• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló

0.0
0 Vélemény írása
Növeli a bőr rugalmasságát
Csökkenti az öregségi foltokat
Hidratálja a bőrt

Növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti az öregségi foltokat és hidratálja a bőrt

Öregedésgátló testápoló, melynek három kulcsfontosságú hatóanyaga hármas hatást fejt ki: a bőr egyenletes megjelenésűvé, feszesebbé és fiatalosabbá válik, tapintása pedig érezhetően simább és rugalmasabb lesz. A thiamidol láthatóan csökkenti az öregségi foltok megjelenését és egyenletes árnyalatúvá, fiatalossá teszi a bőrt, az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezáltal segít fokozni a rugalmasságot, a hialuronsav pedig intenzíven hidratál és bársonyossá teszi a bőrt.

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

A termékről

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló

A különleges, hármas hatású formula többféle öregedésgátló hatást fejt ki. Az Eucerin egyedi hatóanyaga, az arctiin felgyorsítja a kollagén megújulását, és ezzel segít fokozni a bőr rugalmasságát. A szabadalmaztatott thiamidol szemmel láthatóan csökkenti az öregségi foltok megjelenését és a bőrt bársonyosabb, sugárzóbb és láthatóan fiatalosabb megjelenésűvé teszi. Az Eucerin nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív keveréke intenzíven hidratálja, feltölti és simábbá teszi a bőrt. Az eredmény: egyenletes, tömörebb és fiatalosabb megjelenésű bőr, mely érezhetően bársonyosabb és rugalmasabb.

A melanin egy természetes pigment, ez adja bőrünk színét. A napsugárzás, a hormonális hatások és az öregedés fokozhatja a melanin termelődését, ami hiperpigmentációhoz vezet. A hiperpigmentáció sötétebb bőrterületek és öregségi foltok (más néven májfoltok vagy napfoltok) kialakulását eredményezi, és a bőr láthatóan egyenetlen árnyalatúvá válik.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 130 nő részvételével. Az alanyok a következő eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

 

4 hét után

Selymes bőrérzetet biztosít

100%

Javítja a bőr tömörségét és rugalmasságát

97%

Rugalmassá teszi a bőrt

97%

Enyhíti a bőrszárazságot

96%

Egyenletes bőrárnyalatot biztosít

93%

Ragyogóvá teszi a bőr árnyalatát

91%


Tulajdonságok

•  Növeli a bőr rugalmasságát
•  Csökkenti az öregségi foltokat
•  Hidratálja a bőrt

Használata

Használati útmutató

•  Vékony rétegben vigye fel a bőrére és gyengéden masszírozza be
•  A legjobb eredmény eléréséhez használja mindennap reggel és este, összesen legfeljebb 2 alkalommal

Javasolt napi bőrápolási rutin

Cleanse

Tisztítás

Tisztítsa meg testét Eucerin pH5 Olajtusfürdő vagy Eucerin pH5 Folyékony mosakodószer használatával.

Tovább
Care

Ápolás

Vékony rétegben vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápolót, és gyengéden masszírozza be bőrébe. A legjobb eredmény érdekében használja naponta reggel és este, naponta maximum 2 alkalommal.

A legjobb eredmény eléréséhez használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity pigmentfolt halványító & bőrfiatalító kézkrém SPF 30 terméket, mely a kézen lévő öregségi foltok ellen hat.

Tovább

További védelem

Ha további védelmet szeretne biztosítani bőrének, mielőtt a szabadba megy, használja az Eucerin fényvédő termékeit.

Tovább

Összetevők

Hogyan hatnak együtt

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, emellett csökken a kollagén és az elasztin szintje is. A bőr szerkezete megváltozik – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló testápoló hatóanyagai egymást erősítve fokozzák a rugalmasságot, csökkentik az öregségi foltokat és töltik fel a bőrt, hogy az még tömörebb, egyenletes árnyalatú és ragyogó legyen. A hármas hatású formula tartalmaz egy egyedi, innovatív hatóanyag-kombinációt is. Ebben megtalálható az Arctiin (mely felgyorsítja a hámsejtekben a kollagén megújulását és ezzel segít fokozni a rugalmasságot), a thiamidol (mely klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket), valamint a hialuronsav, mely intenzíven hidratálja és bársonyossá teszi a bőrt. Az eredmény egyenletes árnyalatú, tömörebb és fiatalos megjelenésű bőr, mely érezhetően bársonyosabb és rugalmasabb.

A thiamidol a hiperpigmentáció kiváltó okára hat azáltal, hogy gátolja a bőrben a melanintermelést, és ennek köszönhetően a már meglévő sötét foltok elhalványulnak és kevesebb új folt keletkezik. A thiamidol az Eucerin Anti-Pigment termékcsaládjának kulcsfontosságú összetevője. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják, hogy csökkenti a sötét foltokat és megelőzi újbóli megjelenésüket. Az első eredmények már két hét után láthatók, és rendszeres használat mellett a hatás idővel tovább fokozódik.

Ebben az innovatív keverékben magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható a célzottabb hatás érdekében, így a termék láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, mélyen behatol az epidermális rétegekbe és ott serkenti a bőr saját hialuronsavtermelését, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva.

Gyakori kérdések (2)

 • Honnan tudhatom, hogy számomra az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a megfelelő öregedésgátló termékcsalád?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, és azoknak szánták, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk a mély ráncok kialakulása és a bőr rugalmasságának csökkenése. Noha a bőrünk annyira egyedi, mint amennyire mi magunk azok vagyunk, és a bőrünk különbözőképpen öregszik a genetikai adottságainktól és az életvitelünktől függően, ezekkel a problémákkal általában mindenki találkozik 50 éves kor után. A termékek egymás hatását erősítve feltöltik a mély ráncokat és fokozzák a rugalmasságot. A bőr érezhetően tömörebbé és láthatóan üdévé, ragyogóvá válik.

  Ha Önnek inkább a kialakulásuk korábbi fázisában lévő redők és ráncok okoznak gondot, érdemes kipróbálnia az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot.

  Ha pedig a bőr megereszkedése, a tömörségvesztés és az arckontúr bizonytalanná válása a fő probléma (ami gyakran előfordul a 40 és 50 év közötti nők esetében), akkor próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsaládot, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy feltöltse a ráncokat és határozottá tegye az arckontúrt a feszesebb hatás érdekében.

  A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

 • Milyen életkorban kell elkezdenem az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékek használatát?

  A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó, és sok belső tényezőtől (például a genetikai adottságoktól) és külső tényezőtől függ (többek között attól, mennyi napsugárzás érte a bőrünket). Az általános szabály az, hogy a 30-as életévekben már jelentkeznek az öregedés első jelei, például a finom redők és ráncok. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád ezek ellen hat. A 40-es éveinkre a legtöbbünknél már tapasztalható a bőrfeszesség csökkenése és az arckontúr lazulása, ekkor nagyon jó hatású az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsalád. Ötvenéves kor fölött a bőr rugalmasságának megőrzéséhez rendszerint már szükség van arra a támogatásra, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád nyújt.

  Ha bizonytalan a választásban, kérjük, olvassa el a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünket, vagy beszélje meg a kérdést egy gyógyszerésszel vagy bőrgyógyásszal.

Tegye teljessé a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.