• (0)
Írjon értékelést

Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre

Hatékony védelmet nyújt az érzékeny bőr számára a kellemetlen testszag kialakulása ellen

Ez a gyengéd összetételű dezodor bizonyítottan véd a szagok ellen. A terméket az érzékeny bőrű, dezodor-intoleranciával rendelkező egyének is használhatják.

Az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre termék nem irritálja a bőrt, mivel nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt, tartósítószert vagy színezőanyagot. Bőrbarát összetétele segít helyreállítani a bőr pH-értékét. Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy nagyon érzékeny bőrű, atópiás dermatitsszel vagy dezodor-intoleranciával, illetve hónaljekcémával rendelkező egyének is használhatják.

Klinikai vizsgálatok

Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy még dezodor-intolerancia, ekcéma, illetve atópiás dermatitisz esetén is 24 órás védelmet nyújt a szagok kialakulása ellen.

Összetevők

Használata

  • Használja zuhanyozás után, reggel vagy este, illetve szükség szerint.

A Golyós dezodor érzékeny bőrre termék használata
Használja minden nap a maximális hatás elérése érdekében

Mit tegyen és mit ne tegyen

Használja az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket, ha…

Használjon más terméket, ha…

Érzékeny a bőre:

A termék alkohol-, színezőanyag-, tartósítószer- és illatanyag-mentes, így nem okoz bőrirritációt. Az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket még akkor is használhatja, ha korábban dezodor-intoleranciával rendelkezett.

Az alábbi bőrproblémával rendelkezik:

Az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket psoriasissal, atópiás dermatitisszel, illetve hónaljekcémával rendelkező személyeken tesztelték.

Sérült, irritált vagy sebes a bőre.
Allergiás az összetevők bármelyikére
Ha extrém mértékű izzadástól szenved.

Gyakori kérdések

Hogyan hatnak a dezodorok?

A dezodorok olyan hatóanyagokat tartalmaznak, melyek segítenek lelassítani a kelletelen szagokat előidéző baktériumok szaporodását (bakteriosztázis), s ezáltal csökkentik azok számát. A dezodorok olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek elnyelik a szaganyagokat. Ezáltal csökkentik a testszagot. Végül pedig, ha illatanyagot is tartalmaznak, elfedhetik a kellemetlen testszagot.

Enyhíti a túlzott izzadás problémáját az Eucerin® Golyós dezodor érzékeny bőrre termék?

Az izzadás teljesen természetes és nagyon fontos élettani reakció, melyet a meleg vált ki. A túlzott mértékű izzadás lehet örökletes, de kialakulhat valamely betegség tüneteként vagy gyógyszer hatására is.

A termék értékelése
  • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.