• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Aquaphor regeneráló spray

Rendkívül száraz, irritált bőrre

A vízmentes, regeneráló hűsítő spray azonnal megnyugtatja a száraz vagy rendkívül száraz, érdes vagy irritált bőrt a test bármely területén. Az innovatív regeneráló spray ideális a karok, lábak és más nagyobb bőrfelületek, valamint a nehezen elérhető testrészek kezelésére, mivel megköti a nedvességet, hidratálja a bőrt és felgyorsítja annak regenerálódását.

Eucerin Aquaphor regeneráló spray száraz, irritált bőrre

Ha a bőr védőréteg funkciója sérül, a bőr érzékenyebbé válik a külső irritációkkal szemben. Az irritált bőrnek gyakran nem csak testápolóra van szüksége ahhoz, hogy teljesen megnyugodjon. A száraz vagy irritált bőr regenerálásához kenőcsre lehet szükség, azonban a hagyományos kenőcsök felvitele nehéz és időigényes lehet a nagyobb testrészek, például a karok, a lábak vagy a törzs esetén.

A nagyobb testrészek egyszerű és azonnali ápolása érdekében alkottuk meg az Eucerin Aquaphor regeneráló spray-t. Az innovatív spray-adagolóval könnyedén elérheti bármelyik testrészét. A fúvóka folyamatos, egyenletes adagolást biztosít, sőt fejjel lefelé is használható, így 360°-os hozzáférést biztosít a száraz bőrhöz a test bármely pontján. A bőr felszínén védőréteget képez a bőr regenerálódása, megnyugtatása és az azonnali hűsítése érdekében. A vízmentes kenőcs klinikailag bizonyítottan regenerálja a száraz, irritált bőrt. 

A formula glicerint és pantenolt tartalmaz, melyek elősegítik a bőr nedvességtartalmának fenntartását, valamint támogatják a regenerálódást és a gyógyulást. A spray formulája tartósítószerektől és illatanyagoktól mentes, valamint klinikailag bizonyítottan hidratálja a bőrt, enyhítve a szárazságot. A bőr láthatóan regenerálódik és gyógyulásnak indul.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását rendkívül száraz, érdes és irritált bőrön is.

FŐBB EREDMÉNYEK

A termékre vonatkozóan termékhasználati (PiU) vizsgálat készült 120 száraz, irritált bőrű, 25 és 65 év közötti nő részvételével 1. A vizsgálatban résztvevők a termék két hétig tartó rendszeres használata után a következő eredményekről számolt be:

Termékhasználat
Azonnal megnyugtatja és enyhíti a száraz, érdes bőrt az egész nap során 9/10

Nyugtatja a bőrt az egész nap során

9/10
Ideális száraz lábakra és sarkakra 9/10
Frissítő hűs érzést nyújt 8/10

                                                                                                            
1 Beiersdorf AG, PiU, Franciaország, 2019. november

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyakran használjam az Eucerin Aquaphor regeneráló spray-t?

Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray-t bármikor alkalmazhatja, amikor azonnal szeretné megnyugtatni és regenerálni a rendkívül száraz vagy érdes bőrt a test bármely pontján. Kerülje a közvetlenül az arcon vagy annak közelében történő használatot.

Honnan tudhatom, hogy száraz a bőröm, vagy bőrbetegségben szenvedek?

Ezen a weboldalon információkat találhat a száraz bőrről vagy a Xerosisról, valamint az olyan betegségekről is, mint az ekcéma (atópiás dermatitisz), a keratosis pilaris (más néven grízes bőr) és a pikkelysömör. Elvégezheti bőrtesztünket is, amellyel még többet megtudhat a bőre típusáról és állapotáról, valamint arról, hogy hogyan lehet a legjobban gondoskodni róla. Ha még mindig bizonytalan vagy aggódik a tünetei miatt, javasoljuk, hogy kérjen tanácsot gyógyszerésztől vagy bőrgyógyászától.

Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray az arcon és a testen található rendkívül száraz bőrfelületeken is alkalmazható?

Az innovatív spray kiszerelésnek köszönhetően az Eucerin Aquaphor regeneráló spray a legjobb választás a test nagyobb területeinek, például a karok, a lábak, a hát vagy a törzs kezeléséhez. Mivel fejjel lefelé is használható, a nehezen elérhető területeken is alkalmas a rendkívül száraz bőr megnyugtatására, amelyeken a szokásos kenőcs nehezen alkalmazható. Kerülje a közvetlenül az arcon történő használatot. A kisebb kiterjedésű száraz vagy érdes bőr ápolására használja az Eucerin Aquaphor regeneráló kenőcsöt.

