• (0)
Írjon értékelést

Anti-Pigment Dual szérum

Hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Megújítja a bőr megjelenését.

Kettős hatású szérum thiamidollal és koncentrált hialuronsavval a még ragyogóbb bőrért

Hiperpigmentáció elleni szérum az Eucerintől

A melanin természetes pigment, mely bőrünk színét adja. A bőrt érő napfény, a hormonális hatások és az öregedés fokozhatja a melanin termelődését és ezáltal hiperpigmentációt válthat ki. A hiperpigmentáció sötét foltok és májfoltok (más néven napfoltok) formájában jelentkezik és egyenetlenné teszi a bőr megjelenését.

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum kétféle szérumot egyesít, melyek eltérő módon hatnak:
- Thiamidol: hatékony, szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hatva rendszeres használat esetén klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt és megelőzi annak kiújulását
- Koncentrált hialuronsav: egyike a bőrt leghatékonyabban hidratáló anyagoknak; segít a bőrnek megkötni és megtartani a nedvességet

A könnyű emulzió klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat, miközben megújítja a bőr megjelenését. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a hatás rendszeres használat mellett folyamatosan javul. A bőr sima lesz, külseje megújul és egyenletes árnyalatúvá, ragyogóvá válik.

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrbarát tulajdonságait.

Best serum for hyperpigmentation

Eucerin Anti-Pigment: klinikailag bizonyított módon csökkenti a hiperpigmentációt

FŐBB EREDMÉNYEK

A több klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat egyike egy termékhasználati kutatás volt, melyet 120 – 25 és 55 év közötti – nő részvételével végeztek 1.

Az alanyok az alábbi eredményekről számoltak be először két, majd négy heti rendszeres használat után:


  2 hét után 4 hét után
 A termék egyenletesebbé teszi bőröm tónusát 94% 97%
A termék ragyogóvá teszi a bőröm 100% 100%
A termék hatékonyan veszi fel a harcot a sötét foltok ellen 88% 97%
A termék megakadályozza a sötét foltok kialakulását 91% 95%
A termék csökkenti a már meglevő sötét foltok intenzitását 83% 89%

¹Beiersdorf AG, PiU, November 2017

Gyakori kérdések

Használhatom az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot más Eucerin arckrémekkel együtt, vagy csak akkor hoz eredményt, ha az Anti-Pigment termékcsaládba tartozó arckrémekkel használom?

A legeredményesebben akkor csökkentheti a hiperpigmentációt, ha naponta egyszer használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, és emellett más Anti-Pigment termékeket is alkalmaz. A szérum akkor is hat, ha más arckrémekkel együtt használja, csak ebben az esetben hosszabb időre lehet szükség ahhoz, hogy az eredmények láthatóvá váljanak.

Ha hiperpigmentációt észlel, de nem ez a legfőbb gondja a bőröregedéssel kapcsolatban, akkor javasoljuk, először vigye fel az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, majd alkalmazza öregedésgátló bőrápolóink valamelyikét:

  • Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF 30 és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrém feltölti a finom redőket és a mély ráncokat, ezáltal fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését
  • Az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre vagy az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre és az Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift Bőrfeszesítő éjszakai arckrém feltölti a mély ráncokat, megemeli a bőrt és határozottabbá teszi az arckontúrt
  • Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém FF15 és az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krém fokozza a bőr rugalmasságát és feltölti a mély ráncokat

Használhatom egyszerre az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot és az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet?

Igen, használhatja. Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum jelentősen növeli az Anti-Pigment nappali és éjszakai arckrém hatását a teljes arcon, a nyakon és a dekoltázson. Az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy elhalványítsa a különálló, kisebb pigmentfoltokat. A két termék hatékony együtt, de naponta csak négyszer vihet fel a bőrére thiamidolt tartalmazó terméket.

Az egyiket használja reggel, az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 előtt, majd a másikat este, az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém felvitele előtt, vagy akár használhatja mindkettőt ugyanakkor, a napszaknak megfelelő arckrém alkalmazása előtt. Ha a kettőt egyszerre alkalmazza, használja először a szérumot, majd a korrektor stiftet, végül pedig a megfelelő arckrémet.

Használhatom az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot arckrém helyett?

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum koncentrált hialuronsavat tartalmaz, mely javítja a bőr hidratáltságát. Arra fejlesztették ki, hogy fokozza pigmentcsökkentő arckrémeink hatását. A legjobb eredmény eléréséhez javasoljuk, hogy a szérumot használja az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának más tagjaival együtt.

