SPF 30
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30

0.0
0 Vélemény írása
Ragyogóvá és üdévé teszi az arcot, megszünteti a bőr fakóságát
Csökkenti a bőr idősödésével megjelenő sötét foltokat
Fokozza a bőr rugalmasságát és feltölti a mély ráncokat

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30

Öregedésgátló nappali arckrém természetesen ragyogó és üde arcszínért.

Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy csökkentse az idősödés egyre láthatóbbá váló jeleit.  Szabadalmaztatott thiamidollal,amely csökkenti az öregségi foltok megjelenését, valamint  a bőr rugalmasságát fokozó kollagén-elasztin komplexszel. A termék formulája természetes, rózsaszín színpigmenteket tartalmaz, amely üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít.

Öregedésgátló nappali arckrém a rózsás, ragyogó és üde arcszínért.

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 olyan öregedésgátló krém, amely rózsaszín, természetesen színpigmentjeinek köszönhetően üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít, feltölti a mély ráncokat, fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti az öregségi foltokat.

A termék formulája kifejezetten az érett bőr 3 fő igényére lett kifejlesztve: a nagy és kis molekulatömegű hialuronsavat egyaránt tartalmazó innovatív formula láthatóan feltölti a mély ráncokat. A kollagén-elasztin komplex, mely az arctiin és a kreatin erőteljes kombinációja, serkenti a kollagéntermelést és növeli a bőr rugalmasságát. Az Eucerin szabadalmaztatott hatóanyaga, a thiamidol csökkenti az öregségi foltok megjelenését.

A nappali arckrém 30-as fényvédő faktort és UVA-szűrőt is tartalmaz, így hatékony védelmet nyújt az UV-sugárzás okozta, idő előtti bőröregedés és a ráncok mélyebbé válása ellen.

A termékről

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Klinikai vizsgálatok igazolják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását.

Termékhasználati (PiU) kutatást végeztek 132 személy részvételével*. Az alanyok a következő eredményekről számoltak be a termék négyheti rendszeres használata után:

4 hét után
Ellensúlyozza az arcbőr fakóságát, különösen reggel   98%
Azonnal üdévé teszi az arcbőrt     95%             
Meleg rózsás árnyalatot ad a bőrnek      94%
Fiatalosabbá teszi a megjelenésemet      89%
Észrevehetően tömörebbé teszi a bőrt 

92%             

Fokozza bőr rugalmasságát  98%
Rózsássá és ragyogóvá teszi az arcbőrt            91%
Ellensúlyozza a bőr fakó és fáradt megjelenését           98%


*termékhasználati kutatás 132 fő részvételével, az eredményeket 4 heti használat után mértük fel 

 

Tulajdonságok

• gyorsan beszívódik
• nem mitesszerképző
• kiváló sminkalap
• SPF 30
• UVA-védelem
• enyhén illatosított

Használata

Így használja

•  Reggel vigye fel a megtisztíttott az arcra, nyakra és dekoltázsra 
•  Gyengéden masszírozza be bőrébe
•  Ügyeljen rá, hogy a termék ne kerüljön a szemébe
•  Naponta összesen maximum négyszer használjon thiamidolt tartalmazó arcápoló termékeket
•  A legjobb eredmények érdekében használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád további termékeivel egyidejűleg.

Napi bőrápolási rutin

Arctisztítás

Alaposan tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] mélytisztító habzó arclemosóval. Ha vízálló szemfestéket visel, az arctisztítás előtt távolítsa el azt az Eucerin DermatoCLEAN szemsmink lemosóval.

Tovább

Tonizálás

Használja az Eucerin DermatoCLEAN [HIALURON] 3 az-1-ben micellás arclemosót.

Tovább

Különleges ápolás

Reggel és este a hidratáló és szemkörnyékápoló termék előtt használja az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot.

Tovább

Ápolás

Ezután használja a napszaknak megfelelő arckrémet:

• Reggel: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

• Este: Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai arckrém és Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

 
Tovább

További védelem

Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali krém SPF30 és SPF15 termékek UVA- és UVB-védelmet is nyújtanak. Ha további védelemre van szüksége az UVA- és UVB-sugárzás, valamint a HEVIS fény negatív hatásai ellen, próbálja ki az Eucerin Sun Photoaging Control SPF50+ terméket.

