SPF 50+
 • 1/6 Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+
 • 2/6 A nők 94%-a állítja, hogy az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ egyenletessé tette az arcszínüket.
 • 3/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ ásványi színpigmenteket és thiamidolt tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.
 • 5/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.
 • 6/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.
 • 1/6 Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+
 • 2/6 A nők 94%-a állítja, hogy az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ egyenletessé tette az arcszínüket.
 • 3/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ ásványi színpigmenteket és thiamidolt tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.
 • 5/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.
 • 6/6 Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ hatékony napvédelmet biztosít és csökkenti a hiperpigmentációt.

Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light SPF50+

0.0
0 Vélemény írása
Nagyon magas szintű UVA- és UVB-védelmet biztosít az arcbőr számára
Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat
Ásványi színpigmenteket tartalmaz

Minden bőrtípusra használható, kiváló minőségű fényvédő arckrém, mely véd a nap okozta hiperpigmentáció ellen.

Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiát alkalmazó Napvédő Innovációja egyesíti a nagyon magas szintű védelmet nyújtó UVA- és UVB-szűrőket, valamint a Licochalcone A-t, mely semlegesíti az UV-sugárzás és a nagy energiájú látható fény hatására létrejött szabadgyököket.

Hatékonyan halványítja a sötét foltokat és segít megelőzni újbóli kialakulásukat. A színpigmentek kettős hatást fejtenek ki: azonnal egyenletessé teszik az arcszínt és további védelmet nyújtanak a HEVIS fény által előidézett pigmentáció ellen.

A termékről

Fényvédő arcra, mely színpigmentekkel véd a napfoltok ellen

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára. A napfény fokozza a melanintermelést, és ez hiperpigmentációhoz, például napfoltok kialakulásához vezethet.

Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light SPF50+ olyan, mindennap használható napvédő, mely segít megelőzni a napfény okozta hiperpigmentációt. A Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket¹ és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A pigmentcsökkentő napvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A termékben lévő színpigmentek halványan színezik a bőrt  és kettős hatásúak:

• Azonnal elfedik a bőrhibákat és egyenletesebbé, egységesebbé teszik a bőrtónust
• További védelmet nyújtanak a HEVIS fény által előidézett hiperpigmentáció ellen

A formulát egy hatékony, szabadalmaztatott hatóanyag, thiamidol is gazdagítja, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat. Akár hétig tartó rendszeres használat esetén csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.
Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light SPF50+ kellemes, könnyű textúrája gyorsan beszívódik. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják kiváló tolerabilitását, még érzékeny bőrön is.
(1) Megfelel az Európai Kozmetikai Szövetség által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék kiváló hatékonyságát és tolerabilitását, érzékeny, zsíros és aknéra hajlamos bőrön.

Főbb eredmények

Termékhasználati (PiU) tesztet végeztek 86 nő részvételével; a válaszadóknak azt kellett megjelölniük, egyetértenek-e a termékre vonatkozó állításokkal1. A következő eredmények születtek.


 Egyetértett
Hatékonyan megelőzi és csökkenti a napfény okozta hiperpigmentációt 94%
Azonnal egyenletessé teszi a bőr árnyalatát 94%
Hatékonyan és azonnal elfedi a pattanásokat és a bőrhibákat 91%
Hosszan tartó matt fedést biztosít  91%
Könnyű a formulája 99%

 

1 Megállapításokkal való egyetértést vizsgáló fogyasztói teszt, 86 önkéntes részvételével  

Tulajdonságok

Sun Protection Pigment Light

 

 • Hatékonyan megelőzi és csökkenti a napfény okozta hiperpigmentációt 
 • Ásványi színpigmenteket tartalmaz az egyenletes és egységes bőrárnyalat érdekében 
 • Kiváló fedést biztosít  
 • Könnyű, nem zsíros, nem ragacsos formulájú 
 • Nagyon jó bőrtolerabilitás a szemkörnyék területén is
 • Minden bőrtípusra használható 
 • Enyhén illatosított

   

  Használata

  Figyelem!

  Nemcsak napozáshoz kell fényvédelmet alkalmazni. Már a csekély vagy mérsékelt mennyiségű napsugárzás is hatással van a bőrre. Ezért fontos, hogy a fényvédelem a napi bőrápolási rutin részévé váljon. Tudjon meg többet arról, miért fontos a fényvédelem a mindennapos bőrápolásban.

  Három lépés az optimális napvédelem felé

  1. Válassza ki a megfelelő terméket

  Válasszon olyan terméket, mely a bőrének megfelelő szintű védelmet nyújtja. A napvédőnek védelmet kell nyújtania az UVA- és UVB-sugarak, valamint a HEVIS fény ellen is. Emellett illeszkednie kell bőrtípusához és bőrének állapotához.

  Tovább

  2. Használja a megfelelő mennyiséget

  Fontos, hogy elegendő mennyiségű terméket használjon, és rendszeres időközönként ismételje meg a fényvédő felvitelét. A tenyerén is megmérheti, milyen mennyiségű fényvédőre van szüksége. Azt javasoljuk, hogy arcának, nyakának és dekoltázsának bekenéséhez a napvédőből nyomjon ki egy vastag csíkot, mely középső ujja hegyétől a csuklójáig tart.

