SPF 50+
 • 1/6 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+
 • 2/6 A megkérdezett nők 92%-a állítja, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ azonnal egyenletessé teszi az arcszínt.
 • 3/6 Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+ termék ásványi színpigmenteket és hialuronsavat tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+ termék hatékony napvédelmet biztosít.
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6 Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+
 • 2/6 A megkérdezett nők 92%-a állítja, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra FF50+ azonnal egyenletessé teszi az arcszínt.
 • 3/6 Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+ termék ásványi színpigmenteket és hialuronsavat tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light FF50+ termék hatékony napvédelmet biztosít.
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+

0.0
0 Vélemény írása
Nagyon magas szintű UVA- és UVB-védelmet biztosít az arcbőr számára
Láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az egyenetlen bőrtónust
Ásványi színpigmenteket tartalmaz

Kiváló minőségű színezett fényvédő arckrém minden bőrtípusra

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiát alkalmazó Napvédő Innovációja egyesíti a nagyon magas szintű védelmet nyújtó UVA- és UVB-szűrőket, valamint a Licochalcone A-t, mely semlegesíti az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyököket.
A hialuronsavat tartalmazó formula segít csökkenteni az öregedés jeleit, például a finom ráncokat, a színpigmentek pedig kettős hatást fejtenek ki: azonnal egységessé teszik az arcbőrt és további védelmet nyújtanak az öregedés azon jelei ellen, melyeket a HEVIS-fény okoz.

A termékről

Napvédő arcra, minden bőrtípus számára, színpigmentekkel

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  termék mindennapos használatra szánt fényvédő, mely azonnal egységessé teszi az arcszínt és láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az arcbőr tónusának egyenetlenségeit.

A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia egyesíti a nagyon magas szintű védelmet nyújtó, széles sávú és fotostabil UVA- és UVB-szűrőket1, valamint a Licochalcone A-t, mely semlegesíti az UV-sugárzás és a HEVIS fény hatására létrejött szabadgyököket.

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  magas faktorú fényvédelmet nyújt, mely segít megelőzni a napfény okozta bőröregedést. Könnyű, illatanyagmentes, nem ragacsos formulája gyorsan beszívódik és tartós védelmet biztosít. Már 4 nappal a lézeres bőrkezelés vagy hámlasztás után használható.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását, még érzékeny bőrön is.

1 Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

 

 

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék jó tolerabilitását, még érzékeny bőrön is.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) tesztet végeztek 86 nő részvételével; a válaszadóknak azt kellett megjelölniük, egyetértenek-e a termékre vonatkozó állításokkal1. A következő eredmények születtek.

Egyetértett
Láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az egyenetlen bőrtónust 90%
Azonnal egyenletessé teszi az arcszínt 92%
Hatékonyan és azonnal elfedi a bőrhibákat 92%
Fiatalosabb megjelenésűvé teszi a bőröm 92%
Ultrakönnyű a formulája
95%

 

1 Megállapításokkal való egyetértést vizsgáló fogyasztói teszt, 86 önkéntes részvételével 

Tulajdonságok

SZÍNEZETT NAPOZÓ KRÉM LIGHT és MEDIUM ÁRNYALATBAN

 • Véd a napsugárzás bőrkárosító hatásától  
 • Segít megelőzni a napfény okozta öregedést 
 • Hosszan tartó fedést biztosít  
 • Könnyű, gyorsan beszívódó, nem ragacsos formula 
 • Nem mitesszerképző 
 • Nagyon jó bőrtolerabilitás a szemkörnyék területén 
 • Már 4 nappal a lézereskezelés/hámlasztás után használható 
 • Illatanyagmentes

Használata

Figyelem!

Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt menyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a fényvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

Három lépés az optimális napvédelem felé

1. Válassza ki a megfelelő terméket

Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

Tovább

2. Használja a megfelelő mennyiséget

Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényfédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

Tovább

3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki az orrnyerget és nyakának hátsó részét sem.

Tovább

Fontos tanácsok a napvédő használatához

 • Napon tartózkodás előtt, a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben vigye fel arcára, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon.
 • Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
 • Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem. A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent.
 • Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól.
 • Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon.
 • A napvédő ne kerüljön a szemébe.
 