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum nem védi a bőrt a napsugárzás ellen. Mivel a napsütés a hiperpigmentáció kialakulásának egyik fő okozója, fontos, hogy még borús napokon is megfelelő fényvédelmet alkalmazzon. Azt javasoljuk, hogy ha reggel használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot, akkor utána vigyen fel bőrére Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 terméket, mely segít halványítani a már kialakult aknefoltokat, valamint óvja a bőrt a naptól, és ezáltal csökkenti a további, napsugárzás okozta pigmentációs problémákat. Ha bőre intenzív napsütésnek van kitéve, válasszon magasabb fényvédő faktorú terméket az Eucerin napvédői közül.

Összetevők

Használati útmutató

•Naponta egyszer (reggel vagy este) vigye föl alaposan megtisztított arcbőrére, nyakára és dekoltázsára
•Az adagoló tetejét középen nyomja meg, így biztosíthatja, hogy mindkét szérumból azonos mennyiség kerüljön a bőrére. A termék első használatakor három-négy lenyomásra is szükség lehet, hogy a szérum megjelenjen
•Gyengéden masszírozza be bőrébe
•Ügyeljen rá, hogy szembe ne kerüljön
•Az optimális eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, az Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém és az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stift termékekkel együtt.
•Minden terméket naponta egyszer használjon. Egy nap maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó terméket.

A tetőt középen nyomja meg, így mindkét szérumból azonos mennyiséget adagolhat ki

Napi bőrápolási rutin

Alaposan tisztítsa meg a bőrét a megfelelő Eucerin arctisztítóval. Válasszon az alábbiak közül:

- Eucerin DermatoCLEAN Frissítő arctisztító zselé (normál és vegyes bőrre)
- Eucerin DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tej (száraz, érzékeny bőrre)

Használjon tonikot, válassza például az Eucerin DematoCLEAN Clarifying Toner-t (minden bőrtípusra), ezzel előkészítheti bőrét az arckrém befogadására.

Hidratálja bőrét reggel Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30, este pedig Eucerin Anti-Pigment Éjszakai arckrém használatával.

A legjobb eredmény eléréséhez a hidratáló krém előtt használja az Eucerin Anti-Pigment Dual szérumot és/vagy az Eucerin Anti-Pigment Korrektor stiftet.  A szérumot és a Korrektor stiftet naponta csak egyszer használja (reggel vagy este).

Az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 UVB- (FF30) és UVA-védelmet is biztosít. Ha további napvédelmet szeretne, az  Eucerin kiváló minőségű fényvédői között egyaránt talál magas és nagyon magas fényvédő faktorú termékeket, melyeket  kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtsanak a bőrrel kapcsolatos különféle problémákra.

Az azonnali arcszínkorrekcióhoz az Eucerin Anti-Pigment Nappali arckrém FF30 után használjon Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek a termékek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

Mi tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Olyan szérumot keres, mely csökkenti a pigmentfoltokat:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket.

Meg akarja előzni, hogy a pigmentfoltok kiújuljanak:

A thiamidolt tartalmazó formula segít megelőzni, hogy a pigmentfoltok újra megjelenjenek.

Szeretné, hogy bőre egyenletesebb árnyalatú és ragyogóbb legyen:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum megújítja a bőr megjelenését, mely ragyogóbb és sugárzóbb lesz.

Olyan terméket keres, mely segít javítani bőrének állapotát:

Az Eucerin Anti-Pigment Dual szérum érezhetően simává teszi és láthatóan újjávarázsolja a bőrt, mely egyenletes árnyalatú és ragyogó lesz.

Azonnali megoldást keres az arcszín korrigálására:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém világos árnyalat vagy az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém medium árnyalat terméket. Ezek színpigmenteket tartalmaznak, melyek azonnal egyenletessé teszik az arcbőr árnyalatát.

 
Öregedésgátló szérumot keres, mely feltölti a mély ráncokat:

Ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot, mely finomítja a bőr textúráját és elősegíti a hámsejtek megújulását, miközben belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is.

Eucerin Anti-Pigment hiperpigmentációt csökkentő termékek Az egyenletes tónusú, ragyogó bőrért

A napsugárzás, a hormonhatások és az idősödés mind olyan tényezők, melyek hiperpigmentációt idézhetnek elő: a bőrön sötét elszíneződések és öregségi foltok (más néven májfoltok) jelennek meg, melyek egyenetlenné teszik a bőr tónusát. Az Eucerin Anti-Pigment termékeket kifejezetten a hiperpigmentáció csökkentésére fejlesztették ki, hogy bőre egyenletesebb megjelenésű és sugárzó legyen.

Mindhárom termék – egy nappali krém, egy éjszakai krém és egy korrektor stift – thiamidolt tartalmaz. Ez egy hatékony és szabadalmaztatott összetevő, mely a hiperpigmentáció kiváltó okára hat: csökkenti a melanintermelést. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy halványítja a sötét foltokat és megelőzi újbóli kialakulásukat. Az első eredmények már két hét után láthatók, és a termékek rendszeres használatával folyamatos a javulás.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.