• 1/8
 • 2/8
 • 3/8
 • 4/8
 • 5/8
 • 6/8
 • 7/8
 • 8/8
 • 1/8
 • 2/8
 • 3/8
 • 4/8
 • 5/8
 • 6/8
 • 7/8
 • 8/8

Eucerin Anti-Pigment Dual szérum

 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
5
tick Kettős hatású szérum thiamidollal és hialuronsavval
tick Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat
tick Újjávarázsolja a bőr megjelenését

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Megújítja a bőr megjelenését.

Kettős hatású szérum thiamidollal és koncentrált hialuronsavval a még ragyogóbb bőrért

A termékről

Hiperpigmentáció elleni szérum az Eucerintől

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A bőrt érő napfény, a hormonális hatások és az öregedés fokozhatja a melanin termelődését és ezáltal hiperpigmentációt válthat ki. A hiperpigmentáció sötét foltok és májfoltok (más néven napfoltok) formájában jelentkezik és egyenetlenné teszi a bőr megjelenését.

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum kétféle szérumot egyesít, melyek eltérő módon hatnak:
- Thiamidol: hatékony, szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva rendszeres használat esetén klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt és megelőzi annak kiújulását
- Koncentrált hialuronsav: egyike a bőrt leghatékonyabban hidratáló anyagoknak; segít a bőrnek megkötni és megtartani a nedvességet

A könnyű emulzió klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, miközben megújítja a bőr megjelenését. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a hatás rendszeres használat mellett folyamatosan javul. A bőr sima lesz, külseje megújul és egyenletes árnyalatúvá, ragyogóvá válik.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait.

Best serum for hyperpigmentation

Eucerin Anti-Pigment: klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt

Főbb eredmények

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás volt, melyet 120 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek 1.

Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd négy heti rendszeres használat után:


  2 hét után 4 hét után
 A termék egyenletesebbé teszi bőröm tónusát 94% 97%
A termék ragyogóvá teszi a bőröm 100% 100%
A termék hatékonyan veszi fel a harcot a sötét foltok ellen 88% 97%
A termék megakadályozza a sötét foltok kialakulását 91% 95%
A termék csökkenti a már meglevő sötét foltok intenzitását 83% 89%

¹Beiersdorf AG, PiU, November 2017

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan beszívódik
 • enyhén illatos
 • nem zsíros
 • könnyű textúra

Használata

Használati útmutató

 • Naponta egyszer (reggel vagy este) vigye föl alaposan megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
 • Az adagoló tetejét középen nyomja meg, így biztosíthatja, hogy mindkét szérumból azonos mennyiség kerüljön a bőrére. A termék első használatakor három-négy lenyomásra is szükség lehet, hogy a szérum megjelenjen
 • Gyengéden masszírozza be bőrébe
 • Ügyeljen rá, hogy szembe ne kerüljön
 • Az optimális eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém és az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift termékekkel együtt.
 • Minden terméket naponta egyszer használjon. Egy nap maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket.

Napi bőrápolási rutin

Arctisztítás

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

- Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé (normál és vegyes bőrre)
- Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőrre)

Tovább

Tonizálás

Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DematoCLEAN Clarifying Toner-t (minden bőrtípusra), ezzel előkészítheti bőrét az arckrém befogadására.

Tovább

Speciális ápolás és ápolás

Hidratálja bőrét reggel Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, este pedig Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém használatával.

A legjobb eredmény eléréséhez a hidratáló krém előtt használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot és/vagy az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet.  A szérumot és a Korrektor stiftet naponta csak egyszer használja (reggel vagy este).

Tovább

További védelem és/vagy arcszínkorrekció

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 UVB- (FF30) és UVA-védelmet is biztosít. Ha további napvédelmet szeretne, az  Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket, melyeket  kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különféle problémákra.

Az azonnali arcszínkorrekcióhoz az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 után használjon Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek a termékek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Tovább

Mi tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Olyan szérumot keres, mely csökkenti a pigmentfoltokat:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.

Meg akarja előzni, hogy a pigmentfoltok kiújuljanak:

A thiamidolt tartalmazó formula segít megelőzni, hogy a pigmentfoltok újra megjelenjenek.

Szeretné, hogy bőre egyenletesebb árnyalatú és ragyogóbb legyen:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum megújítja a bőr megjelenését, mely ragyogóbb és sugárzóbb lesz.

