• (0)
Írjon értékelést

Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum

Rendkívül könnyű és frissítő arcápoló koncentrátum minden bőrtípushoz.

Egy hidratáló és frissítő arcápoló koncentrátum, amely  akár 24 órán keresztül hidratált bőrt biztosít. Láthatóan feltölti a finom ráncokat a sima és egészséges megjelenésű bőr érdekében.

24 órás hidratálás

Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum

Hidratálja bőrét azonnal az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátummal.

Ez az rendkívül könnyed textúrájú koncentrátum azonnali hidratálást biztosít, és akár 24 órán keresztül növeli a bőr nedvességtartalmát. A formula, amely mindössze 11 összetevőből áll, a hialuronsav két erősen koncentrált formáját és a glicerint ötvözi. Ezeket a hatóanyagokat a bőr természetes úton is előállítja, hogy hidratált maradjon, a formulánk részeként pedig bevonzzák a nedvességet, így így azonnali és intenzív hidratálással teszik azt teltebbé.
 
Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan kiváló eredményekkel rendelkezik. A kutatásban részt vevő válaszadók 100%-a egyetért azzal, hogy a termék „növeli a bőr nedvességtartalmat”, és „azonnal hidratál”, valamint „láthatóan teltebbé” teszi az arc bőrét.1

A hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum minden típusú bőrhöz ideális, beleértve az érzékeny bőrt is. Gyorsan felszívódik, így a bőr simának és egészségesnek tűnik.

1 Beiersdorf AG, PiU, 2019. február

Hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum a bőrre

Klinikai és bőrgyógyászati tanulmányok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások bizonyítják a termék hatékonyságát és kiváló bőrtolerabilitását

FŐBB EREDMÉNYEK

Egyéb klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok mellett egy termékhasználaton alapuló (PiU) vizsgálatátot 1 is végezték 120, 25 és 40 év közötti nő részvételével. Két heti rendszeres használat után a következő eredményekről számoltak be:

1 Beiersdorf AG, PiU, 2019 február

Gyakori kérdések

Milyen korban kezdjem el használni az Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot?

Bármilyen korban használhatja a koncentrátumot. A genetika, az életmód és a környezet mind hatással van arra, hogy a bőrünk mikor és hogyan kezd öregedni, ám sokunknál már a húszas éveiben jelentkeznek a bőr öregedésének első jelei: finom redők és ráncok jelennek meg, a bőr sápadtnak és fáradtnak tűnik. A rendszeres tisztítás, hidratálás és nap elleni védelem segít az egészséges bőr megőrzésében és megelőzi a bőr korai öregedését.

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan azonnali és hosszan tartó hidratálást biztosíthat és teltebbé teszi a bőrt. 

Ha többet szeretne megtudni a bőr öregedésének különböző szakaszairól és arról, hogy miként találhatja meg az Ön számára megfelelő termékeket, olvassa el a különböző korú bőrről szóló cikkünket.

Miben különbözik az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum és az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum?

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum fő összetevői vonzzák a nedvességet - a hialuronsav két erősen koncentrált formája és a glicerin is. Kifejezetten úgy alakították ki, hogy azonnali és intenzív hidratálást biztosítson a bőrnek, és akár 24 órán keresztül növelje a bőr nedvességtartalmát. Ezért ideális a száraz, érzékeny bőr ápolására is.

Az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátum is tartalmaz alacsony molekulasúlyú hialuronsavat, de a formula fő alkotóeleme a 10%-os tiszta és frissen aktivált C-vitamin, amely egy erős antioxidáns. Kifejezetten az oxidatív stresszt okozó szabadgyökök elleni küzdelemre fejlesztették ki, ami miatt a bőr sápadtnak és fáradtnak tűnhet. A bőr frissebb és ragyogóbb lesz mindössze hét nap alatt.

A  hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum rendkívül könnyed és frissítő gél textúrával rendelkezik. Miután a C-vitamin por aktiválódott ránctalanító arcápolóban, a textúra szérumszerű lesz. Mindkét termék alkalmas bármilyen bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

 

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum érzékeny bőr esetén is használható?

Igen. Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítják a termék hatékonyság és tolerálhatóságát érzékeny bőr esetén is.

