• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém öko-utántöltő

0.0
0 Vélemény írása
90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a normál Hyaluron-Filler arckrémek tégelyéhez képest
Az utántöltő csomagolása 91,7%-ban újrahasznosított papírból készült
A Hyaluron-Filler új generációja: ránctalanító éjszakai arckrém hialuronsavval, szaponinnal és enoxolonnal

Öregedésgátló éjszakai arckrém öko-utántöltő

1 Feltölti a ráncokat
2 Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3 Védi a bőr saját hialuronsav szintjét

 

Még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti a láthatóan simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért. Ez az öko-utántöltő az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet tartalmazza, és bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe behelyezhető. Az utántöltők használatával évente körülbelül 16 tonna műanyag takarítható meg*.

*Az éves megtakarítás alapja a nemzetközileg várható 1 éves fogyasztás becsült értéke

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

A termék doboza FSC minősítésű papírból készül

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

A termékről

Öregedésgátló éjszakai arckrém minden bőrtípusra

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém utántöltő csomagolása 90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a hagyományos Hyaluron-Filler arckrém tégelyéhez képest. Az utántöltő használatával csökkentheti  a felhasznált műanyag mennyiségét és ezáltal hozzájárulhat egy fenntarthatóbb és környezettudatosabb szépségápoláshoz. Az öko- utántöltő az összes Eucerin arckrém tégelyével kompatibilis.

Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik
Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém száraz bőrre utántöltő 3x hatású formulája szembeszáll ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratálja az arcbőrt és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin-szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém az öregedés első jelei ellen hat. Észrevehetően feltölti a finom redőket, sőt még a mély ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi, miközben segíti a bőr regenerálódását.

Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti még a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahol a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin-szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az enoxolon gátolja a bőrben termelődött hialuronsav lebomlását, a dexpanthenol pedig segíti a bőr éjszakai regenerálódását.
1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati (PiU) vizsgálatot végeztek 360 (35 és 55 év közötti) nő részvételével. A következő eredmények születtek kétheti termékhasználat után:

 

 

A finom ráncok és redők láthatóan csökkentek

86%

Megelőzi az új ráncok és redők kialakulását

93%

Segíti a bőr éjszakai regenerálódását 

88%

Intenzív ápoló hatása van 

99%

2 Beiersdorf AG, PiU Thaiföld, 2021. január

Használata

 • A Hyaluron-Filler éjszakai arckrém tégelyéből vegye ki az üres tégelyt és helyezze be a Hyaluron-Filler éjszakai arckrém öko-utántöltő kapszulát. Éjszakai arcápolási rutinja részenként vigye fel megtiszított arcára, nyakára és dekoltázsára.
  Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!  
 • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémmel, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémmel és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérummal.
  Ha extra napvédelemre van szüksége, az arckrém felvitele után használja az Eucerin Sun Photoaging Control SPF50+ terméket, amely megvédi bőrét a napsugárzás bőrkárosító hatásától.

Napi bőrápolási rutin

Tisztítás

Alaposan tisztítsa meg bőrét az Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőrre) vagy az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] mélytisztító, habzó arclemosó zselé (normál és vegyes bőrre) használatával. A szemsmink utolsó maradványainak eltávolításához használja az Eucerin DermatoCLEAN szemsmink lemosót.

Tovább

Tonizálás

Használja az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot, majd az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet. Ha az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot is alkalmazni szeretné este, használja az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum után és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém előtt.

Tovább

Összetevők

Hyaluronic acid reduces the appearances of fine lines and wrinkles

Hogyan hatnak együtt

Az Eucerin különleges Hyaluron-Filler formulájának központi eleme a nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak egyedi kombinációja

- A nagy molekulasúlyú hialuronsavak (melyeket hosszú láncú hialuronsavaknak is neveznek) a bőr felszínén maradnak és az epidermisz legkülső rétegében fokozzák a hidratációt, ott, ahol a finom ráncok és redők erednek.
- A kis molekulasúlyú hialuronsavak molekulái (melyeket rövid láncú hialuronsavaknak is neveznek) 40-szer kisebbek1 a nagy molekulasúlyú hialuronsavaknál, ezért képesek mélyebben behatolni az epidermális rétegekbe, ahol serkentő hatást fejtenek ki a bőr saját hialuronsav-termelésére.
 
A legtöbb formulában a hialuronsav mellett megtalálható a glicin-szaponin is, egy bioaktív, antioxidáns hatóanyag, mely még mélyebbre hatol a bőr dermális rétegeiben. Ott élénkíti a hialuronsav-termelést és pótolja a nedvességet, ahol a mélyebb ráncok erednek. Emellett védi a bőrt a szabadgyököktől is.

Az új generációs Hyaluron-Filler formula enoxolont is tartalmaz, egy olyan hatóanyagot, mely – a hialuronidáz enzim gátlása révén – lassítja a bőr saját hialuronsavjának lebomlási ütemét.
 