Tovább

Összetevők

Hogyan hat

Ahogy a bőrünk öregszik, egyre kevesebb hialuronsavat termel, emellett csökken a kollagén és az elasztin szintje is. A bőr szerkezete megváltozik – mély ráncok alakulnak ki, és a bőr elkezd megereszkedni. Az életkor előrehaladtával a vérerek állapota is romlik és a bőr oxigénnel, valamint tápanyaggal való ellátása csökken, ennek eredményeként a bőr „fáradtnak” és kevésbé ragyogónak tűnik. Az arcra való felvitelekor a formula halványan rózsás árnyalatot biztosít, mely ellensúlyozza a bőr fakó és fáradt megjelensét, mely különösen a reggeli időszakra jellemző.

A formula az Eucerin innovatív keverékét tartalmazza, amelyben magas és alacsony molekulasúlyú hialuronsav egyaránt megtalálható a célzottabb hatás érdekében, így a termék láthatóan feltölti a mély ráncokat. A nagy molekulasúlyú hialuronsav fokozza az epidermisz legkülső rétegének hidratációját (ahol a finom redők és a ráncok keletkeznek), míg az alacsony molekulasúlyú hialuronsav, amely 40-szer kisebb1, mélyen behatol az epidermális rétegekbe és ott serkenti a bőr saját hialuronsavtermelését, ahol a mélyebb ráncok keletkeznek.

A formula tartalmaz egy egyedi, innovatív hatóanyag-kombinációt is, ennek egyik összetevője az arctiin (mely felgyorsítja a hámsejtekben a kollagén megújulási folyamatát), a másik pedig a kreatin (ami serkenti a kollagéntermelést és fokozza a bőr rugalmasságát). A thiamidol klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyított módon csökkenti az öregségi foltokat és megakadályozza újbóli megjelenésüket. A rózsás árnyalatú formula azonnali hatásként természetesen rózsás ragyogást biztosít – a láthatóan fiatalosabb megjelenésű, simább és sugárzó bőrért.

1 A formulában szintén megtalálható magas molekulasúlyú hialuronsavval összehasonlítva.

Gyakori kérdések (14)

 • Honnan tudhatom, hogy számomra az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity a megfelelő öregedésgátló termékcsalád?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsaládot kifejezetten érett bőrre fejlesztették ki, és azoknak szánták, akiknek az idősödéssel kapcsolatos fő gondjuk az öregségi foltok megjelenése, a bőr rugalmasságának csökkenése és a mély ráncok kialakulása. Noha a bőrünk annyira egyedi, mint amennyire mi magunk azok vagyunk, és a bőrünk különbözőképpen öregszik a genetikai adottságainktól és az életvitelünktől függően, ezekkel a problémákkal általában mindenki találkozik 50 éves kor fölött. A termékek egymás hatását erősítve feltöltik a mély ráncokat, fokozzák a rugalmasságot és csökkentik az öregségi foltokat. A bőr láthatóan fiatalosabbá, simábbá és ragyogóbbá válik.

  Ha Önnek inkább a kialakulásuk korábbi szakaszában tartó redők és ráncok okoznak gondot, érdemes kipróbálnia az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot. Ha pedig a bőr megereszkedése és az arckontúr bizonytalanná válása a fő probléma (ami gyakran előfordul a 40 és 50 év közötti nők esetében), akkor próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsaládot, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy feltöltse a ráncokat és határozottá tegye az arckontúrt a feszesebb hatás érdekében.

  A bőr idősödésének szakaszaival kapcsolatban további információt talál a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünkben, és ugyanitt abban is segítünk, hogy megtalálja az Önnek megfelelő terméket.

 • Milyen életkorban kell elkezdenem az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékek használatát?

