• 1/1 Eucerin 24 h alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre
 • 1/1 Eucerin 24 h alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre

Eucerin 24 h alumínium-mentes golyós dezodor érzékeny bőrre

0.0
0 Vélemény írása
• Közvetlenül a szőrtelenítés után is használható
• Atópiás dermatitiszben szenvedők is használhatják
• Alumínium-, alkohol-, színezék- és parabenmentes

Bizonyított védelem a testszag ellen 24 órán át

Golyós dezodor, mely 24 órás védelmet nyújt az érzékeny bőr számára. Alumínium-, alkohol-, színezék- és parabenmentes. Atópiás dermatitiszben és dezodor intoleranciában szenvedők is használhatják.

A termékről

Az Eucerin érzékeny bőrre készült golyós dezodora mentes az alumíniumtól, alkoholtól, színezőanyagoktól és a parabenektől.

A gyengéd formulát még a legérzékenyebb bőr is jól tolerálja, és azok is használhatják, akik dezodor intoleranciától vagy atópiás dermatitisztől szenvednek. Az Eucerin golyós dezodor közvetlenül borotválás vagy szőrtelenítés után is használható, és bizonyítottan legalább 24 órán át véd a testszag ellen.

A finom, gyengéd illatú dezodor a frissesség és a biztos védelem érzetét nyújtja.

 

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálat

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a termék 24 órás védelmet nyújt a testszag ellen még deo intolerancia, ekcéma és atópiás dermatitisz esetén is.

TULAJDONSÁGOK

 • alkoholmentes
 • illatanyagmentes

Használata

A maximális hatékonyság érdekében használja mindennap

Használata

 • Alkalmazza zuhanyozás után – reggel és/vagy este –, és használja újra bármikor, amikor szükséges. 
 • Közvetlenül a borotválás vagy másfajta szőrtelenítés után is alkalmazható

Ne használja a terméket, ha a bőre repedezett vagy ha az összetevők bármelyikére allergiás.

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja ezt a terméket, ha…

Önnek érzékeny a bőre, allergiás a dezodorokra vagy atópiás dermatitisztől szenved.

Az Eucerin 24 órás golyós dezodora mentes az alumíniumtól, színezékektől, parabenektől és az alkoholtól. Klinikailag bizonyított, hogy még a legérzékenyebb bőrre is használható.

Hosszan tartó védelmet keres.

Bizonyított tény, hogy a formula több mint 24 órán át véd a testszag ellen.

Próbáljon ki másik terméket, ha…

Erős, vagy túlzott mértékű izzadástól szenved.

Próbálja ki az Eucerin Intenzív izzadásgátló pumpás sprayt vagy az Eucerin Izzadásgátló golyós dezodort.

Összetevők

Hogyan hat?

Az izzadság önmagában szagtalan. A kellemetlen testszagot az okozza, hogy bőrünkön a baktériumok lebontják a verejték alkotóelemeit, és ezáltal illékony szaganyagokat termelnek, melyeket az orrunk (olfaktoros rendszerünk) érzékel. Az Eucerin érzékeny bőrre készült, 24 órás golyós dezodorában levő antibakteriális hatóanyag, a polyquaternium-16 gátolja a baktériumok szaporodását (ezt a folyamatot bakteriosztázisnak is nevezik), és ezáltal megelőzi a testszag kialakulását. A dezodor gyengéd illatanyaga tovább fokozza a frissesség érzését.

Gyakori kérdések (3)

 • Az Eucerin Golyós dezodor érzékeny bőrre segít enyhíteni a túlzott izzadás tüneteit?

  Az izzadás teljesen természetes, egészséges folyamat; szervezetünk így reagál a melegre. Azonban néhányan túlzott izzadástól (hyperhidrosistól) szenvednek. Ez lehet örökletes, bizonyos gyógyszerek is előidézhetik, de akár valamilyen betegség is meghúzódhat a háttérben. Ha Önt bármilyen szempontból aggasztja izzadásának mértéke, javasoljuk, forduljon orvoshoz. 

   

 • Hogyan hatnak a dezodorok?

  A dezodorok nem gátolják meg az izzadást, de segítenek megakadályozni a kellemetlen szag kialakulását. A testszagot az okozza, hogy bőrünkön a baktériumok lebontják az izzadság alkotóelemeit, és ezáltal illékony szaganyagokat termelnek, melyeket az orrunk (olfaktoros rendszerünk) érzékel. A dezodorok olyan anyagokat tartalmaznak, melyek gátolják a baktériumok szaporodását (ezt a folyamatot bakteriosztázisnak is nevezik), és csökkentik a szagokat előidéző baktériumok számát. Egyes dezodorok illatanyagokat is tartalmaznak, melyek segítenek elfedni a kellemetlen szagokat.

 • Az Eucerin érzékeny bőrre készült dezodora alkalmazható közvetlenül a borotválás vagy másfajta szőrtelenítés után?

  Igen. Az Eucerin dezodorát kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy gyengéd legyen a hónalj érzékeny bőréhez. A hónalj bőre különösen hajlamos az irritációra a borotválás (és a más módszerrel végzett szőrtelenítés) után, mert ilyenkor a bőrön mikrosérülések keletkeznek. Az olyan dezodor használata, amely mentes az alumíniumtól, az alkoholtól, a színezőanyagoktól és a parabénektől, segít minimálisra csökkenteni annak kockázatát, hogy a bőr érzékenyen reagáljon. Klinikailag bizonyított, hogy az Eucerin érzékeny bőrre készült dezodora érzékeny bőrön is gond nélkül alkalmazható, és még azok is használhatják, akik dezodor intoleranciától és/vagy atópiás dermatitisztől szenvednek. Nem csíp, és a bőrnek a frissesség, valamint a biztos védelem érzetét nyújtja.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.