  Tovább

  3. Alaposan végezze a napvédő felvitelét

  Néhány bőrterületről könnyű megfeledkezni. Ne hagyja ki az orrnyerget és nyakának hátsó részét sem.

  Tovább

  Fontos tanácsok a napvédő használatához

  • Napon tartózkodás esetén a fényvédő termékeket bőséges mennyiségben vigye fel arcára, és ezt gyakran ismételje meg – főként izzadás, fürdés után, vagy amikor megtörölközött –, hogy a védelem eredeti szintje fennmaradjon
  •  Ha csökkenti az alkalmazott mennyiséget, a védelem lényegesen gyengébb lesz
  •  Ne töltsön túl sok időt a napon, még fényvédő használatával sem
  •  A túl sok napsugárzás komoly egészségügyi kockázatot jelent
  •  Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól
  •  A napvédő ne kerüljön a szemébe
  •  Várja meg, amíg a napvédő teljesen beszívódik, és ügyeljen rá, hogy bőre ne érintkezzen textíliával vagy szilárd felületekkel – így elkerülheti, hogy a termék foltot hagyjon

  Mit tegyen, és mit ne tegyen

  Használja ezt a terméket, ha…

  Nagyon magas fokú védelmet nyújtó napvédőt keres, mely egyaránt megvédi bőrét az UVA- és UVB-sugaraktól, valamint a HEVIS fény káros hatásaitól:
  Az Eucerin Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB-sugárzás és a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen.

  Szeretné megvédeni arcát a napfény okozta hiperpigmentációtól, például a májfoltoktól, és azonnal szeretné egyenletessé tenni bőrének árnyalatát:
  Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light SPF50+ kiváló minőségű, nagyon magas faktorszámú napvédő, mely segít megelőzni a napsugárzás által előidézett hiperpigmentációt, emellett azonnal elfedi a bőrhibákat, hogy arcbőre még egyenletesebb, egységes árnyalatú legyen.

  Amellett, hogy szeretné megelőzni a napfény okozta újabb hiperpigmentáció kialakulását, a már meglevő sötét foltokat is csökkenteni kívánja:
  Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light SPF50+ thiamidolt – egy szabadalmaztatott hatóanyagot – tartalmaz, mely klinikailag bizonyított módon, hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, hogy bőre egyenletes árnyalatú és ragyogó legyen.

  Próbáljon ki másik terméket, ha…

  Szeretné megvédeni arcát a fényöregedés egyéb jeleitől, például a ráncosodástól is:
  Az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra SPF50 magas fokú védelmet nyújtó fényvédő, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy segítsen megelőzni az idő előtti bőröregedést és láthatóan csökkentse a ráncokat az arcon és a dekoltázs területén.

  Olyan, az arcbőrre szánt napvédőt keres, mely kémiai hámlasztás és/vagy lézerkezelés után is használható:
  Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az Eucerin Sun Photoaging Control napozókrém arcra SPF50 a kezelések utáni használatra is alkalmas.

  Színezett napvédőt keres, mely megvédi arcbőrét a fényöregedés egyéb jeleitől, például a ráncosodástól is:
  Az Eucerin Sun Photoaging Control Színezett napozó krém arcra SPF50+ Light és Medium nagyon magas fokú védelmet nyújt, miközben azonnali hatásként egyenletessé teszi az arcszínt és láthatóan csökkenti a bőröregedés jeleit.

  A bőre aknéra hajlamos és olyan terméket keres, mely hosszan tartóan matt hatásúvá teszi arcát és segít a faggyútermelődés szabályozásában:
  Próbálja ki az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra SPF50+ vagy SPF30 terméket.

  Összetevők

  Nemcsak az UV-sugarak károsíthatják a bőrt. A nagy energiájú látható fény (HEVIS) hatására szintén keletkeznek szabadgyökök, melyek idő előtti bőröregedést okoznak és hiperpigmentációs problémákat, például napfoltokat idéznek elő. Az Eucerin Sun Pigment Control színezett napozókrém arcra light FF50+ termék a Szélesspektrumú Fényvédő Technológiával többet nyújt az UV-védelemnél és megvédi a bőrt a HEVIS fény káros hatásaitól is. A formula támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát, valamint segít megelőzni és csökkenteni a sötét foltok kialakulását. 

  Szélesspektrumú Fényvédő Technológia

  Egyesíti a kiváló minőségű szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot; semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket.

  A színpigmentek kettős hatást fejtenek ki, védelmet nyújtanak és segítenek egyenletessé, egységessé tenni a bőr árnyalatát:

  • Azonnal elfedik a bőrhibákat
  • További védelmet nyújtanak a HEVIS okozta pigmentáció ellen

  DNS-védelem

  Az innovatív Pigment Control formula glicirretinsavat is tartalmaz, mely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

  Thiamidol
  Ez a különleges, szabadalmaztatott hatóanyag a hiperpigmentáció kiváltó okára hat. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják, hogy idővel csökkenti a sötét foltokat és rendszeres használat esetén megakadályozza újbóli megjelenésüket.

