Tudományos háttér – Intenzív Izzadásgátló és Érzékeny bőrre ajánlott dezodorok

2 perc olvasási idő
Tovább

A súlyos izzadás nem csak fizikai probléma, de érzelmi is. Hatással lehet az ember önbecsülésére és árthat az önbizalmának társasági helyzetekben.

ATERMÉKCSALÁD TÖRTÉNETE

„A problémához a társadalmi megbélyegzés is hozzá tartozik” mondja Rainer Wolber, PhD., az Eucerin® Kutató és Fejlesztő Részleg vezetője. „A problémával sújtottak gyakran szégyellik a tüneteket és nem mernek segítséget kérni. Ez általában igaz a bőrproblémákra.”

„Így legelőször, mielőtt új termékeket fejlesztettünk volna ki, azokhoz az emberekhez fordultunk, akik legközelebb állnak a problémához (az ebben szenvedők, a bőrgyógyászok és a pszichológusok).”

Az Eucerin® kutatói súyos izzadástól szenvedőkkel beszélgettek a tüneteikről
Kutatóink kifejlesztettek egy hatékony, bőrbarát termékcsaládot

Az Eucerin® bőráplási szakemberei elbeszélgettek súlyos izzadással küzdőkkel és azokkal, akik bőrpanaszoktól szenvednek - és a gyógyszerészekkel is, akik elérhető közelségben vannak, hogy segítséget és tanácsot nyújtsanak.

Kutatóink újra és újra ugyanazokat a visszajelzéseket hallották. A betegek elmondták, nincs egy átfogó megoldás a problémájukra. Úgy érezték, választaniuk kell: vagy orvosi terméket használnak, vagy egy bőrbarátabb, de esetleg kevésbé hatásos kozmetikai márkát.

„Ez a kettős igény volt a kiindulópontunk, amikor elkezdtük kifejleszteni dezodoráló és izzadásgátló termékcsaládunkat” mondja Dr. Wolber.

„Az Eucerin® már így is kitűnő hírnévvel bír a dermokozmetikai bőrápolás terén, nem is beszélve jelentős tapasztalatunkról a megbízható, bőrbarát kozmetikumot terén”.

Az alumínium-klórhidrát és az alumínium-klorid együtt dolgozik a maximális hatás érdekében. Mindkét összetevő elzárja a verejtékcsatornákat.

„Így a fő erősségeinkre támaszkodtunk, hogy kifejlesszük az Intenzív izzadásgátló pumpás spray-t túlzott izzadásra és az Izzadásgátló golyós dezodort erős izzadásra.

Az Intenzív izzadásgátló pumpás spray-hez egy olyan formula mellett döntöttünk, mely két igen hatásos izzadásgátló hatóanyagot ötvöz magas koncentrációban. Az aluminium-klórhidrát csökkenti a verejték mennyiségét a bőr felületén és gátat szab a baktériumoknak, ezzel segít csökkenteni a testszagot. Az alumínium-klorid mélyebbre hatol a verejtékmirigyben a hosszú távú hatás érdekében.

Az Izzadásgátló golyós dezodor szintén tartalmaz alumínium-klórhidrátot, egy enyhe uniszex illat mellett, és használható érzékeny, illetve borotvált bőrre is.”

Mindkét terméket erősen izzadó alanyokon tesztelték. Az Intenzív izzadásgátló pumpás spray 91%-kal csökkenti az izzadást akár 72 órán át*. Az Izzadásgátló golyós dezodor 48 órás tartós védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen.

„A bőrpanaszoktól szenvedőknek, és azoknak, akiknek korábban problémát okoztak a dezodorok ajánljuk a Golyós dezodor érzékeny bőrre terméket. Ez a gyengéd dezodor nem tartalmaz illatanyagot, alkoholt, tartósítószereket és színezőanyagot.

A terméket kifejezetten érzékeny bőrű, dezodor intoleranciában szenvedő betegeken teszteltük, illetve olyanokon, akik atópiás ekcémától vagy psoriasistól szenvednek.”

*Klinikai hatékonysági vizsgálat 25 résztvevővel, 91%-os átlagos izzadás csökkenés.

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.

Építsd fel a bőrápolási rutint