Olyan terméket keres, mely segít javítani bőrének állapotát:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum érezhetően simává teszi és láthatóan újjávarázsolja a bőrt, mely egyenletes árnyalatú és ragyogó lesz.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Azonnali megoldást keres az arcszín korrigálására:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

 

Öregedésgátló szérumot keres, mely feltölti a mély ráncokat:

Ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot, mely finomítja a bőr textúráját és elősegíti a hámsejtek megújulását, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Összetevők

Így hat

A thiamidol a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: gátolja a bőrben a melanin termelődését, így a meglévő sötét foltok halványulnak, és kevesebb új sötét folt jelenik meg. Az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának fő hatóanyaga a thiamidol, mely klinikailag és bőrgyógyászatilag igaolt módon csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli kialakulásukat.Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a javulás folyamatos.

Hogyan hat?

Hiperpigmentáció elleni termékek: így hat a thiamidol

Előtte
A sötét foltok azért jelennek meg, mert a melanin eloszlása a bőrben nem egyenletes. A legfőbb kiváltó okok: napsugárzás, hormonális hatások, öregedés.

Utána
A szabadalmaztatott thiamidol a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva gátolja a bőrben a melanin termelődését.

 

Gyakori kérdések (3)

  Használhatom az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot más Eucerin arckrémekkel együtt, vagy csak akkor hoz eredményt, ha az Anti-Pigment termékcsaládba tartozó arckrémekkel használom?

  A legeredményesebben akkor csökkentheti a hiperpigmentációt, ha naponta egyszer használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, és emellett más Anti-Pigment termékeket is alkalmaz. A szérum akkor is hat, ha más arckrémekkel együtt használja, csak ebben az esetben hosszabb időre lehet szükség ahhoz, hogy az eredmények láthatóvá váljanak.

  Ha hiperpigmentációt észlel, de nem ez a legfőbb gondja a bőröregedéssel kapcsolatban, akkor javasoljuk, először vigye fel az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, majd alkalmazza öregedésgátló bőrápolóink valamelyikét:

  • Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF 30 és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém feltölti a finom redőket és a mély ráncokat, ezáltal fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését
  • Az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre vagy az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre és az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém feltölti a mély ráncokat, megemeli a bőrt és határozottabbá teszi az arckontúrt
  • Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém fokozza a bőr rugalmasságát és feltölti a mély ráncokat

  Használhatom egyszerre az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot és az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet?

  Igen, használhatja. Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum jelentősen növeli az Anti-Pigment nappali és éjszakai arckrém hatását a teljes arcon, a nyakon és a dekoltázson. Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy elhalványítsa a különálló, kisebb pigmentfoltokat. A két termék hatékony együtt, de naponta csak négyszer vihet fel a bőrére thiamidolt tartalmazó terméket.

  Az egyiket használja reggel, az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 előtt, majd a másikat este, az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém felvitele előtt, vagy akár használhatja mindkettőt ugyanakkor, a napszaknak megfelelő arckrém alkalmazása előtt. Ha a kettőt egyszerre alkalmazza, használja először a szérumot, majd a korrektor stiftet, végül pedig a megfelelő arckrémet.

  Használhatom az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot arckrém helyett?

  Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum koncentrált hialuronsavat tartalmaz, mely javítja a bőr hidratáltságát. Arra fejlesztették ki, hogy fokozza pigmentcsökkentő arckrémeink hatását. A legjobb eredmény eléréséhez javasoljuk, hogy a szérumot használja az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának más tagjaival együtt.

  Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum nem védi a bőrt a napsugárzás ellen. Mivel a napsütés a hiperpigmentáció kialakulásának egyik fő okozója, fontos, hogy még borús napokon is megfelelő fényvédelmet alkalmazzon. Azt javasoljuk, hogy ha reggel használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, akkor utána vigyen fel bőrére Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 terméket, mely segít halványítani a már kialakult aknefoltokat, valamint óvja a bőrt a naptól, és ezáltal csökkenti a további, napsugárzás okozta pigmentációs problémákat. Ha bőre intenzív napsütésnek van kitéve, válasszon magasabb fényvédő faktorú terméket az Eucerin napvédői közül.

5
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
1 véleménye szerint
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
1
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • Zsuzsi 2020. 09. 29.
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Csodaszer
  Már kb egy hónapja használom a termékcsalád többi tagjával együtt és a hatása bámulatos! Annyi mindent kipróbáltam már a pigmentfoltok eltüntetésére, de ez az első ami tényleg működik! Az éjszakai krém előtt használom ezt a szérumot. Tetszik a két fázisú krém, könnyű az állaga, gyorsan beszívódik, nincs ragacsos utóérzet. Reggelre pihe-puha bőrrel ébredek. Mióta használom szebb az arcbőröm, nincsenek foltok, kósza száradt részek, egységesebb a bőrképem. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

Építsd fel a bőrápolási rutint