  1 - Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott legmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

  Gyakori kérdések (5)

  • Mi a hiperpigmentáció és mi okozza?

   Hiperpigmentáltnak nevezzük a bőr azon területeit, ahol egyenetlen, erősebb a pigmentáció. A hiperpigmentáció sötét területek vagy foltok formájában jelentkezik, melyek egyenetlenné teszik a bőr megjelenését. A sötét foltokat gyakran napfoltoknak (vagy májfoltoknak) nevezik, és a hiperpigmentáció bizonyos bőrproblémák, például melasma vagy gyulladás utáni hiperpigmentáció tünete is lehet. A hiperpigmentáció legfőbb oka a nap, mivel a napfény fokozza a melanin – a bőrünk színét adó pigment – termelődését. Ezért a nagy energiájú látható fény elleni védelemmel kiegészített hatékony UVA- és UVB-védelem alkalmazása a legfontosabb lépés, melyet a hiperpigmentáció megelőzésének érdekében tehetünk.

  • Honnan tudhatom, milyen fényvédő faktort (FF) használjak?

   A fényvédők négy különböző védelmi szintet képviselnek: alacsony (fényvédő faktor 6-10), közepes (15-25), magas (30-50) és nagyon magas (50+). Minél magasabb a fényvédő faktor, a bőr annál jobb védelmet kap, de figyelni kell a termékek gondos felvitelére (ne maradjon ki egyetlen bőrfelület sem), és a fényvédőt kétóránként bőséges mennyiségben újból alkalmazni kell.

  • Mi a különbség az UVA- és az UVB-sugárzás között?

   Az UVA-sugarak behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe. Serkentik a szabadgyökök képződését, és ezzel oxidatív stresszt idéznek elő, mely közvetett módon DNS-károsodáshoz vezethet (a szabadgyökök idővel megváltoztatják a sejtekben levő DNS-t). Az UVA-sugarakat leggyakrabban a bőr idő előtti öregedésével hozzák összefüggésbe, de ezek a sugarak kiválthatnak napallergiát is, például polimorf fénykiütéseket (PLE) idézhetnek elő. Az UVB-sugarak szintén okozhatnak allergiát, de kisebb mértékben.

   Az UVB-sugarak biztosítják a bőrnek az energiát a D-vitamin előállításához, és serkentik a melanin termelődését is, mely napsütötte barna színt ad a bőrnek. Nem jutnak olyan mélyre, mint az UVA-sugarak, csak a bőr külső rétegébe hatolnak be, de közvetlen és azonnali károsodást, például napégést okoznak. A sejtekben levő DNS közvetlenül elnyeli az UVB-sugarakat, és ez bőrbetegségekhez, például aktinikus keratózishoz és bőrrákhoz vezethet.

   Mindkét fajta UV-sugárzás előidézhet hiperpigmentációt és hozzájárulhat a májfoltok (más néven napfoltok) megjelenéséhez.

  • Mi az a nagy energiájú látható fény, és miért kell tőle megvédeni a bőröm?

   A napfény spektruma UV-, látható és infravörös fényből áll. A látható fényt a szemünkkel érzékeljük, azonban a többi hullámhossz láthatatlan a számunkra. A látható spektrum egy része nagy energiájú, ezt nevezik nagy energiájú látható fénynek. Néha HEV fényként, HEVL-ként, illetve kék fényként vagy ibolyakék fényként is említik.

   Az UVA-sugárzáshoz hasonlóan a HEVIS fény is behatol a bőr mélyebb rétegeibe és szabadgyökök keletkezését idézheti elő. Ezek a szabadgyökök jelentik a fényöregedés (a bőr idő előtti, napfény által okozott öregedése) egyik legfőbb okát, és hiperpigmentációt is előidézhetnek.

   Sok korszerű napvédő kínál hatékony védelmet az UVA- és UVB-sugarak ellen, de mi azt javasoljuk, olyan terméket válasszon, mely megóvja bőrét a HEVIS fény negatív hatásaitól is. 

    
  • Miért kell a napi bőrápolási rutin részévé tenni az arc napvédelmét?

   Az arcbőr érzékenyebb az UVA/UVB-sugárzásra és a HEVIS fényre, mint a test más részein levő bőr, mivel az arcot egész éven át éri a napfény. A fényvédő használata segíthet megelőzni az UV-sugárzás okozta DNS-károsodást, a fényöregedést (a bőr idő előtti, napfény okozta öregedését) és a hiperpigmentációt. Fontos, hogy az arc minden részét védjük, mely ki van téve a napsugárzásnak.

  Tegye teljessé a bőrápolási rutint

  Márkaértékeink

  A bőrápolás úttörői

  Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

  Bőrgyógyászok ajánlásával

  Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

  Elkötelezve az innováció mellett

  Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.