Az Eucerin® DermoCosmetics Termékfejlesztés vezetője, Dr. Rainer Wolber

Tudományos háttér: Intenzív Izzadásgátló és Érzékeny bőrre ajánlott dezodorok

A súlyos izzadás nem csak fizikai probléma, de érzelmi is. Hatással lehet az ember önbecsülésére és árthat az önbizalmának társasági helyzetekben.

ATERMÉKCSALÁD TÖRTÉNETE

„A problémához a társadalmi megbélyegzés is hozzá tartozik” mondja Rainer Wolber, PhD., az Eucerin® Kutató és Fejlesztő Részleg vezetője. „A problémával sújtottak gyakran szégyellik a tüneteket és nem mernek segítséget kérni. Ez általában igaz a bőrproblémákra.”

„Így legelőször, mielőtt új termékeket fejlesztettünk volna ki, azokhoz az emberekhez fordultunk, akik legközelebb állnak a problémához (az ebben szenvedők, a bőrgyógyászok és a pszichológusok).”

Az Eucerin® bőráplási szakemberei elbeszélgettek súlyos izzadással küzdőkkel és azokkal, akik bőrpanaszoktól szenvednek - és a gyógyszerészekkel is, akik elérhető közelségben vannak, hogy segítséget és tanácsot nyújtsanak.

Kutatóink újra és újra ugyanazokat a visszajelzéseket hallották. A betegek elmondták, nincs egy átfogó megoldás a problémájukra. Úgy érezték, választaniuk kell: vagy orvosi terméket használnak, vagy egy bőrbarátabb, de esetleg kevésbé hatásos kozmetikai márkát.

„Ez a kettős igény volt a kiindulópontunk, amikor elkezdtük kifejleszteni dezodoráló és izzadásgátló termékcsaládunkat” mondja Dr. Wolber.

„Az Eucerin® már így is kitűnő hírnévvel bír a dermokozmetikai bőrápolás terén, nem is beszélve jelentős tapasztalatunkról a megbízható, bőrbarát kozmetikumot terén”.

Orvosi szobában két nő
Az Eucerin® kutatói súyos izzadástól szenvedőkkel beszélgettek a tüneteikről
Két Eucerin kutató beszélget
Kutatóink kifejlesztettek egy hatékony, bőrbarát termékcsaládot

„Így a fő erősségeinkre támaszkodtunk, hogy kifejlesszük az Intenzív izzadásgátló pumpás spray-t túlzott izzadásra és az Izzadásgátló golyós dezodort erős izzadásra.

Az Intenzív izzadásgátló pumpás spray-hez egy olyan formula mellett döntöttünk, mely két igen hatásos izzadásgátló hatóanyagot ötvöz magas koncentrációban. Az aluminium-klórhidrát csökkenti a verejték mennyiségét a bőr felületén és gátat szab a baktériumoknak, ezzel segít csökkenteni a testszagot. Az alumínium-klorid mélyebbre hatol a verejtékmirigyben a hosszú távú hatás érdekében.

Az Izzadásgátló golyós dezodor szintén tartalmaz alumínium-klórhidrátot, egy enyhe uniszex illat mellett, és használható érzékeny, illetve borotvált bőrre is.”

Az alumínium-klórhidrát és az alumínium-klorid hatás folyamata
Az alumínium-klórhidrát és az alumínium-klorid együtt dolgozik a maximális hatás érdekében. Mindkét összetevő elzárja a verejtékcsatornákat.

Mindkét terméket erősen izzadó alanyokon tesztelték. Az Intenzív izzadásgátló pumpás spray 91%-kal csökkenti az izzadást akár 72 órán át*. Az Izzadásgátló golyós dezodor 48 órás tartós védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen.

Eucerin® - az izzadáscsökkentés illusztrációja

„A bőrpanaszoktól szenvedőknek, és azoknak, akiknek korábban problémát okoztak a dezodorok ajánljuk a Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket. Ez a gyengéd dezodor nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt, tartósítószereket és színezőanyagot.

A terméket kifejezetten érzékeny bőrű, dezodor intoleranciában szenvedő betegeken teszteltük, illetve olyanokon, akik atópiás ekcémától vagy psoriasistól szenvednek.”

*Klinikai hatékonysági vizsgálat 25 résztvevővel, 91%-os átlagos izzadás csökkenés.