• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Aquaphor regeneráló spray

0.0
0 Vélemény írása
Intenzíven hidratál, segít regenerálni a rendkívül száraz, irritált bőrt
Innovatív regeneráló spray, mely 360°-os hozzáférést biztosít a száraz bőrhöz a test bármely pontján
Fejjel lefelé is használható

Rendkívül száraz, irritált bőrre

A vízmentes, regeneráló hűsítő spray azonnal megnyugtatja a száraz vagy rendkívül száraz, érdes vagy irritált bőrt a test bármely területén. Az innovatív regeneráló spray ideális a karok, lábak és más nagyobb bőrfelületek, valamint a nehezen elérhető testrészek kezelésére, mivel megköti a nedvességet, hidratálja a bőrt és felgyorsítja annak regenerálódását.

A termékről

Eucerin Aquaphor regeneráló spray száraz, irritált bőrre

Ha a bőr védőréteg funkciója sérül, a bőr érzékenyebbé válik a külső irritációkkal szemben. Az irritált bőrnek gyakran nem csak testápolóra van szüksége ahhoz, hogy teljesen megnyugodjon. A száraz vagy irritált bőr regenerálásához kenőcsre lehet szükség, azonban a hagyományos kenőcsök felvitele nehéz és időigényes lehet a nagyobb testrészek, például a karok, a lábak vagy a törzs esetén.

A nagyobb testrészek egyszerű és azonnali ápolása érdekében alkottuk meg az Eucerin Aquaphor regeneráló spray-t. Az innovatív spray-adagolóval könnyedén elérheti bármelyik testrészét. A fúvóka folyamatos, egyenletes adagolást biztosít, sőt fejjel lefelé is használható, így 360°-os hozzáférést biztosít a száraz bőrhöz a test bármely pontján. A bőr felszínén védőréteget képez a bőr regenerálódása, megnyugtatása és az azonnali hűsítése érdekében. A vízmentes kenőcs klinikailag bizonyítottan regenerálja a száraz, irritált bőrt. 

A formula glicerint és pantenolt tartalmaz, melyek elősegítik a bőr nedvességtartalmának fenntartását, valamint támogatják a regenerálódást és a gyógyulást. A spray formulája tartósítószerektől és illatanyagoktól mentes, valamint klinikailag bizonyítottan hidratálja a bőrt, enyhítve a szárazságot. A bőr láthatóan regenerálódik és gyógyulásnak indul.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását rendkívül száraz, érdes és irritált bőrön is.

Főbb eredmények

A termékre vonatkozóan termékhasználati (PiU) vizsgálat készült 120 száraz, irritált bőrű, 25 és 65 év közötti nő részvételével 1. A vizsgálatban résztvevők a termék két hétig tartó rendszeres használata után a következő eredményekről számolt be:

Termékhasználat
Azonnal megnyugtatja és enyhíti a száraz, érdes bőrt az egész nap során 9/10

Nyugtatja a bőrt az egész nap során

9/10
Ideális száraz lábakra és sarkakra 9/10
Frissítő hűs érzést nyújt 8/10

                                                                                                            
1 Beiersdorf AG, PiU, Franciaország, 2019. november

TULAJDONSÁGOK

 • gyorsan beszívódik
 • illatanyagmentes
 • tartósítószer-mentes
 • water-free
 • nem mitesszerképző
 • könnyen felvihető spray állag
 • moisturizing
 • nem zsíros
 • érzékeny bőrre is alkalmazható

Használata

 • 1. lépés - Használat előtt alaposan rázza fel
 • 2. lépés - Alkalmazza a bőrtől 15 cm távolságra tartva
 • 3. lépés - Ha szükséges, finoman dörzsölje be a bőrébe
Alkalmazza annyiszor, ahányszor szükséges. Ne használja nyitott, vérző vagy nedves sebeken. Ne fújja közvetlenül az arcra. Kerülje a szemmel való érintkezést, a termék tartós kifújását és a közvetlen belégzését. 

A legjobb eredmény elérése érdekében használja érzékeny és száraz bőrre kifejlesztett tisztító termékkel, például az Eucerin ph5 olajtusfürdővel.

Használja ezt a terméket, ha…

Testén rendkívül száraz, érdes a bőre.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray azonnal megnyugtatja és enyhíti a rendkívül száraz, érdes bőrt a test bármely részén.

Nehézséget okoz a nagyobb testfelületek, például a lábak, a hát, a törzs, a karok, a kezek vagy a sarok  kenőccsel történő kezelése.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray innovatív adagolóval rendelkezik, amely megkönnyíti még a test nehezen elérhető területeinek kezelését is. A kenőcsöt egyenletesen és folyamatosan oszlatja el a bőrfelületen, és fejjel lefelé is használható.

Úgy érzi, hogy a testápolók nem elegek ahhoz, hogy kellően megnyugtassák rendkívül száraz bőrét a nagyobb testrészeken.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray klinikailag bizonyítottan regenerálja a rendkívül száraz, irritált bőrt, mivel ideális védőréteget hoz létre a bőr megújulása érdekében. A spray adagoló 360 fokos hozzáférést biztosít a test bármely területéhez.

Sportolás során bőre ki szokott dörzsölődni.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray könnyedén alkalmazható a nagyobb testrészeken, mint például a lábak vagy a karok, így ideális védőrétegként szolgál a kidörzsölődés ellen olyan sportok esetén, mint például a kocogás. Ha dörzsölődést tapasztal, a spray megvédi, regenerálja és hűsíti a bőrt.

Válasszon másik terméket, ha…

Rendkívül száraz a bőre, de nincs szükség a test nagyobb területeinek kezelésére.
Ebben az esetben az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs használatát javasoljuk, amely vízmentes, így elősegíti a bőr regenerálódását, de nem rendelkezik spray-adagolóval.

Ajkain száraz, repedezett a bőr.

Próbálja ki az Eucerin Aquaphor SOS ajakbalzsamot.

Arcbőre száraz vagy rendkívül száraz.
Az Eucerin arcápolási termékek széles választékát kínálja száraz bőrre. Ezen termékcsalád tagjai a testén található bőr kezelésre készültek, így ha száraz vagy rendkívül száraz arcbőre van, próbálja ki inkább az Eucerin UreaRepair PLUS arctermékeket.

Összetevők

Ez a védelmet biztosító kenőcs hatékonyan megerősíti a bőr természetes védőrétegét, és közben lehetővé teszi, hogy a bőr lélegezzen. A víz-, illatanyag- és tartósítószermentes formula lehetővé teszi a vízgőz és az oxigén áramlását, valamint félig áteresztő védőréteget képez.

Az egyik hozzáadott összetevő, a glicerin, hatékonyan hidratál, mivel beszívja a vizet és a tartós hidratálás érdekében meg is köti azt a bőrben. A másik összetevő, a pantenol, fokozza a bőr regenerálódását és gyógyulását, mivel a vízvesztés csökkentésével elősegíti a hidratációt.

A spray kialakításnak köszönhetően a termék fejjel lefelé is használható, így egyenletesen oszlatja el a kenőcsöt és hidratálja az olyan nehezen elérhető területeket is, mint a karok vagy a lábak.

 

Hogyan hat?

Gyakori kérdések (4)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.