védelmi szintet képviselnek: alacsony (fényvédő faktor 6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál jobb védelmet kap, de figyelni kell a termékek gondos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem), és a fényvédőt kétóránként bőséges mennyiségben újból alkalmazni kell.

 • Mi a különbség az UVA- és az UVB-sugárzás között?

  Az UVA-sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Serkentik a szabadgyökök képződését, és ezzel oxidatív stresszt idéznek elő, mely közvetett módon DNS-károsodáshoz vezethet (a szabadgyökök idővel megváltoztatják a sejtekben levő DNS-t). Az UVA-sugarakat leggyakrabban a bőr idő előtti öregedésével hozzák összefüggésbe, de ezek a sugarak kiválthatnak napallergiát is, például polimorf fénykiütéseket (PLE) idézhetnek elő. Az UVB-sugarak szintén okozhatnak allergiát, de kisebb mértékben.

  Az UVB-sugarak biztosítják a bőrnek az energiát a D-vitamin előállításához, és serkentik a melanin termelődését is, mely napsütötte barna színt ad a bőrnek. Nem jutnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, csak a bőr külső rétegébe hatolnak be, de közvetlen és azonnali károsodást, például napégést okoznak. A sejtekben levő DNS közvetlenül elnyeli az UVB-sugarakat, és ez bőrbetegségekhez, például aktinikus keratózishoz és bőrrákhoz vezethet.

  Mindkét fajta UV-sugárzás előidézhet hiperpigmentációt és hozzájárulhat a májfoltok (más néven napfoltok) és melazmák megjelenéséhez.

 • Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

  A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEV fényként, HEVL-ként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

  Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a HEVIS fény is behatol a bőr mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés (a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát, és hiperpigmentációt is előidézhetnek.

  Sok korszerű napvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a HEVIS fény negatív hatásaitól is.

 • Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

  Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A napvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

 • Feltehetek-e sminket a napvédő fölé?

  Az Eucerin Sun Pigment Control napozó fluid arcra SPF50+ ideális sminkalap. Mind a folyékony, mind a por alapú sminkek biztonságosan felvihetők az arcra, anélkül, hogy a napvédelem hatékonyságát befolyásolnák. Azonban ne feledje a fényvédőt újra és újra alkalmazni a nap során.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.