• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő

0.0
0 Vélemény írása
90%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz a normál Hyaluron-Filler arckrémek tégelyéhez képest
Az utántöltő csomagolása 91,7%-ban újrahasznosított papírból készült
A Hyaluron-Filler új generációja: ránctalanító nappali arckrém hialuronsavval, szaponinnal és enoxolonnal. Minden bőrtípusra.

Öregedésgátló nappali arckrém 3x hatású formulával, utántöltő

1 Feltölti a ráncokat
2 Stimulálja a bőr saját hialuronsav termelését
3 Védi a bőr saját hialuronsav szintjét

Még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti a láthatóan simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért. Ez az öko-utántöltő az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémet tartalmazza, és bármelyik Eucerin arckrém tégelyébe behelyezhető. Az utántöltők használatával évente körülbelül 16 tonna műanyag takarítható meg*.

*Az éves megtakarítás alapja a nemzetközileg várható 1 éves fogyasztás becsült értéke

Fenntarthatóság & Környezet

Mikroműanyag-mentes (UNEP által meghatározott irányelvek szerint)

A termék doboza FSC minősítésű papírból készül

Tudjon meg többet fenntarthatósági programunkról

A termékről

Öregedésgátló nappali arckrém minden bőrtípusra, 15-ös fényvédő faktorral

Ahogy idősödünk, bőrünk hialuronsav-termelése csökken, aminek következtében bőrünk ráncosodni kezd és öregebbnek tűnik
Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő szembeszáll ezzel a folyamattal:

1. Feltölt: A nagy és kis molekulasúlyú hialuronsav hidratálja az arcbőrt és feltölti a ráncokat.
2. Élénkít: Az antioxidáns hatású glicin-szaponin akár 256%-kal is fokozhatja a bőr hialuronsav-termelését és védi a bőrt a szabadgyököktől.
3. Véd: Az enoxolon több mint 50%-kal csökkenti a hialuronsav lebomlásának ütemét. 

Az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő az öregedés első jelei ellen hat a száraz bőrön. Láthatóan feltölti a finom redőket, sőt még a mély ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi. Hatékonyan megelőzi az UV-sugárzás okozta fényöregedést (a napsütés hatására bekövetkező idő előtti öregedést), megakadályozza, hogy a ráncok mélyebbé váljanak és védi a bőrt a szabadgyökök ellen.

Az Eucerin különleges formulája, mely nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak, glicin szaponin és enoxolon keverékét tartalmazza, célzott hatásának köszönhetően láthatóan feltölti még a mély ráncokat is. A nagy molekulasúlyú hialuronsav javítja a hidratáltságot és simává teszi a bőr külső rétegét, míg a 40-szer kisebb, alacsony molekulasúlyú hialuronsav behatol a bőr beljebb elhelyezkedő, epidermális rétegeibe, ahol a mélyebb ráncok erednek. Az antioxidáns hatású glicin-szaponin fokozza a hialuronsav termelését a dermális rétegben, a legmélyebb ráncok kialakulásának helyén, és védelmet nyújt a szabadgyökök ellen. Az enoxolon gátolja a bőrben termelődött hialuronsav lebomlását.
1 A nagy molekulasúlyú hialuronsavhoz képest, melyet a formula szintén tartalmaz

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Főbb eredmények

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati kutatások mellett termékhasználati (PiU) vizsgálatot végeztek 360 (35 és 55 év közötti) nő részvételével. A következő eredmények születtek kétheti termékhasználat után:

 

 

A finom ráncok és redők láthatóan csökkentek

88%

Fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését

99%

Láthatóan és érezhetően simábbá teszi a bőröm

96%

Megelőzi az új ráncok és redők kialakulását

93%

Megelőzi a ráncok mélyebbé válását
88%
Intenzíven hidratál 98%

2 Beiersdorf AG, PiU Thaiföld, 2021. január

Használata

 • A Hyaluron-Filler ráncfeltöltő nappali arckrém tégelyéből vegye ki az üres tégelyt és helyezze be a Hyaluron-Filler ráncfeltöltő nappali arckrém öko-utántöltő kapszulát. Nappali arcápolási rutinja részenként vigye fel megtiszított arcára, nyakára és dekoltázsára.
 • Vigyázzon, hogy szembe ne kerüljön!
 • A legjobb eredmény elérése érdekében használja együtt az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémmel, az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémmel és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szérummal.
 • Ha extra napvédelemre van szüksége, akkor a nappali arckrém felvitele után használja az Eucerin Sun Photoaging Control SPF50+ terméket, amely megvédi bőrét a napsugárzás bőrkárosító hatásától.
   

