• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Intim-Protect mosakodógél

Gyengéd mosakodó fluid

Kifejezetten az intim területekre fejlesztették ki. Ápol, véd és segít enyhíteni az irritációt.

Intim mosakodó érzékeny bőrre

Az intim területeken különösen érzékeny a bőr, és ha természetes védelme meggyengül, hajlamossá válhat az irritációra, és kellemetlen érzés, sőt fertőzés is kialakulhat. Ezért van szükség kímélő és bőrnyugtató hatású mosakodószerre.

A kímélő felületaktív tenzidrendszert tartalmazó Eucerin Intim-Protect mosakodó 4,5-es pH-értékével igazodik a női intim terület sajátosságaihoz. Formulájában megtalálható a bőr saját tejsavja, mely segít a természetes hüvelyi mikroflóra fenntartásában és enyhíti az irritációt.

Használja naponta: tisztít, ápol és véd.

Klinikai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati kutatások

Kutatások bizonyítják a rendkívül jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Az Eucerin Intim-Protect mosakodó nagyon jó bőrtolerabilitást mutatott érzékeny bőrön, még bőrbántalmak (például hüvelygomba vagy nem-specifikus irritáció) esetén is.
  • Az önkéntes tesztelők elégedettek voltak a termék hatékonyságával, mind a tisztító, mind az ápoló hatás tekintetében.
  • A nőgyógyászok minden páciensnek javasolták a termék használatának folytatását.

Gyakori kérdések

Mik a felületaktív anyagok, és ezek közül melyeket használja az Eucerin?

A felületaktív anyagok aktív tisztító vegyületek, melyeket néha tenzideknek vagy detergenseknek is neveznek. Szerves anyagok, melyek hatással vannak a folyadékok molekuláinak egymáshoz való kötődésére, és ezáltal csökkentik a felületi feszültséget. Bőrtisztító kozmetikumok összetevőjeként megkönnyítik a szennyező részecskék eltávolítását a bőr felszínéről.

Kiterjedt klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy az Eucerin termékekben levő extra kímélő felületaktív anyagok – például a nátrium-mirisztil-éter-szulfát és a lauril-glükozid – bőrtolerabilitása kiváló.

 

Honnan tudhatom, hogy az Eucerin termékeket biztonságosan használhatom érzékeny bőrömön?

Minden Eucerin tisztító terméket kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy egyesítse a gyengéd tisztítást a kiváló bőrvédelemmel és a klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással.

Mielőtt felvinne egy új terméket testének intim területére, először tesztelje le: vigye fel többször könyökhajlatának bőrére. Ha nem észlel semmilyen reakciót (például bőrpírt, duzzadást vagy viszketést), akkor nagy biztonsággal megállapíthatja, hogy a terméket a bőre tolerálja. Ha bármilyen gondja, aggodalma van, javasoljuk, hogy kérjen tanácsot egy gyógyszerésztől vagy bőrgyógyásztól.

 

Összetevők

Használati útmutató

  • Az Eucerin Intim-Protect mosakodót használja zuhanyozás vagy fürdés közben.
  • Vigyen fel egy kis mennyiséget az intim területre, majd alaposan öblítse le.
  • Mindennapos használatra alkalmas.

Egy nő intim mosakodót használ

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin Intim-Protect mosakodót, ha…

Próbáljon ki más terméket, ha…

Testének intim területén érzékeny vagy irritált a bőr, illetve orvos által felírt gombaellenes szert használ:

Az Eucerin Intim-Protect mosakodót kifejezetten az intim területre fejlesztették ki, a termék ápolja és védi az érzékeny bőrt és segít csökkenteni az irritációt.

Kímélő tisztálkodószert keres testre a gyakori zuhanyozáshoz:
A test bőrére szánt gyengéd tisztálkodószert keres, melyet a család minden tagja használhat, beleértve a csecsemőket és a kisgyerekeket is:

Próbálja ki az Eucerin pH5 Skin-Protection Washlotion terméket.

Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsalád Aktiválja a bőr természetes védekező képességét

Bőrünk saját védelmi rendszere, melyet az enzimek szabályoznak, kiváló természetes védelmet nyújt a környezeti hatásokkal szemben. Szabályozza a baktériumok szaporodását, fenntartja a nedvesség szintjét és óv az irritációtól. Azonban az érzékeny bőr esetében az enzimaktivitás csökken, így a védelmi funkció károsodik és a bőr könnyen irritálhatóvá válik és kiszárad.

Az Eucerin® pH5 Érzékeny bőr termékcsaládot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy a kiváló bőrvédő és regeneráló hatékonyság klinikailag bizonyított bőrtolerabilitással párosuljon. Az 5-ös pH-értékű összetevők helyreállítják a bőr enzimaktivitását, erősítik a természetes védőréteget és szabályozzák a bőr nedvességegyensúlyát. Így a bőr érezhetően puhábbá és láthatóan simábbá válik.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.