A termék alkalmas a mindennapos használatra?

Igen. Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátumot úgy tervezték, hogy a mindennapi bőrápolási rutin része legyen.

Összetevők

Használata

A napi bőrápolás első lépéseként használja reggel és este, finoman masszírozza be a tiszta bőrbe. Ne használja a szem környékén.

Az Eucerin hidratáló arcápoló koncentrátum alkalmazása az arcon

Napi bőrápolási rutin

Alaposan tisztítsa meg bőrét a megfelelő Eucerin termékekkel. Válaszon a következők közül:

 
Használja az Eucerin micellás vizet

Ezután alkalmazza az Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben Micellás víz terméket. A micellás arclemosó után nem szükséges a további tonizálás.

 

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátummal. Reggel vagy este is alkalmazhatja.

A nap elleni védelem érdekében válasszon egyet az Eucerin Sun Protection termékcsalád számos terméke közül. Az azonali korrekció érdekében az Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC FF15 krém light vagy medium árnyalatú termékeket ajánljuk.

Mi tegyen és mit ne tegyen?

Használja ezt a terméket, ha...

Próbáljon ki másik terméket, ha…

A bőr dehidratálnak tűnik

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum azonnal és intenzíven hidratálja a bőrt, akár 24 órán keresztül.

Rendkívül könnyed textúrájú hidratáló terméket keres:

Az Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum egy rendkívül könnyed textúrájú koncentrátum, amely gyorsan felszívódik a bőrben, valamint simává és puhává varázsolja azt.

Anti-oxidatív hatású koncentrátumot keres:

Próbálja ki az Eucerin Hyaluron-Filler C-vitaminos ránctalanító arcápoló koncentrátumot, amely 10% színtiszta és aktív C-vitamint, valamint licochalcone-A hatóanyagot tartalmaz, amelyek egyaránt hatékony antioxidánsok. A bőr már hét nap alatt frissebbé és ragyogóbbá válhat.

Olyan hidratáló krémet keres, amely az bőröregedés első jelei esetén is ideális:
Dehidratált arcbőrre használjon hidratáló arckrémet:

Próbálja ki az Eucerin AQUAporin ACTIVE termékeket.

Eucerin® Hyaluron-Filler Korszerű megoldások a ránctalanításra

Ahogyan a bőr öregszik, a benne természetes módon megtalálható hialuronsav szintje csökken, és ez finom ráncok és mélyebb redők kialakulásához vezet a bőr felszínén. Az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsalád klinikailag tesztelt tagjai rövid és hosszú láncú hialuronsavak kombinációja mellett bioaktív glicin szaponint is tartalmaznak. Ez utóbbi olyan anyag, amely bizonyítottan növeli a bőr saját hialuronsavtermelését. Ha az Ön számára a ráncok és redők megjelenése jelenti a legfőbb gondot az idősödéssel kapcsolatban, akkor ajánjuk az Eucerin Hyaluron-Filler termékcsaládot, mely hatásosan feltölti a ráncokat és bőrtolerabilitása kiváló.

Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum az Eucerintől

Az öregedés első jelei

Eucerin Hyaluron-Filler hidratáló, ránctalanító arcápoló koncentrátum

 • Rendkívül könnyed textúrájú koncentrátum
 • Minden bőrtípusra alkalmazható, beleértve az érzékeny bőrt is
 • Azonnali hidratálást biztosít a bőrnek
 • Növeli a bőr hidratáltságát akár 24 órán keresztül
 • Feltölti a finom redőket és az első ráncokat
 • Feszesebb, frissebb és ragyogóbb bőrt biztosíthat
 • Intenzív nedvességgel tölti fel a bőrt
 • Azonnali hatás: friss érzet és 24 órás hidratálás
 • Kiváló smink alap
 • Könnyed és kellemes illat

Részletek
A termék értékelése
 • (0)
0 az 1-5 skálán / 0 értékelés
5 csillag
0
4 csillag
0
3 csillag
0
2 csillag
0
1 csillag
0
Folymatosan dolgozunk termékeink fejlesztésén.
Mondja el Ön is véleményét, értékelje termékünket.