Az eredmény: 200%-kal több hialuronsav.
A finom ráncok és redők láthatóan feltöltődnek. A simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért.
 
1 Az atom tömegének mérésére a szabványos mértékegység a dalton (kDa = kilodalton). A hosszú láncú hialuronsav tömege 2000 kDa, a rövid láncú hialuronsav tömege pedig 52 kDa. Mindkettő megtalálható a Hyaluron-Filler és a Hyaluron-Filler + Elasticity termékek formuláiban.

Gyakori kérdések (9)

 • Honnan tudhatom, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler a számomra megfelelő öregedésgátló termékcsalád?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot kifejezetten az öregedés első jelei ellen, például a finom ráncok és redők ellen fejlesztették ki. Noha a bőrünk annyira egyedi, mint amennyire mi magunk azok vagyunk, és a bőrünk különbözőképpen öregszik a genetikai adottságainktól és az életmódunktól függően, az idősödés első jelei általában 30 éves kor körül szoktak megjelenni. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád tagjai feltöltik a mély ráncokat és ezáltal szembeszállnak az öregedési folyamattal. A bőr láthatóan simábbá, ragyogóvá és fiatalosabb megjelenésűvé válik.

  Ha az Ön számára a bőr megereszkedése jelenti fő problémát (ami gyakran előfordul 40 és 50 éves kor között), akkor az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift termékcsaládot ajánljuk, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy feltöltse a ráncokat és határozottá tegye az arckontúrt a feszesebb hatás érdekében. Amennyiben az Ön elsődleges gondja a rugalmasságvesztés és a ráncok mélyebbé válása (ami a leggyakoribb az 50 év fölöttiek körében), akkor az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot ajánljuk.

  A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

   

 • Milyen életkorban kell elkezdenem az Eucerin Hyaluron-Filler termékek használatát?

  A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó, és sok tényezőtől függ, melyek között egyaránt vannak belsők (például a genetikai adottságok) és külsők (többek között az, hogy mennyi napsugárzás érte a bőrünket). Az általános szabály az, hogy az öregedés első jelei finom ráncok és redők formájában már a 30-as éveinkben elkezdenek megjelenni, így javasoljuk, hogy ekkor kezdje el az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád használatát. Ha bármilyen okból bizonytalan, kérjük, olvassa el a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünket, vagy beszélje meg a kérdést egy gyógyszerésszel vagy bőrgyógyásszal.

 • Miért van szükségem éjszakai arckrémre?

  A bőr az éjszaka folyamán regenerálódik. Az éjszakai krémek nemcsak hidratálják a bőrt, hanem olyan összetevőket is tartalmaznak, melyek serkentik a sejtmegújulás folyamatát. Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémben a dexpanthenol az a hatóanyag, mely segíti a bőr éjszakai megújulását.

 • Mi a különbség az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum és az Eucerin Hyaluron-Filler éjszakai arckrém között?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler ráncfeltöltő éjszakai arckrém láthatóan feltölti a finom ráncokat és redőket. Dexpanthenolt is tartalmaz, amely az éjszaka során segíti a bőr regenerációját. Az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérum arra fejlesztették ki, hogy az Eucerin Hyaluron-Filler réncfeltöltő éjszakai arckrémmel együtt alkalmazva kétszeres hatékonysággal tegyék simává és sugárzóvá az arcbőrt. A gél állagú formulában nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható, míg az emulzió glicin-szaponint és hatékony AHA (alfa-hidroxi sav) komplexet tartalmaz a hámlasztás érdekében. Az AHA vegyületek közül sokat gyümölcssavakként ismerünk.

  A gél és az emulzió kombinációja segíti a hámsejtek megújulását és finomítja a bőrt, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

  A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza a hidratációt és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a kis molekulasúlyú hialuronsav (mely 40-szer kisebb, mint a formulában levő nagy molekulasúlyú hialuronsav) behatol az alsóbb epidermális rétegekbe is, ahol a mélyebb ráncok erednek.

 • Olyan éjszakai arckrémet keres, mely felveszi a harcot a mély ráncokkal és a bőrtömörség csökkenésével szemben?

  Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet, amely feltölti a mély ráncokat és határozottá teszi az arckontúrt.

 • Olyan éjszakai krémet keres érett bőrre, mely feltölti a mély ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát?

  Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

 • Olyan éjszakai kezelést keres, mely feltölti a mély ráncokat, határozottabbá teszi az arckontúrt és segít helyreállítani a bőr csökkenő tömörségét?

  Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift termék családot.

 • Érzékeny bőrén szeretné csökkenteni a finom ráncokat és redőket?

  Próbálja ki az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító éjszakai arckrémet, mely Q10 koenzimmel és antioxidáns vitaminkomplexszel tölti fel az érzékeny, idősödő bőrt.

 • Használhatom az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre öko-utántöltőt tégely nélkül?

  Az öko-utántöltőket nem lehet visszazárni, ezért önmagukban nem használhatók, azonban bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe beilleszthetők.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.