• (2)
Olvasson értékeléseket Írjon értékelést

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre

Dehidratált, érzékeny bőrre

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a kiszáradt, érzékeny bőr számára.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre innovatív archidratáló, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre termék selymes állagú, frisstő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

A terméket szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 365 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 88-an próbálták ki az Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre terméket. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

FŐBB EREDMÉNYEK

  • Azonnali eredmények: 93% tapasztalt azonnali javulást a bőr hidratáltságában és állította, hogy a termék „rögtön felélénkíti és felfrissíti a bőrt”
  • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
  • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
  • A bőr sima és rugalmas: 98% állította, hogy bőrét simábbnak és rugalmasabbnak érzi.
  • Enyhíti a kellemetlen érzést: 94% állította, hogy a termék „csökkenti a bőrfeszülés érzését”
  • Rendkívül jól használható érzékeny bőrre: 97% egyetértett azzal az állítással, hogy a termék „különösen jól megfelel az érzékeny bőr igényeinek”

Összetevők

Használati útmutató

Reggel és este gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szembe ne kerüljön.

Arcápolás

Napi bőrápolási rutin

Szemkörnyék ápolása

Először alkalmazza azt a speciális bőrápoló terméket, amelyet használ, például az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápolót.

Arcápolás

Használja az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet száraz, érzékeny bőrre.

Napfényvédelem

Ha bőre erős napsütésnek lesz kitéve, védje Eucerin® Sun Napozó krém arcra FF50+ termékkel.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Próbáljon ki egy másik terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arcápolót keres.

Száraz bőre dehidratálódott és érzékennyé vált. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló ackrémet száraz, érzékeny bőrre terméket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy hatását gyengéden fejtse ki a száraz bőrön. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

Intenzíven hidratáló arckrémet keres, mely az UVA- és UVB-sugarak ellen is védelmet nyújt. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF15 terméket.

Olyan arcápoló terméket keres érzékeny bőrre, mely csökkenti a ráncok mélységét és erősíti a bőrt. Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápolót normál, vegyes bőrre FF15 fényvédő faktorral.

Intenzíven hidratáló arcápolót keres, de a bőre a normál vagy a vegyes típusba tartozik. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre.

Intenzíven hidratáló testápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló balzsamot.

Bőre hiperérzékeny, s ennek fő tüneteként égető, csípő vagy viszkető érzést tapasztal. Próbálja ki az Eucerin® UltraSENSITIVE Arcápolót száraz bőrre, mely csak korlátozott számú összetevőt tartalmaz, hogy ezáltal is csökkentse az allergiás reakció kockázatát.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan találom meg a nekem megfelelő hidratálót?

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre különösen jó azok számára, akik gazdag, intenzíven hidratáló arcápolót keresnek száraz bőrre. Weboldalunkon sok helyen talál információt más hidratálókról és a különböző bőrtípusokról, de ha bizonytalan, azt ajánjuk, hogy kérdezzen meg egy gyógyszerészt vagy bőrgyógyászt, aki személyesen segíthet a diagnózis felállításában.

Hogyan készítsem elő a bőröm az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre használata előtt?

Kezdje a bőrápolást azzal, hogy gyengéden, de alaposan megtisztítja arcát az Eucerin® DermatoCLEAN Kímélő arctisztító tejjel. Ezután használja az Eucerin® DermatoCLEAN Arctiszító tonikot. Ha gyorsabb megoldást keres a tisztításra, próbálja ki az Eucerin® DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosót. Ha a bőre tiszta, jobban be tudja fogadni az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre hatóanyagait.

Miért kell a mindennapi bőrápolás részévé tennem a napvédelmet?

Nagyon fontos, hogy arcbőrünket megvédjük a naptól. Arcunkon a bőr vékonyabb és érzékenyebb az UVA- és UVB-sugárzásra, mint testünk egyéb részein. S mivel nem védi ruházat, arcunk egész éven át ki van téve a napsugárzásnak. A hosszan tartó UV-sugárzás csökkentheti az aquaporinok aktivitását, és ennek következtében a bőr ránézésre és érzésre is szárazzá, dehidratálttá válhat. A napvédelem segíthet megelőzni a DNS károsodását, a fény bőröregítő hatását és a hiperpigmentációt, vagyis a foltok kialakulását.

Miért van szüksége az érzékeny és kiszáradt bőrnek speciális napvédelemre?

A bőr gyakran azért válik dehidratálttá és érzékennyé, mert természetes védelme meggyengült. Ennek következményeként erősebben reagál a napfényre és kiszolgáltatottabb a nap káros hatásaival szemben. A napfény előidézheti az érzékeny bőr további dehidratáltságát, súlyosbíthatja a tüneteket és mindez oda vezethet, hogy a bőr látványra és érzésre még szárazabb lesz, mint amilyen korábban volt. Érdemes olyan termékeket használni, amelyeket kifejezetten száraz bőrre fejlesztettek ki, mert ezek kisebb valószínűséggel okoznak irritációt. Az AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál bőrre UV szűrővel FF25 terméket, ha pedig erősebb védelemre van szükség, használja az Eucerin® Sun Mattító fluidot FF50+ UV szűrővel.

AQUAporin ACTIVE Arcápolás Intenzív és hosszan tartó hidratálás – belülről

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és kiszárad. A száraz bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.
 

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE termékcsalád egyedi formulájával javítja a bőr saját hidratációs rendszerének működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.
 

Az aquaporinok mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. Minden termék formulájában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.
 

Mivel mindenfajta bőrt – a normál, a száraz, a zsíros és a vegyes típusba tartozót egyaránt – fenyeget a kiszáradás veszélye, az Eucerin® AQUAporin ACTIVE választékában mindenki találhat kifejezetten a saját bőrtípusára kifejlesztett terméket. Ezek mindegyike intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, enyhíti a feszülő érzést és a bőrt sugárzó megjelenésűvé, valamint sima és rugalmas tapintásúvá teszi. A termékcsaládról klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják, hogy használható érzékeny bőrre is, és minden termék illatanyag- és parabenmentes.

A termék értékelése
  • (2)
5 az 1-5 skálán / 2 értékelés
5 csillag
2
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.
Árpási Istvánné,

Nagyon kellemes

Az Aquaporin active hidratáló arckrém nagyon elnyerte a tetszésemet, száraz ráncosodásra hajlamos arcbőrömre nagyon jó hatással van. Használata során észrevehetően bársonyosabbá válik az arcbőr. Nem fényesedik ki az arc, rögtön beszívódik. Minden tekintetben rendkívül kellemes a használata.
Ambrus Tímea ,

Életmentő

Egy éve talalkoztam először ezzel a krémmel és azóta elvalaszthatatlan a kapocs köztünk. Sajnos egy éve kezdődtetek nálam a száraz arcbőr tünetei, amely mellé vörös foltok is társultak az arcom különböző részein, nagyon kétségbeesetten kerestem a megoldást amivel eltudnám tüntetni a foltokat de szinte már mindent kipróbáltam a patikai krémektől a luxus kategóriáig. Mikor már kezdtem feladni anyukám szekrényben ratalaltam erre a csodára. Ahogy felkentem már 10 percre rá éreztem a hatását nem hittem a szememnek. Nem húzódott nem viszketett a bőröm kezdtek elhalványodni a vörös foltok és egy 2 nap múlva eltűntek a szárazsággal együtt! :) Hihetetlen volt számomra a hatása és azóta is rendszeresen használom amikor a szárazság tüneteit észlelem már nem kell félnem mert ez a krém életmentő! :) Nem hittem eddig a csodákban de ez a krém tényleg egy csoda.:)