SPF 30
 • 1/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 kiváló fedést biztosít.
 • 2/6
 • 3/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 textúrája könnyű, és a termék ásványi színpigmenteket tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 thiamidolt tartalmaz, mely az első számú hatóanyag a pigmentfoltok ellen.
 • 5/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 hatékony napvédelmet nyújt.
 • 6/6 Ajánlott termékek
 • 1/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 kiváló fedést biztosít.
 • 2/6
 • 3/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 textúrája könnyű, és a termék ásványi színpigmenteket tartalmaz.
 • 4/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 thiamidolt tartalmaz, mely az első számú hatóanyag a pigmentfoltok ellen.
 • 5/6 Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium FF30 hatékony napvédelmet nyújt.
 • 6/6 Ajánlott termékek

Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30

0.0
0 Vélemény írása
Színezett nappali arckrém, amely ásványi színpigmentjeinek köszönhetően elfedi a meglévő pigmentfoltokat valamint üde és ragyogó arcbőrt biztosít
Csökkenti a meglévő pigmentfoltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat
30-as fényvédő faktorral és UVA/UVB-szűrővel védi az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól

Azonnali fedést nyújt és csökkenti a pigmentfoltokat. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók*.
*Rendszeres használat esetén

Klinikailag tesztelt, hidratáló nappali arckrém UVA- és UVB-védelemmel. A thiamidol hatóanyag csökkenti a foltokat, az ásványi színpigmentek pedig természetes fedést nyújtanak a bőrnek. Minden bőrtípusra ajánlható.

 

 

A termékről

Színezett nappali arckrém fényvédővel, az egyenletes bőrtónusért

A melanin egy természetes pigment, ami bőrünk színét adja. A bőrt érő napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés következményeként a melanintermelés megnőhet és öregségi-foltok alakulhat ki. A hiperpigmentáció sötét májfoltok (más néven öregségi foltok vagy napfoltok) formájában jelentkezik, melyek a bőr árnyalatát egyenetlenné teszik.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30 thiamidolt tartalmaz, egy hatékony, szabadalmaztatott összetevőt, mely a hiperpigmentáció eredendő okára hat és klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt, valamint rendszeres használat mellett megelőzi a sötét foltok újbóli kialakulását. Az első eredmények már két hét alatt tapasztalhatók és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.

Ez a színezett nappali arckrém széles spektrumú UVA- és UVB-szűrőkkel (SPF30) hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen és csökkenti annak esélyét, hogy a napfény hatására pigmentfoltok alakuljanak ki. Az ásványi színpigmenteknek köszönhetően a light árnyalatú fedés egyenletes megjelenésűvé teszi a bőrt.

A termékek színének kifejlesztése során az Eucerin kiemelkedően fontos segítséget kapott Marianna Mukuchyan sminkmestertől. Ő alkotta meg a két árnyalatot, melyek tökéletesen harmonizálnak a természetes bőrtónusokkal, így egyenletes, természetes arcszínt biztosítanak, mely ragyogó, és úgy hat, mintha nem is lenne smink az arcon.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a jó hatékonyságot és bőrtolerabilitást.

Főbb eredmények

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás (PiU) volt, melyet 80 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek1. Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be a termék négy heti rendszeres használata után:

 


 4 hét után
Azonnal egyenletessé teszi a bőrömet
 95%
Egyenletesebb bőrt biztosít
 95%
Egységes megjelenést ad
 95%
Súlytalan, visszafogott fedést nyújt  93%
A bőröm simábbnak tűnik
 96%
Hatékonyan védi a bőrt a naptól 
 96%
Ragyogóbbá teszi a bőröm
 95%

 

1 Beiersdorf AG, PiU, Olaszország, 2021 március–április

Tulajdonságok

Immediately blends into the skin to cover pigment spots

 • 30-as fényvédő faktor
 • Széles spektrumú UVA- és UVB-védelem
 • Színezett fedés
 • Gyorsan beszívódik

Használata

Használati útmutató

 •  Reggelenként vigye fel alaposan megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
 •  Gyengéden masszírozza be bőrébe
 •  Ügyeljen rá, hogy ne kerüljön a szemébe
 •  Naponta egyszer használja, reggel. Egy nap maximum négyszer vigyen fel az arcbőrére thiamidolt tartalmazó terméket

Napi bőrápolási rutin

Arctisztítás

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

- Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé (normál és vegyes bőrre)
- Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőrre)
Tovább

Tonizálás

Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DermatoCLEAN mélytisztító, habzó arclemosó zselét, mellyel előkészítheti bőrét az arckrém befogadására.


Tovább

Speciális ápolás

Használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot reggel, este vagy mindkét időpontban. Reggeli alkalmazás esetén utána felviheti bőrére az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém SPF30 terméket, este pedig az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrémet.


Tovább

Arcszínkorrekció

Azonnal természetes hatásúvá és egyenletes megjelenésűvé teheti az arcbőrét, ha az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30 terméket használja sminkalapként.Tovább

Mi tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Azonnal le szeretné fedni a pigmentfoltokat.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30 hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli megjelenésüket.

Hosszan tartóan szeretné csökkenteni a pigmentfoltokat.

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum thiamidolt tartalmaz, ami segít megelőzni, hogy a pigmentfoltok újból megjelenjenek.

Természetes megjelenésű, egyenletes árnyalatú arcbőrt szeretne.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30 segít egyenletessé tenni az arcbőr árnyalatát, mely ezáltal egységesebb megjelenésű lesz.

Színezett nappali arckrémet keres, melyet sminkként használhat.

Az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém medium SPF30 minden bőrtípusra használható.Próbáljon ki másik terméket, ha…

Nagyon magas faktorszámú napvédőt keres:

Az Eucerin Sun termékcsalád 50 és 50+ faktorszámú fényvédőket is kínál, melyeket a bőr különféle igényeihez igazodva fejlesztettek ki.Összetevők

Hogyan hat?

Thiamidol

A thiamidol a hiperpigmantáció kiváltó okára hat azáltal, hogy gátolja a bőrben a melanin termelődését. Így a már meglévő sötét foltok elhalványulnak és kevesebb új sötét folt alakul ki. Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának kulcsfontosságú hatóanyaga a thiamidol, mely klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első látható eredmények már két hét elteltével jelentkeznek, és rendszeres használat esetén a javulás folyamatos.


Gyakori kérdések (2)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.