Használhatom az Eucerin Aquaphor regeneráló spray-t a lábakon, a háton, a törzsön, a kezeken, a karokon, a lábakon vagy a sarkakon található száraz bőr kezelésére?

Igen! Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray kifejezetten az ilyen nagyobb vagy nehezen elérhető testfelületek kezelésére készült. A spray folyamatosan és egyenletesen oszlatja el a kenőcsöt, sőt fejjel lefelé is használható, így könnyebben hozzáfér a nagyobb, nehezebben elérhető bőrfelületekhez.

Összetevők

  • 1. lépés - Használat előtt alaposan rázza fel
  • 2. lépés - Alkalmazza a bőrtől 15 cm távolságra tartva
  • 3. lépés - Ha szükséges, finoman dörzsölje be a bőrébe
Alkalmazza annyiszor, ahányszor szükséges. Ne használja nyitott, vérző vagy nedves sebeken. Ne fújja közvetlenül az arcra. Kerülje a szemmel való érintkezést, a termék tartós kifújását és a közvetlen belégzését. 

A legjobb eredmény elérése érdekében használja érzékeny és száraz bőrre kifejlesztett tisztító termékkel, például az Eucerin ph5 olajtusfürdővel.

A száraz bőrhöz kialakított regeneráló spray használata

Használja ezt a terméket, ha…

Válasszon másik terméket, ha…

Testén rendkívül száraz, érdes a bőre.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray azonnal megnyugtatja és enyhíti a rendkívül száraz, érdes bőrt a test bármely részén.

Nehézséget okoz a nagyobb testfelületek, például a lábak, a hát, a törzs, a karok, a kezek vagy a sarok  kenőccsel történő kezelése.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray innovatív adagolóval rendelkezik, amely megkönnyíti még a test nehezen elérhető területeinek kezelését is. A kenőcsöt egyenletesen és folyamatosan oszlatja el a bőrfelületen, és fejjel lefelé is használható.

Úgy érzi, hogy a testápolók nem elegek ahhoz, hogy kellően megnyugtassák rendkívül száraz bőrét a nagyobb testrészeken.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray klinikailag bizonyítottan regenerálja a rendkívül száraz, irritált bőrt, mivel ideális védőréteget hoz létre a bőr megújulása érdekében. A spray adagoló 360 fokos hozzáférést biztosít a test bármely területéhez.

Sportolás során bőre ki szokott dörzsölődni.
Az Eucerin Aquaphor regeneráló spray könnyedén alkalmazható a nagyobb testrészeken, mint például a lábak vagy a karok, így ideális védőrétegként szolgál a kidörzsölődés ellen olyan sportok esetén, mint például a kocogás. Ha dörzsölődést tapasztal, a spray megvédi, regenerálja és hűsíti a bőrt.

Rendkívül száraz a bőre, de nincs szükség a test nagyobb területeinek kezelésére.
Ebben az esetben az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs használatát javasoljuk, amely vízmentes, így elősegíti a bőr regenerálódását, de nem rendelkezik spray-adagolóval.

Ajkain száraz, repedezett a bőr.

Próbálja ki az Eucerin Aquaphor SOS ajakbalzsamot.

Arcbőre száraz vagy rendkívül száraz.
Az Eucerin arcápolási termékek széles választékát kínálja száraz bőrre. Ezen termékcsalád tagjai a testén található bőr kezelésre készültek, így ha száraz vagy rendkívül száraz arcbőre van, próbálja ki inkább az Eucerin UreaRepair PLUS arctermékeket.

Aquaphor Regeneráló kenőcs Felgyorsítja a bőrregenerációt

Bőrünknek fontos feladata van szervezetünk védelmében, de néha nagyon kiszáradhat, töredezetté és irritálttá válhat. Ilyenkor SOS ápolásra van szüksége.

Az Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs azt az SOS ápolást nyújtja a száraz vagy rendkívül száraz, töredezett és irritált bőr számára, amire annak szüksége van. A vízmentes kenőcs gyengéd, féligáteresztő védőréteget képez a bőrön, mely biztosítja a vízpára és az oxigén természetes ki-be áramlását, így engedi a bőrt „lélegezni” és erősíti természetes védelmi funkcióit. A kenőcs formuláját glicerin és panthenol gazdagítja. A glicerin hatékony hidratáló, mely megköti és a bőrben tartja a vizet, a panthenol pedig segít felgyorsítani a regenerációt, és szintén kiválóan hidratál.
Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy az illatanyag- és tartósítószer-mentes Eucerin Aquaphor Regeneráló kenőcs rendbehozza a nagyon száraz, töredezett és irritált bőrt.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.