Használja ezt a terméket, ha…

Színezett napvédőt keres, mely megvédi arcbőrét a napfény okozta öregedéstől:
Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra SPF50+  Light nagyon magas szintű védelmet nyújtó napvédő, melyet a napfény okozta öregedés megelőzésére fejlesztettek ki. Azonnal egyenletes árnyalatúvá teszi arcbőrt és láthatóan csökkenti az öregedés jeleit, például a finom ráncokat és az arcszín egyenetlenségeit.

Olyan napvédő terméket keres, mely nemcsak az UVA- és UVB-sugaraktól óvja arcbőrét, hanem a HEVIS fény káros hatásaitól is:
Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédő Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

Mindennapos használatra alkalmas napvédőt keres, melyet sminkalapként is használhat:
Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  ideális sminkalap.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Élvezni szeretné az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  előnyeit, de úgy gondolja, túl világos az Ön bőrtónusához:
Próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra medium SPF50+ terméket, vagy találja meg az Ön számára tökéletes árnyalatot a két termék keverésével.

Élvezni szeretné az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  előnyeit, de színpigmentek nélküli terméket keres:
próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra SPF50 terméket.

Öregedésgátló krémet keres, alacsonyabb fényvédő faktorral:
Próbálja ki a 15-ös fényvédő faktorú Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre terméket, de ne feledje, hogy ez nem nyújtanak védelmet a HEVIS fény ellen.

Összetevők

Hogyan hat

Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek fényöregedést (idő előtti, napfény hatására bekövetkező bőröregedést) okozhatnak. Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+  termékben levő Szélesspektrumú Fényvédő Technológia többet nyújt az UV-védelemnél, mert megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is. A formula támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát és hialuronsavval segít láthatóan csökkenteni a bőr öregedésének jeleit.

Szélesspektrumú Fényvédő Technológia
Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket1 és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

Hialuronsav
Az Eucerin kétféle hialuronsavat használ az intenzív hidratálás, a ráncok feltöltése és a bőröregedés jeleinek látható csökkentése érdekében.

Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light & medium SPF50+  étermékek ásványi színpigmenteket is tartalmaznak, melyek azonnal kiegyenlítik a bőr árnyalatbeli eltéréseit és egységessé teszik az arcszínt.

1 - Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

 

Gyakori kérdések (5)

 • Mi a fényöregedés?

  Fényöregedésnek nevezik a bőr idő előtti öregedését, melyet a napsugárzás okoz. Becslések szerint a korai bőröregedést 90%-ban a napfény okozza2.

  (2) Ramos-e-Silva et al., ‘Anti-aging cosmetics: Facts and controversies’. Clin Dermatol. 2013 Nov-Dec; 31(6): 750-8.

 • Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort kell használnom?

  A fényvédők négy különböző védelmi szintet képviselnek: alacsony (fényvédő faktor 6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál jobb védelmet kap, de figyelni kell a termékek gondos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem), és a fényvédőt kétóránként bőséges mennyiségben újból alkalmazni kell.

 • Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

  A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEV fényként, HEVL-ként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

  Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a HEVIS fény is behatol a bőr (a dermisz) mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés (a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát. Hatással vannak a sejtekre és lebontják a kollagént, valamint az elasztint, vagyis azokat a fehérjéket, melyek a bőr telt, fiatalos megjelenését biztosítják. A HEVIS fényt az egyenetlen arcszín és a melazmák kialakulásával is összefüggésbe hozzák.

  Sok korszerű napvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a HEVIS fény negatív hatásaitól is. Ezek a termékek megbízható védelmet nyújtanak a bőr napfény okozta, idő előtti öregedése ellen, és hosszú távon segítenek felvenni a harcot az öregedés látható jeleivel, például a ráncok kialakulásával szemben.

   
 • Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

  Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A fényvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

 • Mi a különbség az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra light SPF50+ és az Eucerin Sun Photoaging Control naptej testre SPF50 termékek között?

  Mindkét formulában megtalálható a Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia, mely egyesíti a nagyon magas szintű védelmet nyújtó, széles sávú és fotostabil UVA- és UVB-szűrőket1, valamint a Licochalcone A-t, az UV-sugárzás és a HEVIS fény hatására létrejött szabadgyökök semlegesítésének érdekében.

  A fő különbségek a két termék között a következők:

  Az egyik nagyon magas szintű napvédelmet nyújt (SPF 50+), míg a másik magas szintűt (SPF 50).

  Az egyik tartalmaz színpigmenteket (ezáltal azonnal egyenletessé teszi az arcszínt és további védelmet nyújt a HEVIS okozta bőröregedés jelei ellen), a másik nem.

  1 Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény

Tegye teljessé a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.