  A bőrünk annyira különböző, mint mi magunk, ezért erre a kérdésre a válasz egyénenként változó, és sok belső tényezőtől (például a genetikai adottságoktól) és külső tényezőtől függ (többek között attól, mennyi napsugárzás érte a bőrünket). Az általános szabály az, hogy az öregedés első jelei finom ráncok és redők formájában már a 30-as éveinkben elkezdenek megjelenni. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád ezeket a problémákat célozza meg. A negyvenes éveinkben legtöbben már tapasztaljuk a bőr megereszkedését, a tömörség csökkenését és az arckontúr fellazulását, így nagyon jó hasznát vesszük az olyan termékeknek, mint amelyek az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift termékcsaládot alkotják. Ötvenéves kor fölött a bőr rugalmasságának megőrzéséhez rendszerint már szükség van arra a támogatásra, melyet az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity termékcsalád nyújt.

  Ha bizonytalan a választásban, kérjük, olvassa el a különböző életkorokra jellemző arcbőrről szóló cikkünket, vagy beszélje meg a kérdést egy gyógyszerésszel vagy bőrgyógyásszal.

 • Miért nyújt az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 UVA- és UVB-védelmet?

  Az arcbőrt több napsugárzás éri, mint a testünk más részein levő bőrt, és arcbőrünk érzékeny a káros UVA- és UVB-sugarakra, melyek fényöregedéshez, vagyis a napsugárzás okozta, idő előtti öregedéshez vezethetnek. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok mélyebbé válása ellen. Ráadásul a rózsás színárnyalatú formula ellensúlyozza a fakó és fáradt megjelenését.

 • Milyen terméket használjak a szemkörnyék finom bőrének ápolására?

  Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém használatát. Ez a termék csökkenti az öregségi foltokat, növeli a bőr rugalmasságát és láthatóan feltölti a mély ráncokat, hogy a bőr simább és tömörebb legyen. Emellett UVA- és UVB-védelmet is nyújt, ami különösen fontos a szem körüli finom bőr számára.

 • Használható ez a nappali arckrém érett bőrre?

  Igen. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 terméket kifejezetten az érett bőr igényeinek megfelelően fejlesztették ki, ezért feltölti a mély ráncokat, fokozza a rugalmasságot, csökkenti az öregségi foltokat és felvitelekor azonnal természetes, rózsás ragyogást biztosít az arcbőrnek. A bőrt érezhetően tömörebbé és láthatóan üdévé, sugárzóvá teszi.

 • Megvédi ez a termék az érzékeny, idősödő bőrt az UV-sugárzás káros hatásaitól?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 a 30-as fényvédő faktorral és az UVA-szűrővel hatékony védelmet biztosít a fényöregedés és a ráncok mélyebbé válása ellen.

 • Használhatom ezt az arckrémet a smink alatt?

  Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 kiváló sminkalap.

 • Mit válasszak, ha érett bőrre készült nappali krémet keresek, magasabb UVB-védelemmel?

  Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém Rose SPF30 használatát.

 • Mit ajánlanak, ha szemránckrémet keresek, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát?

  Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrémet.

 • Az öregségi foltok kezelésére szolgáló terméket keresek

  Az öregségi foltok még intenzívebb kezeléséhez a nappali és éjszakai krémek használata előtt vigye fel az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D szérumot. Hatóanyaga az Eucerin által szabadalmaztatott thiamidol, ami bizonyítottan csökkenti az öregségi foltokat.

 • Éjszakai krémet keresek, mely csökkenti a ráncokat és fokozza a bőr rugalmasságát

  Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló éjszakai krémet.

 • Olyan nappali krémet keresek, mely az öregedés jelei, például a bőr megereszkedése ellen hat

  Ajánljuk az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém száraz bőrre vagy az Eucerin Hyaluron-Filler+Volume Lift Bőrfeszesítő nappali arckrém normál, vegyes bőrre használatát (bőrtípustól függően).

 • Nappali arckrémet keresek, mely az öregedés első jelei, például a finom ráncok és redők megjelenése ellen hat

  Javasoljuk az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál, vegyes bőrre, vagy a minden bőrtípus számára megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF 30 használatát.

 • Érzékeny bőrre készült nappali arckrémet keresek, mely csokkenti a ráncok mélységét

  Próbálja ki az Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrémet.

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.