Napi bőrápolási rutin

Tisztítás

Alaposan tisztítsa meg bőrét az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] Kímélő arctisztító tejjel vagy az Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] habzó, arclemosó zselével.

Tovább

Speciális ápolás

Reggel: Arctisztítás után használja az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot, majd a bőrtípusának megfelelő Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrémet és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet.

Este: Arctiszítás után használja az Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Bőrmegújító Peeling és Szérumot, majd az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő éjszakai arckrémet és az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrémet.

Tovább

Az arcbőr színkorrekciója és/vagy védelme

Ha magasabb fényvédő faktorú terméket szeretne használni, próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém FF 30 terméket, amely minden bőrtípusra használható. Az UVB- és UVA-sugarak, valamint a HEVIS fény káros hatásai elleni védelem fokozása érdekében próbálja ki az arcra szánt Eucerin Sun Photoaging Control FF50+ terméket. Ezt az extra napvédelmet nyújtó terméket a bőrápoló termékek után kell felvinni.

Tovább

Összetevők

Hyaluronic acid reduces the appearances of fine lines and wrinkles

Hogyan hatnak együtt

Az Eucerin különleges Hyaluron-Filler formulájának központi eleme a nagy és kis molekulasúlyú hialuronsavak egyedi kombinációja

- A nagy molekulasúlyú hialuronsavak (melyeket hosszú láncú hialuronsavaknak is neveznek) a bőr felszínén maradnak és az epidermisz legkülső rétegében fokozzák a hidratációt, ott, ahol a finom ráncok és redők erednek.
- A kis molekulasúlyú hialuronsavak molekulái (melyeket rövid láncú hialuronsavaknak is neveznek) 40-szer kisebbek1 a nagy molekulasúlyú hialuronsavaknál, ezért képesek mélyebben behatolni az epidermális rétegekbe, ahol serkentő hatást fejtenek ki a bőr saját hialuronsav-termelésére.
 
A legtöbb formulában a hialuronsav mellett megtalálható a glicin-szaponin is, egy bioaktív, antioxidáns hatóanyag, mely még mélyebbre hatol a bőr dermális rétegeiben. Ott élénkíti a hialuronsav-termelést és pótolja a nedvességet, ahol a mélyebb ráncok erednek. Emellett védi a bőrt a szabadgyököktől is.

Az új generációs Hyaluron-Filler formula enoxolont is tartalmaz, egy olyan hatóanyagot, mely – a hialuronidáz enzim gátlása révén – lassítja a bőr saját hialuronsavjának lebomlási ütemét.
 
Az eredmény: 200%-kal több hialuronsav.
A finom ráncok és redők láthatóan feltöltődnek. A simább, ragyogó és fiatalosabb megjelenésű bőrért.
 
1 Az atom tömegének mérésére a szabványos mértékegység a dalton (kDa = kilodalton). A hosszú láncú hialuronsav tömege 2000 kDa, a rövid láncú hialuronsav tömege pedig 52 kDa. Mindkettő megtalálható a Hyaluron-Filler és a Hyaluron-Filler + Elasticity termékek formuláiban.

Gyakori kérdések (13)

Építsd fel a bőrápolási rutint

Márkaértékeink

A bőrápolás úttörői

Holisztikus dermokozmetikai megközelítéssel védjük bőrét, hogy megőrizzük annak egészségét és ragyogását.

Bőrgyógyászok ajánlásával

Világszerte vezető bőrgyógyászokkal és gyógyszerész partnerekkel dolgozunk együtt innovatív és hatékony bőrápolási termékek kifejlesztésén, amelyek megbízhatóak és bátran ajánlhatják bárkinek.

Elkötelezve az innováció mellett

Több mint 100 éve már, hogy elköteleztük magunkat a kutatás és innováció mellett. Hiszünk abban, hogy olyan hatóanyagokat és nyugtató formulákat hozunk létre, amelyek nagy toleranciával rendelkeznek, és segítenek abban, hogy minden nap jobban élhesse életét.