• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz, érzékeny bőrre

5.0
2 Vélemény írása
Hidratált arcbőrt biztosít akár 24 órán keresztül
Enyhíti száraz bőr feszülő érzését
Az arcbőrt simává és rugalmassá teszi

Dehidratált, érzékeny bőrre

Hidratáló ápolás a száraz arcbőr számára

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre olyan hidratáló krém, melyet száraz, dehidratálódott, érzékeny bőr ápolására fejlesztettek ki. A természetazonos glüko-glicerolt tartalmazó, innovatív archidratáló aktiválja a bőr saját nedvességelosztó csatornáit, az aquaporinokat. Ezeken keresztül áramlik a nedvesség a hámsejtek között, így a termék belülről segít egyensúlyba hozni a bőr hidratációját, és ennek köszönhetően a bőr rugalmas, sima és sugárzó lesz.

A termékről

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre innovatív archidratáló, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem meggyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik, azaz kiszárad. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek következtében érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, és/vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE száraz bőrre termék bársonyos állagú formulája gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin AQUAporin ACTIVE száraz bőrre termék klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyagmentes.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják: Kiváló hatékonyság és tolerabilitás érzékeny bőrön

A terméket szigorú vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra.

2014 szeptemberében 263 (20 és 45 év közötti) nő vett részt egy termékhasználati tesztben, melynek során két héten át alkalmazták a terméket. Ezek közül a személyek közül 88-an próbálták ki az Az Eucerin AQUAporin ACTIVE száraz bőrre terméket. Emellett a termék hatékonyságát és tolerabilitását klinikai vizsgálatokkal is felmérték.

Főbb eredmények

 • Azonnali eredmények: 93% tapasztalt azonnali javulást a bőr hidratáltságában és állította, hogy a termék „rögtön felélénkíti és felfrissíti a bőrt”
 • Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után.
 • Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság.
 • A bőr sima és rugalmas: 98% állította, hogy bőrét simábbnak és rugalmasabbnak érzi.
 • Enyhíti a kellemetlen érzést: 94% állította, hogy a termék „csökkenti a bőrfeszülés érzését”
 • Rendkívül jól használható érzékeny bőrre: 97% egyetértett azzal az állítással, hogy a termék „különösen jól megfelel az érzékeny bőr igényeinek”

Tulajdonságok

 • Gyorsan beszívódik
 • Nem mitesszerképző
 • Kiváló sminkalap
 • Illatanyagmentes

Használata

Használati útmutató

Reggel és este gyengéden masszírozza be az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Szembe ne kerüljön.

Napi bőrápolási rutin

1. lépés: Tisztítás

Tovább

2. lépés: Tonizálás

Tisztítsa meg bőrét a Eucerin DematoCLEAN [HYALURON] habzó arclemosó zselével – anélkül, hogy kiszárítaná – így felkészítheti a bőrápoló termék hatóanyagainak befogadására.

Tovább

3. lépés: Különleges ápolás

Először az ön által használt speciális bőrápoló terméket vigye fel.

Tovább

4. lépés: Ápolás

Az Eucerin AQUAporin ACTIVE normál és vegyes bőrre terméket gyengéden masszírozza be száraz bőrébe.

Tovább

5. lépés: Védelem

Ha bőre erős napsütésnek lesz kitéve, védje érzékeny vagy száraz bőrre készült napvédővel, például Eucerin® Sun Napozó krém arcra FF50+ termékkel.

Tovább

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arcápolót keres.

Száraz bőre dehidratálódott és érzékennyé vált. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló ackrémet száraz, érzékeny bőrre terméket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy hatását gyengéden fejtse ki a száraz bőrön. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

Próbáljon ki egy másik terméket, ha …

Intenzíven hidratáló arckrémet keres, mely az UVA- és UVB-sugarak ellen is védelmet nyújt. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF15 terméket.

Olyan arcápoló terméket keres érzékeny bőrre, mely csökkenti a ráncok mélységét és erősíti a bőrt. Próbálja ki az Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arcápolót normál, vegyes bőrre FF15 fényvédő faktorral.

Intenzíven hidratáló arcápolót keres, de a bőre a normál vagy a vegyes típusba tartozik. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrémet normál, vegyes bőrre.

Intenzíven hidratáló testápolót keres. Próbálja ki az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló balzsamot.

Bőre hiperérzékeny, s ennek fő tüneteként égető, csípő vagy viszkető érzést tapasztal. Próbálja ki az Eucerin® UltraSENSITIVE Arcápolót száraz bőrre, mely csak korlátozott számú összetevőt tartalmaz, hogy ezáltal is csökkentse az allergiás reakció kockázatát.

Összetevők

Az aquaporinok alacsony száma miatt a nedvességtartalom csökken (sematikus ábrázolás)

A megnövekedett számú aquaporinok hatására intenzív hidratáltság érzékelhető még a bőr mélyebb, epidermális rétegeiben is. (sematikus ábrázolás)

Hogyan hatnak együtt

A különleges formula egy továbbfejlesztett glicerolszármazékot, természetazonos glüko-glicerolt tartalmaz, melynek kiváló hidratálóképessége tudományosan bizonyított. A glüko-glicerol aktiválja a bőr saját nedvességtovábbító csatornáit, az aquaporinokat. A formula segít megerősíteni a bőr természetes védelmi rendszerét, ezáltal megelőzi a vízvesztést és hosszan tartó hidratációt biztosít.

Gyakori kérdések (8)

5.0
2 véleménye szerint *
2
0
0
0
0
 • árpási I. 2017. 05. 24.
  Nagyon kellemes
  Termékminta:
  Ingyenes termékminta
  Az Aquaporin active hidratáló arckrém nagyon elnyerte a tetszésemet, száraz ráncosodásra hajlamos arcbőrömre nagyon jó hatással van. Használata során észrevehetően bársonyosabbá válik az arcbőr. Nem fényesedik ki az arc, rögtön beszívódik. Minden tekintetben rendkívül kellemes a használata.
 • Ambrus T. 2017. 05. 23.
  Életmentő
  Termékminta:
  Ingyenes termékminta
  Egy éve talalkoztam először ezzel a krémmel és azóta elvalaszthatatlan a kapocs köztünk. Sajnos egy éve kezdődtetek nálam a száraz arcbőr tünetei, amely mellé vörös foltok is társultak az arcom különböző részein, nagyon kétségbeesetten kerestem a megoldást amivel eltudnám tüntetni a foltokat de szinte már mindent kipróbáltam a patikai krémektől a luxus kategóriáig. Mikor már kezdtem feladni anyukám szekrényben ratalaltam erre a csodára. Ahogy felkentem már 10 percre rá éreztem a hatását nem hittem a szememnek. Nem húzódott nem viszketett a bőröm kezdtek elhalványodni a vörös foltok és egy 2 nap múlva eltűntek a szárazsággal együtt! :) Hihetetlen volt számomra a hatása és azóta is rendszeresen használom amikor a szárazság tüneteit észlelem már nem kell félnem mert ez a krém életmentő! :) Nem hittem eddig a csodákban de ez a krém tényleg egy csoda.:)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.